Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!

EU intru cu vesti bune. Nu ma invidiati, ca sa nu inceapa sa-mi mearga prost!

De astazi am bona la Bogdan. Bine ca stau acasa, ca altfel e o tipa cu experienta, foarte voluntara, care cred ca de felul ei face regulile. Insa cum e copilul meu, deocamdata sunt la fel de tare pe pozitii in a o determina sa faca asa cum spun eu. Sunt f multumita, pentru ca Bogdan mananca cuminte cu ea, se plimba cuminte, se joaca frumos, rade de ma doare pe mine burta de rasul lui, se tine dupa ea prin casa... so toate bune si frumoase. N-am ce sa-mi doresc mai mult pentru cel putin un an, cat o sa stau acasa cu siguranta.

Despre pofta de a vorbi a copiilor nostri: Bogdan este fff destept!!! Intelege tot, face tot ce-i zic, ne da ordine noua, parintilor, nu suporta sa nu ducem toate cele la locul lor dupa ce le folosim, ori la gunoi mizeria, ori la spalat canuta de lapte ori farfuria de mancare.Tine minte pe unde a ascuns obiectele, ni le arata cand il intrebam, lucru mare pentru noi, altfel le-am cauta cate o saptamana!

Acum, Desteptaciunea Sa Bogdan vorbeste incontinuu, ne explica cu gesturi si intonatie f convingatoare tot, apoi cand ii zic ca nu inteleg nimic da din maini ceva de genul "of, nimic nu pricepi!!!". Booon. Nu zice nici un cuvant!!!!!!! Ma credeti? In afata de "gaca" (care oricum nu e corect!) si il striga pe tati "tata" cu intonatia potrivita. In rest nimic, dragelor, nici cele mai elementare si uzuale chestii. Si sa va mai zic un mis secret: nu ma ingrijoreaza deloc. Pentru ca interactioneaza corect, reactioneaza corect, raspunde corect. Eu sunt 100% sigura ca nu vrea sa vorbeasca, e intrucatva jenat... Zau! Cred ca o sa-si dea drumul la gura cand se va simti stapan pe cuvinte.

Stefania noastra azi a stat o ora jumate cu ochii deschisi, ascultand zgomotele si privind cersaful colorat... O ora jumate de liniste si studiu!!! Doamne! Nu-mi vine sa cred ce norocoasa sunt! Pana acum, cel putin.

Asa ca nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu pentru comorile mele mici si sa va doresc din tot sufletul meu sanatate celor care aveti probleme cu puiutii, ca tare rau si greu cred ca va este!!! Va imbratisez pe toate cu drag.

P.S. Meems, multumesc, asa este, Bogdan este un frumos!!! Si eu ma minunez zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Canuta multa putere si rabdare pentru a trece peste acest moment dificil. Sanatate lui Dimitrie!

Faza tare zilele trecute: Ilinca cu un picior pe biblioteca.
Doru: "ce faci, Ilinca?"
Ilinca: "buf!"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ma scuzati, Bogdan zice totusi ceva, ca mi-a amintit Felicia: zice buf (mai, dar astea sunt cuvinte?!), zice cucu, bau, hapciu, si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Faza tare zilele trecute: Ilinca cu un picior pe biblioteca.
Doru: "ce faci, Ilinca?"
Ilinca: "buf!"

Bine ca e constienta de ce se poate intampla.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

NCristina, notat si puiul cu smantana!yami-yami, abia astept sa il fac.

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilenutza ai primit retetele pe PM? Le vreau si eu...
Tu ai voie sa mergi in parc? Poate iti inapoiez totusi sapca aia, mai ales ca o sa ai tot baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, va pup, nu ma dati disparuta, dar nu mai apuc sa intru. Suntem in plin proces de mutare, e nasol, sa faci mutare in etape si nu deodata! Plus ca trebuie sa tinem cont si de programul lui Che, asa ca e dificil.

Toata sapt trecuta mi-am alocat intrarile pe net cumpararii de mobila ieftina de pe ebay, macar am mai bifat ceva.

Acum ma lupt sa bag internet la viitoarea noastra resedinta, chiar daca nu ma mai vedeti pe aici, eu ma gandesc la voi.

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Fetele care aveti bone, poate ma ajutati si pe mine cu un sfat aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99069

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Ce copii inteligenti si vorbareti misuna pe-aici, ptiu-ptiu. Alex e undeva la mijloc. Adica are ea cateva cuvinte, nu multe, mai mult arata cu degetul, iar de inteles nu-s prea sigura ca o face. Se uita la mine, pare ca intelege, da' ma ignora

Chiar de sta 3-4 ore afara, pe bucati, cu pauza de masa/dormit, seara daca vreau sa ies sa cumpar paine sau orice altceva, scandalul e maaaareeee daca nu o iau si pe ea si plange pana ma intorc

Aaaa, se da jos din pat cu piciorusele inainte si se sprijina cu mainile de pat. Pana acum se dadea cu fundul inainte, cu spatele, acum exerseaza si altfel, cu fatza.

Feli, prevazatoare Ilinca, nu gluma.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELICIA m-ai terminat cu Ilinca si cu buf-ul.
e tare rau.

CRISTINAN pai nu dai si aici retetele??? ca si eu vreau noutati.

GANDACEL am vazut pozele. m-a impresionat mult cea cu "4 gandacei". plus ca mare adevar graitai tu: avem copii mari. nu-mi vine a crede ce mica este Stefania pe langa Bogdan.

TANIA pune mai repede netu' ala sa intri mai des.

CANUTA Dimitrie mic si bolnavior sa-i treaca mai repede.
tie putere multa sa treci peste ca stiu cum este cu copil bolnavior. si la mine a tot fost bolnav, la tine fiind prima data...

astazi l-am spalat pe vlad in niste urlete....mi s0a rupt inima cand l-am scos din baita si ne-am du in dormitor si se uita asa cu niste ochi plangatori si mirati la mine de parca mi-ar fi zis: de ce ma faci sa plang??
zau era nedumerit cum de l-am "chinuit" asa de rau.

Joy 18+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput