Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maaaaaama, cata activitate forumistica!!!

Dordia, asa e, se inroseste daca insisti cu curatatul, dar trece. Ideea e sa nu freci prea tare.

Mada, sanatate lui Mirunici si nopti dormite pt voi! (noi sper sa mergem la Nisipuri, Kaliakra Palace)

Ce fac fetele din schimbul doi? A venit si la voi caldura?
Maria alexia, sunteti bine?

Maria(29.11.2005) si Ioana 11+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Io deja am fost tare harnicutza, am budinca de paste cu carne de vita in cuptor deja!

Am uitat sa va povestec de zilele trecute: merg io cu Titi la tobogan, se urca ea de zor in varf si acolo vede o fetitza de vreo 4 ani. O intreaba fetitza pe Sarah cum o cheama, ii zic eu, normal, o intreb pe ea cum o cheama si zice Eva. Ma tot gandeam de unde mi se pare mie cunoscuta...Apoi simt o mana pe umar si ma pomenesc cu Lavi, NU Lavi02 - cea demult fugita de pe forum- langa mine! Era vesela, nu era decat cu Eva, ca Teodor era la mama ei. Din pacate micutul a fost tot timpul bolnavicios, abia a scapat acum dintr-o pneumonie si a slabit enorm, de a ajuns la 9 kile si ceva. dar acum era bine, pe drumul catre vindecare totala! M-am bucurat tare mult ca ne-am vazut, a zis apoi ca incearca sa mai intre si ea pe net sa mai dea cate o veste.

Intr-o alta ordine de idei, Sarah mi s-a trezit dupa muuuulte nopti dormite cap-coada, la ora 3.30, cu scandal maxim, asa...ca nu cumva sa uit ca totusi am un copilas acasa.I-am dat de papi apoi s-a culcat la loc dar s-a trezit iar la 7. Credeam ca-i e foamete, dar nu a mai papat nimik. Declar perioada naspeta la mancare si scadere a pasiunii pentru laptic!

Feli- sa nu cumva sa te virusezi! Sanatate multa!Amortizare placuta la trici si mersi d eurarea de LMA!

Cami- deja ma ingrijorez, zau! Sper ca nu ai ajuns la spital cu mezina!

Dordia- la noi buricul e ok, dar aseara ca mi-ai amintit tu i l-am curatat putintel, ca demult nu o mai facusem. Adica d eluni buuuune. Dar era curat.

Madau- si a mea e mucoas aputin de ieri, poate de-aia s-o fi sculat si azi-noapte? Nu stiu...oricum, sanatate infinita si voua!

Cam atata de la noi. Fug ca am stive de treburi restante dupa 2 zile de chiulit de acasa in scop de toceala la biblioteca.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

sa ma laud si eu: vlad a dus telefonul la ureche azi dimineata si a zis: ALO.
moooaaaama de happy eram... eu am ramas socata ca nu ma asteptam.
poate a fost doar asa..un cuvant spus aiurea dar mie tare mult mi-a crescut inima.

MADAU intelesesem ca nu tu mergi la control, dar credeam ca tine Tutunaru teoria chibritului in privinta nasterii si de aia stai cu orele acolo.
si de analize intrebasem ca ziceai sa scoti steriletul, sa faci niscaiva analize pe acolo...

Joy 18+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki Cami era ieri pe mess, am intrebat-o ce mai face, dar nu mi-a raspuns. Chiar nu stiu ce sa mai zic...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mamaaaa ce activitate slaba pe aici

Noi suntem tot mucioase, ma bucur ca nu a facut febra insa, asa ca dam inainte cu Vibrocil si Marimer, ieri am fost si nitel pe afara ca tare era frumos. Sper sa-si revina pana duminica, ptr ca vrem sa plecam la Telega la niste prieteni si sa facem 1 mai acolo

Feli sanatate multa, of dar ce ghinion ai si tu

Noki pofta mare va doresc!

Joy felicitari lui Vladone, de-acu' sa te tii aditionale la tel, ai grija sa nu-l prinda fara sa-l vezi

Fug si io la treburi, azi trebuia sa ma intalnesc cu o tanti de la Sanepid dar am amanat dupa sarbatori, asa ca ma duc sa-i fac ceva de mancare Mirunei si poate dau iama si in maldarul imens de rufe care ma asteapta sa le calc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Semnam si noi condica dupa o saptamana de cosmar. Cu o inmormantare si cu una bucata copil bolnav. N-am mai fost bolnav de un secol si acum poc febra 39 de marti incoace si faringita. Abia azi dimineata i-a mai scazut febra. Sper sa isi revina repede. La doctor bineinteles ca a urlat cat a putut de tare, ca dupa 2 ore de asteptare nu mai avea rabdare, in plus cum nu a prea a fost bolnav si nu am dat pe la cabinet s-a speriat tare de tot.

Vocabularul...nu-i tace gura si zilnic spune cuvinte noi, chiar ne miram cum de retine atatea cuvinte noi.Unele le mai stalceste dar stie f multe...nu le-am numarat insa.

Sanatate la bebei bolnaviori si numai bine.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy condoleante! Imi pare rau ptr Kriszti, ii doresc refacere rapida!

Abia astept sa o duc pe chiti la bunici ca nu ma lasa gatul deloc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

revin un pic ca l-am culcat pe pitic.

FELI poze si impresii despre tricicleta???
si te ajung din urma cu virusul. si io-s un pic ragusita dimineata, si tusesc un pic. plus ca iara ma ustura gatul.

vlad este si el cu stranutu' si cu nasu infundat. bag ser fiziologic. mai fetele, dar stranuta la 5 minute. si afara si in casa. sa fie ceva din aer?? vreo alergie sau doar vantul asta jegos???

Joy 18+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata si de pe la noi!

Maine avem si noi zi de bantuit, tre' sa iau copilului incaltari si trici ca nu se mai poate!Plus ca ne vin finii, plus parintii finei, poate vine si sora finei cu sotul, trebuie sa gatim...asta e!

Patul cel nou arata asa la noi in camera!Si stelutele de pe tavan!

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

chiar, Felicia, impresii despre tricicleta???
e buna, solida, se manevreaza usor??
da, te rog, un link cu vanstore, ca io nu mai gasesc pe site-ul lor decat un model de trici.

mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pasti 2007
Varsta Daria

Mergi la inceput