Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da mai,foaaaaarte prost mere DC-ul.Si cu manivela se manifesta mai bine.
Noki trebe sa te prezinti cu ca sa fie de bun augur.La multi ani si toata fericirea din lume.Maaaama parca vad ce misto o sa marcati evenimentul +

Io ma intrebam ce-o mai face gogolos Stiti ca aveam unul?Nici dayssy nu s-a prea inghesuit in ultima vreme.Simina de asemenea.

Ile tzine-te bine.Sanatate multa!

Noki,Simo felicitari pt cele 35-40 de cuvinte. Numa in ciuda ne faceti la noi astea, proprietare de mutulici.(gluma)

Si io i-am luat lui T sandalutze.De la Leonardo.Am prins chestia ai cu platit 1+1/2.Mi-am luat si io si lui.Nr 22.Nu stiu cum naiba.Ca nu are el talpaliga asa mare.

EDIT: vazut filmuletul Simo.Frumoasa rrrau Patri.Si vorbicioasa bine.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki multi ani fericiti inainte!!!

simona tare draguta Patricia.

Nati e si ea mai ne-vorbitoare, zice doar mama, tata, bebe, apa, caca, pa, ham-ham (si cum fac inca cateva animale) si brrrruuu = masina (stiti voi interjectia)

Silviei ii spune bebe. Ieri cand s-a trezit din somnicul de pranz m-am dus la ea si ma intreba, uitandu-se spre patul Silviei: Bebe?

Alteori cand ii cer sa zica Silvia zice Iiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Slaba miscare astazi pe aici...

Noki , petrecere frumoasa si la multi ani!

Ilenutza , multa sanatate, ai grija de tine mai ales acum cand mai ai asa de putin.

Mada , ce ai facut la agentie? Ai rezolvat cu biletele?

Intrebare intrebatoare : merge cineva la Kidex? Noi ne gandeam sa mergem vineri dar inca nu e nimic sigur

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La mine azi clar a fost marti cu 3 ceasuri rele

1. mai intai dimineata a plecat mama la ITM cu niste treaba, si s-a intors dupa 1 ora, mai mult moarta decat vie, isi uitase portofelul acasa si o prinsesera controlorii in autobuz fara abonament, i s-a facut rau, mai mult de rusine ca vb aia..., asa ca a venit abia se tinea pe picioare si avea tensiune 20
2. apoi la pranz cand trebuia sa culc fata si sa plec sa rezerv biletele ptr vacanta, Miruna nu a vrut deloc sa doarma, am plecat intr-un final cu tot cu ea
3. trebuia sa fac un cd cu niste filmuletze ale Mirunei de cand era mica ptr nasa ei, cadou, si am constatat ca unele din ele nu mai merg deloc deschise...desi ieri seara erau ok

Sper sa se opreasca aici ghinioanele ca deja ma doare capul de-mi explodeaza

Dar avem si vesti bune , am reusit sa rezervam, am platit, GATA!!!!

Ptr cine vrea sa ne admire...aparem in revista Mami, la concursul cu "cei mai haiosi copii"...castigatori ai lunii mai..m-a sunat acum si tipa de la Nestle sa-mi confirme si sa-mi spuna ca-mi trimite premiul

M-a sunat Silvia azi, ca de la ea am aflat de revista, va pupa pe toate, ea nu are timp sa intre, am mai pus-o eu la curent cu noutatile

Noki petrecere frumoasa, ma bucur ca ai gasit sandalute

Vroiam sa mai zic multe, insa trebuie sa fug afara cu pitica....completez diseara dupa ce o culc. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Multumim frumos pentru aprecieri!
Acum am revazut filmuletul si am constatat ca nu-i tot !
N-am mai pus niciodata filmulete,de fapt ieri mi-am facut cont pe dropshots
Probabil ca au taiat din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ziua buna! Cam rarut pe forum in ultimul timp, sunt prinsa in pregatirile de nunta – fratele meu se casatoreste intr-o luna. Viitoarea mea cumnata a ajuns la mine si are ea grija de Rianna luna asta, asa ca nu mai e nevoie s-o duc la cresa. Se inteleg de minune iar Rianna a devenit o rasfatata de zile mari! Nu stiu cum o sa-i mai dau jos din cornite dupa ce pleaca matusica...

Gandacel, asa mult mi-au placut pozele voastre!! Bogdan e atat de frumos! Iar de Stefania nu mai zic... o printesuca.

Ile, am vazut pozele – sunt superbe! Ce bine arati cu burtica #2 (nu ca prima data nu ai fi aratat bine...) Iar Vic e un dulce.

Noki, felicitari si aniversare fericita!

Simona, ce bine imi pare ca ai mai intrat, abia astept sa ajung si eu acasa sa pot vedea filmuletul cu Patricia vorbareata. Rianna... mai tacuta, asa ca si Tudor si Nati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Stie cineva de Cami? Ultima oara parca ne anunta ca Daria are febra...

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai eu va citesc si traiesc alaturi de voi, dar uite ca nu am timp sa stau sa raspund la fiecare, desi as vrea. Ma bag pe alte subiecte care-s mai usor de raspuns... :-(

Simona, ai sesizat bine ca nu am zis ca minti, Doamne fereste, si am si scris ca stiu ca exista copii mai dezvoltati ca altii. E si normal. Dar mai stiu ca noi, mamele, avem tendinta sa exageram si sa vedem ca puiul nostru e cel mai cel. Iarasi normal. Dar mi-am permis sa-mi exprim si eu indoiala, ca tu sa-mi confirmi si sa ma lamuresc si uite asa sa mai taca-taca si noi ca cumetrele pe-aici.

Ma duc si eu sa vad ultimele poze si filmulete cu copiii!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am vazut pina acum pe aventurosu' Victorash, pe frumoasa Patricia si pe micimea Stefania!
Sa va traiasca, sint tare tare dulci, frumosi, nemaipomeniti.

Simona, saraca Patricia, cum ai pus-o tu sa repete toate cuvintele... Nu mai chinui, mey, copilu' ca te cred!
Cu ocazia asta mi-am dat seama ca si Smaranda spune cam toate cuvintele alea, dar de-asta te si intrebam pentru ca atita vreme cit nu le spune corect sau spune doar prima silaba eu nu consideram ca spune cuvintul. De exemplu, Smaranda zice "pi" de la pisica sau "me" de la mere dar nu le-am numarat drept cuvinte.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

BIC eu te rog inca o data sa ma scuzi..poate am reactionat gresit.
De chinuit...m-am chinuit mai mult eu ca nu-mi venea in minte ce sa o intreb
Cit despre silabele considerate sau nu cuvinte..stiti ca nu ma prea pricep dar cred ca spre 3 ani le vor spune corect.
Si daca Patri spune de ex"piii" la copii si repeta chestia asta de cite ori vede copii sau cind o intrebi unde a fost etc...eu consider ca pt virsta ei e deja cuvint.

Mergi la inceput