Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de la noi!

AM umblat ieri si alaltaieri pe-afara cu treburi, a fost unchiu-meu la plimbare cu Maria, azi face o pauza.

Noki pupici si felicitari de la noi pentru aniversare. La cat mai multe in continuare!

Canutza, sanatate lui Dimitrie!

Meems. Suntem bine toti.

Madau, felicitari pentru reaparitia in revista!

SImona, nu poti sa le ai pe toate: si copil cuminte la baie si sa adoarma singur. Pupam fetita vorbareata.

DOrdia, nici eu nu zgandaresc prea mult buricutul. Daca mi se pare ca s-a adunat ceva mai mult acolo, o spal cu un betisor din ala pt urechi imbibat cu rivanol.

Ce mai face Maria: numara pana la trei: unu, dooooi, tei. STie si de patru, acusica il bagam si pe el la rand.
Se sperie de copiii de-afara care tipa sau plang pe langa ea si plange rau de tot.
Are si ea un vocabular multisilabic, deja facem dictionar personalizat: paine - pite; banana - baba; inimioara - iiaa; hai la mine - a mi; bors - bos; portocala - pata; mar- ma; par - pa; multumesc - meti; pup - pupu. Spune ca o cheama Mani si ca are unu (ani).
Este extrem de dragastoasa. Se cere in brate si ma strange cu manutele pe dupa gat si mai pupa exclamand pupu si gangurind intr-un fel anume dedicat numai declaratiilor de dragoste:)

AM platit si io avans pt concediu in Bulgaria, plecam de pe 17 iunie.
Lavia,Madau cand aveti rezervate sejururile?

Maria(29.11.2005) si Ioana 11+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana anul trecut am fost 17-27 iunie.
Anul asta: 30 iunie - 8 iulie; doar pe 30 termin eu anul univ.

Ce statiune & ce hotel pana la urma?
Cate nopti si ce pret, daca vrei sa zici?

Madau pleaca in Turcia, nu in Bg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

salutare si de la noi,

fi-mea a inceput sa-si arata cornitele, nenica...
e de belea! si io chiar ma laudam ca am copil cuminte si timid...
aoleoo, sa vezi cum face prin parc de vreo 2 zile incoaceee...l-a invatat pe NU, "niu, niu" pe limba ei, si numai melodia asta baga...niu, niu si mai da si din degetel seminificativ, sa fie mai clara, daca cumva nu pricep.

inainte, cand venea un copilas la jucaria ei, dadea drumul din mana jucariei si se retragea timid, cam suparata, da' nu zicea nimic...
ei nene, acum numai sa se uite cineva la jucaria ei...incepe sa dea din picioare, din tot corpul si niu-niu, niu-niu...da' tot da drumul jucariei din mana . si bineinteles ca ccc copilul o ia de jos, daca ea a aruncat-o!!! ee, sa te tii, se ia dupa el, niu-niu nervoasa rau.
ma doare mintea...la inceput muream de ras, asa pe infundate, acum ma iau cu mainile de cap... se calmeaza ca ii distrag atentia cu altceva, dar o ia de la capat daca se apropie alt copil.

e clar ca i-au crescut cornitele.
in ceea ce priveste vorbirea, se pun cuvintele monosilabice??
ca fi-mea asa vbeste: monosilabic.
in afara de cateva cuvinte pe care le pronunta intregi, mai mult sau mai putin stalcite, stie destul de multe cuvinte dar numai o silaba o pronunta. de genul: scaun=sca; masa=ma; pat=pa; scrie (adica vrea pixurile sa scrie)=chi; afara=auu; carucior=cau; mamaia=ma; tataia=ta; pietre=pi; gunoi (cere sa arunce mizeriile la gunoi/scame, hartii etc)=gu; apa=aam; laptic=pti si muuulte, multe altele.
va dati seama cata concetrare ne trebuie ca sa ne dam seama ce vrea, ca unele "cuvinte" se aseamana rau de tot.
da' nu-mi fac probleme ca vbeste intr-una chiar si monosilabic.

Felicia, sapunul lichid se numeste Touch. e super-practic. imediat o sterg si se usuca. e o sticluta mica, mica. se gaseste pe la farmacii sau am vazut in stocuri mari in Gima din Plaza. e in jur de 5 lei/bucata. iote ca am gasit o poza pentru exemplificare: http://www.elefantulverde.ro/pentru-maini/touch---gel-dezinfectant-de-maini.html

ce-o fi cu Camelia ca ea cam scria zilnic pe aici???

am si io o intrebare pentru mamicile care au cumparat pantofiori de la Tara piticilor, stiu ele...: a fost sotul meu ieri acolo, a zis ca nu prea a fost incantat de talpa pantofiorilor, ca e din plastic si astfel e prea tare...io vreau sa merg cu Daria sa-i cumpar, dar e asa departe de noi...
cele care ati cumparat, sunteti multumite? merg bine piticii cu ele? stiu ca sunt piele interior/exterior + taloneta si asta e super. da' cum e cu talpa?

mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pasti 2007
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata neata.

bai, io ma duc cu Ela si cu piticii la logoped!!!!!!! pai ai nostrii nici mama si tata nu zic cum trebuie.

MADAU ce ai facut cu analizele?
si io nu stiu de ce stai la T in cabinet juma de zi, dar m-ai facut curioasa. asa ca daca nu-i cu suparare si confidentialitate, de ce te tine juma de zi??

CAMELIA unde esti??????
ti-au iesit bine analizele? ce face DARIA?

am fugit la treaba ca mi-o ia cristi inainte. (deja a terminat de strans rufele)

Joy 18+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata neata.

bai, io ma duc cu Ela si cu piticii la logoped!!!!!!! pai ai nostrii nici mama si tata nu zic cum trebuie.

MADAU ce ai facut cu analizele?
si io nu stiu de ce stai la T in cabinet juma de zi, dar m-ai facut curioasa. asa ca daca nu-i cu suparare si confidentialitate, de ce te tine juma de zi??

CAMELIA unde esti??????
ti-au iesit bine analizele? ce face DARIA?

am fugit la treaba ca mi-o ia cristi inainte. (deja a terminat de strans rufele)

Joy 18+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Melku da, eu am luat 2 perechi si e gata cea de-a treia. Sunt din piele interior si exterior, Ilinca se simte bine in ei. Talpa da, e tare, de cauciuc, insa nu sunt asa toate incaltarile asa la varsta asta?
PS: nah, acum am vazut ca ai fost pe mess, ca discutam in direct
Abia astept sa ma duc la Gima sa iau sapun din acela

Evident ca Ilinca nu putea sta cuminte cat timp am scris, si era sa-si sparga capul ca se urcase pe o cutie de carton, care s-a rupt Gata, la datorie!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Vesti bune, Dimitrie e mai bine. Am fost azi la control si e ok.
Tratamentul a fost asta:
prima perioada (saptamana I)- Amoxicilina, Nurofen, Eurespal.

a doua perioada (saptamana II)- Cedax, Nurofen, Mucosolvan, Genticol (sulfat de gentamicina), plus bagat de la mine putere 5 picaturi de vit C pe zi.

a treia perioada (saptamana III)- Zinat, Paracetamol supozitoare, Novocalmin supozitoare, Mucosolvan, Genticol, Vit. C picaturi,si Ferrum Hausman, tot de la mine putere 4-5 picaturi pe zi.

Cuvinte: gooooooob/l, depinde cum i se invarte limba, atunci cand arunca cu mingea.
caca, e tot ce inseamna gunoi si inclusiv caca.
tishh, e pisu
tis, e pisica
gai gai, e tot ce seamana cu gaina, asa spune ca face gainia cand il intreb.
i-ha, face magarul
am-am, asa face catelul
oaaaaaaaaa, face leul
eeeee, face oaia
ghidaaaaaaa/idaaaa, e taica-miu
papa, e mancare
mamam, e ceva ce inca nu imi dau seama ce e si e ceva important
apa, inseamna ca vrea apa, csa mergem sa facem baie, cand vede muresul sau orice picatura de apa incepe si striga apa apa apa
gai, sunt copiii care se joaca afara
dai-dai, sa i se dea
offff e uf uf, frige
nino e Lino, bunicul din parte lui dan
nanania, Melania
An, e Dan
Aula sau lula e Aura
Nana era bona
Mama, tata si cam atat cred. MAi sunt ele dar nu imi mai aduc aminte... ah...
Dada, e fata
ionu/bionu ceva de genulasta e avionul
Diditie e Dimitrie.
Gata
Aida, e haide cam atat cred

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by lavi02

ioana anul trecut am fost 17-27 iunie.
Anul asta: 30 iunie - 8 iulie; doar pe 30 termin eu anul univ.

Ce statiune & ce hotel pana la urma?
Cate nopti si ce pret, daca vrei sa zici?

Madau pleaca in Turcia, nu in Bg.

Salut!

Sa inteleg ca te duci in Bulgaria in perioada asta?
Te intreb pentru ca coincide oarecum cu perioada in care mergem si noi; e confortabil sa stii ca e cineva cunoscut pe acolo pe undeva cand te duci pentru prima oara intrun loc strain, cel putin asa simt eu. Poti sa imi zici si mie unde mergeti?

P.S. Salutari celorlalte fete si multumiri pentru urarile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pisi la Nisipuri. Si Madutza merge cam in aceeasi perioada, tot la Nisipuri. Voi?

canuta aoleu, ce mai tratament! Bine ca acum i-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumim tuturor fetelor care au avut timp sa se uite la filmul lui Victor.

Roxi, pana acum V. nu a cazut din pat,DF!Imi pare rau de nazdravana ta!

Azi am reusit si i-am pus laterale ca se lovea de tablie.Si sapt. viitoare merg la Ikea sa ii achizitionez un set de pat.

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput