Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

FETELE io plec maine in Ungaria pt vreo 4 zile.Deci nu ne mai intilnim pe unde internautice.Poate gasesc p=acolo trici pt Tudor.O sa caut oricum.
Va pup.Sper sa va gasesc bine pe toate si pe toti puiutii.Iar gravidoasele cu burtile la locul lor.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea drum bun si sa vii musai cu tricicleta la baiat

Simona abia acum am reusit sa vad filmuletul cu Patri...super tare, si a mea vorbeste la greu, dar mai mult pasareasca ei, si sub nici o forma nu vrea sa repete dupa mine cand o rog, nu stiu ce sa ma fac cu ea, tu cum ai convins-o?

Ca tot veni vb de gravidoase..de Tania stie cineva ceva? Sper ca e bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna! Am revenit, ca am reparat (partial) calculatorul. Vorba Andei, forumul il apreciez cand iti lipseste

Am vazut ca Gabitaco a fost in spital cu Mateea, tare rau imi pare, dar asa e viata de mamica, ai de toate si bucurii si emotii...

Noi suntem ok, bam ceaiul cu canuta cu cioc de silicon (am facut o pasiune din bautul cu canuta). In schimb, ne-am speriat (iar) de apa - de vreo 2 zile urla ca din gura de sarpe la baita. Ei asta e , sa speram ca-i trece repede

Acum incerc sa recuperez ce ati scris (noroc, ca nu ati prea avut spor)

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Haide, natiune, trezirea!

Cand am si eu timp de stat pe net....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata, neata

Feli bine ai revenit pe plaiuri forumistice!!!

Noi suntem ok, azi o sa chiulesc dar motivat ca am femeia la curatenie si se impiedica de mine prin casa daca stau la computer, apoi la prnaz merg cu vara-mea la ultimul control dinainte de nastere...si presimt ca-mi voi petrece jumatate din zi la Tutunaru la cabinet (cunoascatoarele stiu)

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

neata,

Noi sutnem trezi ininte de 7 asa ca un somnic vom trage imediart. Aici e innorat si sansele de merge afara sunt minime

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Cum se numeste albumul cu pozele din Herastrau? Ca nu l-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Simona, moama ce de cuvinte stie Patricia. Domnisoara in toata regula ce mai!

de-ale gurii

Veronica mama lui Stefan Peter(1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Mi-era dor de voi ,ma oftic rau ca nu am timp sa mai intru ,noi umblam toata ziua ,sintem in parc non stop ,mai putin cele 2 ore de la prinz care le doarme ,iar atunci eu ii fac sa pape .
Acum sint acasa pentru ca am niste treaba si tre' sa ies singurica ,deci n-am mai iesit pina-n somnu de prinz ..,baiatu' meu e bine ,a devenit mult mai sociabil cu copii ,a inceput sa se trezeasca la 8:30 iar daca-i deschid tv-ul mai sta o ora in liniste ca sa poata mami dormi:)
Ieri ne-am intilnit din intimplare cu Melku in parc ,am recunoscut-o dupa poze dar alergind dupa copii nu prea am avut timp sa vorbim ,
Noki ,felicitati pentru cei 6 ani alaturi de sotul tau ,sa fiti fericiti in continuare !Noi facem 6 ani anu' asta de Craciun :)
Simona ,tare dulce Patricia si vorbareata ,am constatat ca si Orlando spune toate cuvintele alea ,deci e avansat si-al meu:)
Madau ,Las ca scapi tu de ghinioane ,bine ca ati luat biletele !!
Feli ,welcome back :) ,cred ca albumul e ,,intilnire ...'' si data respectiva ,eu le-am vazut dar nu mai stiu exact

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata si de la noi , a mea tot matinala a ramas la 7 -7,15 e treaza si cu chef de joaca!

Nici noi nu vom iesi azi afara din cauza ploii ,asa ca de dimineata ascultam muzica ,ne jucam ,intoarcem casa pe dos.

Suntem bine ,Sorana mananca bine acum ,doarme toata noaptea ,de amiaz doua ore ,e sanatoasa (am scapat de muci) ,jucausa ,si de doua zile tare il iubeste pe sotul meu ,cum deschide ochii il striga ,seara cand vine sta lipita de el (e mare dragostea) ,binenteles ca Sory e ca un cocos de mandru.

iesim zilnic afara de doua ori in total cam 4,5 ore ,la joaca ,la nisip ,la uta,uta ,la excaladat borduri ,scari si tot ce se poate catara,de joaca cu mingi ,si binenteles cu jucariile altor copii numa cu ale ei nu.
in concluzie suntembine ,sanatoase ,voioase.

asteptam cu nerabdare bicicleta ,au trecut deja 10 zile de la comanda ,sper sa vina zilele astea .

am o intrebare ,cum pot vedea pozele din contul comun ?

aparat foto inca nu am luat ca cica tb sa platim taxa de imatriculare la masina luna asta si ma gandeam sa iau unul Sony , am tot auzit ca-s bune da mai scumpe.

SOSO

Mergi la inceput