Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 12
meems spune:
Gandacel, esti intr-adevar o norocoasa. Bucura-te in continuare de puiutii tai.
Joy, nu stiu cum ne vom debarasa de cornite. Rianna face scandal de numa'-numa' cand incerc sa ii interzic ceva.
Tania, mutare usoara (si rapida) si sa ai parte de un Che super cuminte zilele astea.
Leea, drum bun si sa te intorci cu bine din Ungaria.
BbAlinus, cum s-a acomodat Amalia la cresa? Dar tu cum te-ai obisnuit?
Cami?? Ce face Daria, i-a trecut febra?
Ina, la voi a trecut raceala?
Ioana, ce face Maria? Dar burtica ta?
Roxi, tu nu mai dai nici o veste?
Vad ca mai sunt si alti copii care fac mutre la baita. Rianna s-a mai obisnuit acum cu apa, desi nu pot sa spun ca ii chiar place. Dar facem progrese.
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi dupa o zi plina de toceala la biblioteca...
Multumim de urarile de aniversare placuta. A fost frumos, cu jacuzzi si sampanie!

Catutza- io care-s maaare fana targuri-cumparaturi declar solemn ca la porcaria de Kidex nu merg, ca m-am tepuit suficient anul trecut. Plus ca nu mai am nimik de cumparat.
Ca pleaca o colega d eparc in Viena si-mi fac o mini-aprovizionare de acolo, prin intermediul ei.![]()
Madau- felicitari pentru revista si pentru sejur. Bine ca ai rezolvat pana la urma. La Getica, nu?
Simona- asa e, pe ropshots, maixm filmulete de 2 minute.
Lavi, Feli, Catutza- mi-a trmis mie Ionikka pozele artstice din parc, cand am timp vi le trimit.
Feli + CNegara- ehehe...io dupa lungi chinuri am reusit s-o invat cu clamele. Metoda: pui clama in par si tragi o mirare admirativa: "vaaaai, ce frumoasa e Sarajh/Elise/Ilinca" Fugi repede s ate uiti in oglinda! Apoi ea se duce si se admira. Io-s zic: vezi??/ Ce frumoasa esti cu agrafa!!!!
Si tine figura pana-si aduce aminte de ea si o scoate si vie si mi-o da mie si-mi cere sa i-o pun la loc:"iaaaaa!". Dupa-amiezele afara cand are de lucru chiar uita de ele, prin casa insa nu si si le scoate des.
Canutza- sanatate infinita, nu te panica, o sa treaca si se face repede bine puiul drag. Si Sarah e fana avionae. Cand vede unul pe cer povesteste dupa aia 5 minute despre el cu mana ridicata spre el!
Feli- de BELEA Ilinca!

Gandacel- ce ma bucur pentru tine ca e cuminte Stefania.
Asa da exemplu viitoarelor mamici!
Baitza- nici lui Titi nu i-a placut initial spuma de baie, dar acuma s-a obisnuit. II place baitza zilnica, mai putin cea odata pe saptamana cand la sfarsit dau drumul la dus si o spal pe cap. Atunci iese scandal monstruos.
Noah, ca am ajuns la zi. Ma duc sa mai bag niste vizionari de poze si sa mai caut si niste hoteluri pe net.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
roxisialexia spune:

Alexia are cercei noi pe care bineinteles ca ii da jos, imi vine sa
...mai bine ii luam unii cu cheita dar am gandit ca o sa o incomodeze si uite ca pe cei in forma de tortita ii scoate.
a invatat sa spuna "mici" si o intreb cum sunt ghetutele si imi raspunde misci..e asa de scumpa...
, oac e la ordinea zilei si mac ( asa ii spune ea lui max, catelul mamei).
Mai nou fii-mea are preferinte pentru lucruri si culori, nu vrea decat o anumita suzeta care este rosu cu alb, ghetele portocalii( cele mai sus amintite care sunt mici), cana cu apa cu un anumit mot( altfel face greva).....ce spuneti... cine se mai inscrie in club? ![]()
meems, uite un
si o
pentru ca te-ai gandit la mine, esti o scumpa.In seara asta am terminat si eu mai devreme sau mai bine spus am hotarat sa nu fac nimic si iaca si eu pe DC.Tocmai am citit un articol despre o tanara care a murit din cauza epuizarii informatii aici:http://www.infonews.ro/art_66798_Actualitate-Raluca_a_murit_din_prea_multa_munca.html si ma intrebam oare pana unde merge limita unora !!! M-am hoatarat sa nu mai aplic la nici un job, vineri mai am un interviu si gata, curand intru in sesiune si nu vreau sa imi pierd si ultimul neuron pe care il mai am.Am citit ca te pregatesti de nunta, spor la cumparaturi.
noki, stii cum se zice " ce-i mult strica"...asa ca pot sa iti spun ca mi-a ajuns cat a stat la noi david, si sa stii ca am stat si am judecat si eu la ce spuneai tu referitor la imparteala iubirii...tare greu, ca de altfek cu multe altele.Cu intarziere iti spun si eu viata lunga alaturi de jumatatea ta, sa aveti parte numai de realizari, iubire si noroc.
leea, mai dar ce-mi placu fii-tu cu dorinta lui.Alexia a pierdut un cercel dimineata si pe al doilea pe seara...si da, este perseverenta ca doar seamana cu mami.Drum bun si astept sa vad ce achizitie faci, musai sa pui poze.
madau, multumesc pentru raspuns
.felicitari pentru aparitie, are mama fata frumoasa.
ile , am dat si eu jos zabrelele de la patutul ei( e din cel care se face pentru adolescent) pentru ca trebuie lipit ceva si nu numai ca a cazut din pat dar daca nu era in calea ei un alt pat sigur ajungea in celalat capat al camerei.I-am pus ca si tine o pilota pe jos insa nu e suficient, eu cred ca ai copil cuminte ![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
roxisialexia spune:
Am uitat sa o felicit si pe simona, am vazut filmuletul cu Patricia...tare mult mi-a placut..e o scumpa, felicitari pentru vocabularul bogat.
Fetelor s-a ingustat pagina sau numai la mine apare asa?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
simona dragusin spune:
Daca va spun ca Patricia plinge sa-i fac baie si isi pune singura dusul in cap (chiar si in zilele cind nu intentionez sa o spal si pe par
)ma mai primiti pe aici ?![]()
In schimb nu doarme singura si o legan si acum cite 20 de minute cel putin..pe picioare !
MADAU..n-am facut nimic special..a vrut ea ..de fapt cred ca-i maimutzica si imita ce aude ![]()
CANTUTA multa sanatate lui Dimitrie !Laringita a avut si Patri dar era mult mai mica. Ce tratament ti-au dat ?
Uitam sa spun ca am vazut filmuletul cu VICTORAS cel frumos 
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Cred ca va mai amintiti de noi, dar daca nu...tot noi suntem!!!
Gandacel esti o norocoasa asa cum ma consider si eu avand in vedere ca nu am deloc probleme cu Stefan. Doamne ajuta sa fie asa si in continuare.
pe tine si puiutii tai!!!
Am intrat sa va expun o problema descoperita in seara asta si sa va cer o parere. E vb de buricul lui Stefan. El este asa ...iesit oarecum in afara nu din alaca al meu cu gaura (halal exprimare dar...nu stiu cum sa va fac sa pricepeti ce vreau). Pe marginile luiare o cuta in care se aduna mizerie. Nu sta deloc sa il curat iar la baita nu se curata decat la suprafata...iar in interior avem ceva mizerie stransa. Eu ma chinui si i-o curat dar...cat pot cu mare atentie pt a nu-l rani. Ce-i drept...operatiunea nu am mai facut-o de mult iar in seara asta era rosu pe o parte si roseata mergea si in interior ca si cand ar fi oparit sau iritat.
Nu stiu ce sa fac, si cum sa il curat ca tere imi e frica sa nu faca vreo tampenie pe acolo. I-am dat cu bepanthen sa vedem maine cum se prezinta.
Voi cum curatati buricele??? Si ce ma sfatuiti?
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
catutza spune:
Buna!
Repede ca nu am timp, Bianca nu doarme nici la ora asta, 

, sunt un pachet de nervi, nu reusesc deloc sa o adorm, nu inteleg de ce...
Noki , astept poze de la Ionika. cand poti tu, 
Roxana , sa stapaneasca Alexia sanatoasa cerceii si sa nu ii piarda.Sa ne spui ce ai facut la interviu
Felicia , vreau si eu pozele cu Bianca de la intanlire, promit sa le trimit si eu pe cele cu voi, dar poate maine, ca acum ma duc sa adorm zgatia
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Dordia , eu nu umblu la buric absolut deloc! Il las asa, are ceva negru acolo, deci nu e 100% curat, dar nu pun mana, am observat ca se curata uneori singur la baie-probabil cand sta mai mult in apa.
Eu zic sa-i dai cu putin baneocin daca e rosu si sa-l lasi asa, sa nu mai umblii acolo tu.Si daca nu trece roseata vezi ce spune doctorul
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
Catutza+Noki+Ionikka am si un filmulet cu voi (facut inainte sa vina Lavi), dar nu-l pot trimite prin mail ca are peste 10MG. Asa ca vi-l trimit pe mess, cand va logati.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Noki,
multi, multi ani fericiti impreuna!
roxisialexia, pupam fata pretentioasa.
catutza, mama dar ce pasare de noapte aveti... dar nici daca va culcati voi Bianca nu adoarme?
Dordia, noi am patit-o la fel. Elise are buricul exact asa cum ai explicat tu (ma plangeam o data pe aici ca nu o sa poata purta buricul gol
). Am fost cu ea la pediatru si mi-a zis sa-l curat cu ser fiziologic (daca ai curaj, pe o scobitoare infasuri o bucatica mica de vata; nu aruncati cu rosii, dar eu alta solutie nu am avut. stiu ca raman firicele de la vata). Si daca DF se inroseste mai tare sa merg din nou la el. Nu a fost cazul. Dac nu poti sa-l cureti cat e treaz, incearca prin somn. Eu acum nu mai am nicio grija cu curatatul buricului pentru ca am invatat-o sa-mi arate unde e buricul si-si baga singura degetul in el.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.