Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

NOKI la multi ani fericiti. sa va iubiti mult.

FELI nici io nu am gasit albumul.

SOANSO cand vine bicicleta sa pui poze. asta inseamna sa-ti iei aparatul

LEEA drum bun. idem, sa pui poze cand ajungi acasa.

MEEMS daca reusesti cu cornitele sa ma anunti si pe mine. ca si noi avem de dat jos si nu stim cum...

VLAD NUMAI VREA SA FACA BAIE. urlaaaa cand e sa-l pun in cada ce nu am vazut.
el care pana acum urla daca nu-i faceam baie. ce sa-i fac?? daca-l iau in brate si vreau sa-l pun in cada se tine ca maimuta de mine sa nu-l las jos...

Joy 18+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata,

gandacel-sa-ti traiasca fetita sa creasca mare si sanatoasa,sa va bucurati de amandoi copii

simona-oauuuuuuuuuuuuuuuu,nu-mi vine sa cred cate cuvinte stie dulcica ta,sa va traiasca

pe acest subiect chiar vroiam sa va intreb cate cuvinte stiu copii vostrii ca noi cred ca suntem codasi,in afara de mama si mama me,baba si fff rar tata ,nu spune uka nimic,decta tipetele ei si ce vb ea cu jucariile toata ziua dar pe limba ei,ca noi nu intelegem nimic,a si mai spune "cat"cand ii pun baby einstein si vede pisica zice' cat cat cat",cand citesc cate lucruri fac copii vostrii incep sa ma intreb oare daria cand va vorbi daca nu e o problema ca nu vb decat putin

ieri dimineata am fost in tineretului cu joy si vladut si taticii amandoi,si am venit dupa 40 min eu si tati lesinati de cat am alergat dupa ea,cred ac si joy si cristi la fel cu toate ac vladut a fost cuminte
uka face in continuare crize de plans cand ne despartim de joy si vladut,iar cand ies afar fara ei trebuie sa ocolesc blocul lor ac daca nu urla si vrea sa sara din carut sa se duca la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy "e viceversa", vorba lui nenea Iancu, adica "herastrau intalnire". Acum bag si pozele mele, insa sunt putine rau, mereu am impresia ca am facut o droaie si cand ajung acasa sunt dezamagita

Melku despre ce sapun antibacterian vorbesti? Vreau si eu! De unde l-ai luat?

Gandacel cu intarziere (din motive de calculator lipsa) ca zic - "bine ati venit acasa!" Emotionanta intalnirea dintre frati

Gata, ma duc sa iau paine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ELA bine mai ca mai postezi si tu ...
cristi a fost azi afara cu vladu vreo 1.5-2 ore si acum il culca.
sa stii ca si noi am ramas surprinsi de vlad ca a fost asa cuminte
si sa va mai zic ceva: vlad este cel mai cuminte copil cu cristi afara. nu cere jos din carut, nu urla..cu mine face ce vrea.

FELI hai ca-l caut si eu acum.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Idee de meniu pt copilasi:
- pui cu smantana
- chiftele in sos
Ambele se pot face in varianta dietetic. Eu i-am dat cum am facut pentru noi si nu a patit nik
La ultima baie si Elise a facut scandal. Am pus totul pe seama faptului ca-i pusesem spumant de baie si s-a speriat de atata spuma. Vedem vineri daca a fost asa.
Ultimele noutati despre noi: plange de frange inimile tuturor cand o bag in casa si a descoperit mersul pe varfuri si mersul piticului , isi scoate din 5 in 5 min sosetele din picioare. La fel si cu clamele din par.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by joy04
si sa va mai zic ceva: vlad este cel mai cuminte copil cu cristi afara. nu cere jos din carut, nu urla..cu mine face ce vrea.
foto

Elise e cuminte pana vine tat'su acasa. Cum trece el pragul, cum incep mofturile, tavalitul pe jos insotit de urletele de rigoare si altele.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

NCristina, io sunt maaaare amatoare de retete noi.Am vazut si retele postate pe forumul celalat.Da-mi si mie retetele de la pui cu smantana si chiftelutze, pls!!!

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Negara daaa, clamele nu pot sta in par nicidecum, doar in sosete sau intre degetele de la picioare - pentru ultima medoda a facut o pasiune, asa merge si prin casa cu agrafa intre degete (ia sa-i fac un film cu faza, ca e tare haioasa)

EDit: moama. ce pitici am! Stau in casa si-i astept pe cei de la RDs sa vina sa-mi repare telefonul. Le-am zis sa vina pana in 2 ca apoi doarme copilul. Chiar sunt curioasa daca apar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

NCristina- notat!

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutareee...!!!!

Iaca intru sa va scriu si eu lucruri nu prea bune despre noi. Dimitrie e bolnav, nu a fost in viata lui asa de bolnav si din cauza asta eu sunt panicata. A facut laringita, faringita, traheita si otita pe urechea dreapta. Asa ca... nasol. Dupa ce a mai scauzut febra a inceput sa se joace.

Am ramas fara bona, cresa ciu-ciu, nu mai sta cu nimeni in afara de mine sau de Dan, sunt consemnata la domiciliu.

E innebunit dupa avioane, vorbeste mult, de unele cuvine ma prind ce inseamna, de altele nu si se enerveaza.

Felicitari Gandacel, sanatate multa si celorlalti copilasi va salutam pe toti si va pupam, multa sanatate!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput