Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 14
pisi-si-boscu spune:
Pe noi ne-a tentat o oferta draguta la Albena, mai ales pentru asta : http://www.vacanteinalbena.ro/Albena_Hotel_Kaliakra/Kaliakra_CHILD.jpg
In principiu suntem acolo din 2 iulie.
Dar cu siguranta ca vom merge si la Nisipuri, si la Balcic si peste tot, ca doar e prima noastra vizita pe meleaguri... bulgaresti!
Voi unde mergeti, la ce hotel?
P.S. Am vazut ca ai fost in iunie anul trecut; am si eu o mare temere pentru perioada asta ( 2 iulie... etc ) pt ca noi de obicei mergem la mare numai la sf de iulie, august. Nu cumva e apa prea rece?
Madutza10 spune:
Hello!!
Semnam si noi condicutza : am fost in parc pina la 14:00 apoi am culcat piticu' la mama si am venit acasa sa intind niscai rufe ,sa fac putina ordine ,asa ca am profitat de ocazie sa va salut.
Mai oameni buni eu nu stiu cum mai faceti voi fata la copii ca eu sincer nu mai pot ,are atita energie de ma crizeaza,nu sta o secunda ,nu sta linga mine in parc ,o ia la fuga si nu se mai opreste ,n-are treaba daca mami e cu el sau nu ,daca ramane singur undeva ,se descurca omu' ,gaseste el copii ,jucarii sa se intretina ..,mai am de asteptat pina s-o mai domoli ,chiar azi m-am intilnit cu o prietena care are fetita de 2 ani ,nu va descriu cum era pe la un an si dupa ,terorista de-a binelea iar azi nu-mi venea sa cred cat s-a potolit ,merge de mina cu mami ,sta intr-un loc si se joaca ,e foarte calma ,deci tre' sa faca si al meu 2 ani sa se potoleasca :)
Avem aici poze noi de prin parc si masinute ,l-am dat azi si i-a placut tare mult :http://new.photos.yahoo.com/popozuda1006/album/576460762391894001
Pisi ,noi mergem la Nisipuri ,hotel Kristal de pe 30 iunie pina pe 7 iulie .
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Madutza10 spune:
Fetele ,am fugit ca mai am o graoaza de treaba ,de intrat o sa intru mai rar ca acasa nu prea stam cind e cald ,va pup si sanatate multa copilasilor bolnavi !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Madutza10 spune:
Fetele ,am fugit ca mai am o graoaza de treaba ,de intrat o sa intru mai rar ca acasa nu prea stam cind e cald ,va pup si sanatate multa copilasilor bolnavi !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Aprilie 2007
madau spune:
Hello
Acum am reusit sa ma eliberez, am avut o tona de drumuri de facut, dar macar am rezolvat tot ce mi-am propus![]()
Miruna e mucioasa, nu stiu de unde s-a pricopsit insa n-a dormit toata noaptea, eu sunt varza de oboseala, am dormit fix 3 ore adunate
, am bagat 2 cafele si tot imi pica ochii pe tastatura.
Ioana eu plec in Turcia, am fost de Paste la bulgari si am zis sa schimbam "meniul"..voi unde mergeti, la ce hotel?
Joy nu mi-am facut eu analize, am fost cu vara-mea ieri, ca ea trebuie sa nasca peste 2 sapt si sas-i faca ultimul control. De stat la Tutunaru, se sta cu orele la cabinet ptr ca e full de paciente
, ca de consultat termina rapid. 
Melku io-s multumita de sandale, merge foarte bine cu ele, plus ca sunt piele si interior si ext, taloneta..la banii astia e super.
Pisi vacanta placuta si sper sa va placa la vecinii bulgari!
Io am rezolvat cu incaltarile Mirunei, i-am luat de pe Redoute niste sandalute Adidas, o frumusete, si-s cauciucate, taman ce-mi trebuia pentru Turcia, sa poata sta pe plaja cu ele![]()
Ma duc sa bag ceva in burta ca-s lihnita de foame
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Aprilie 2007
Madutza10 spune:
Imi cer scuze ,nu stiu ce s-a intimplat cu ultimul mesaj de a aparut de 3 ori ,picase netul si nu credeam ca s-a trimis deloc !
Am plecat afara ,o zi buna!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Aprilie 2007
dordia2000 spune:
Mai dar...slaba miscare!!!
Fetelor va multumesc pt raspunsuri! Si eu procedez la fel, il curat cu un betisor de urechi dar..se inrosise si credeam ca e mai nasol dar azi nu mai avea nik. Va poop 
Despre noi...vb de mama focului pe clingoniana. Cuvinte clare sunt cam asa: putie pfuuu - cand face caca si mai zice si caca, muna si munu - buna si bunu, gaca si mai nou gata, cutzu cutzu, pis, piti- piticii de la reclama, muuu baca- vaca, Celebrul " budatiaca...a buuuda" - canta multi ani traiasca; usu- ursu, puda - puta, mamana - mamaie, manana- banana, papa-papi - tot ce e de papa inclusiv apa, mami,tati, dou- Doru cand il strig eu, Adi -sor'mea, ute - uite cand imi arata ceva, si cam atata imi vin in minte.
In rest suntem ok, sanatosi voinici si superfomisti. Daca vede ceva de mancare face criza de plans cu lacrimi ca sa ii dam papi. Plange cu suspine daca nu ii dam asa ca...il amagim cu cate o felie de porto, sau ceva usor. Nu face de foame ci de mancau ce este.
Se joaca frumos cu lego de construit si construieste mai ales cand sta pe olita unde il pun cam de 5 ori pe zi si face mereu cate ceva.
Gata ca m-am intins! Noapte buna!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
felicia74 spune:
Neata!
Am fost ieri in Cora si m-am trezit langa mine cu una care tusea ca magarul
Ei, cine s-a trezit cu gatul smirghel? IN plus mi-e si frig de mor! Tineti-mi pumnii sa nu fie ditamai viroza, ca iar va innebunesc cu mesaje morbide![]()
Tot ieri am inaugurat tricicleta Vanstore, de care ILinca e indragostita! Mai ales de prostia de jucarie Froggy, pe care o actioneaza tot timpul
Dordia si Ilinca mananca de rupe dar nu s epune nimic. Iar ne potrivim![]()
Madau multa sanatate Mirunei!
Noki nu intelegeam eu de ce te felicita lumea, dar itit urez si eu (cu mare-mare intarziere): la multi-multi ani impreuna, fericiti si sanatosi!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)