Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 16
ilenutza spune:
Melku, modelul ala s-a terminat!pai dupa ce si-au luat toate forumistele ..
Ile
29 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Gandacel spune:
Buna ziua pe la pranz!
V-am zis ca am bona la Bogdan? Da' ce bona am!!! Sunt foarte multumita de ea, cel putin deocamdata. Asa ca acum sunt mamica unei fetite si din cand in cand a doi copilasi dragalasi.
De astazi incep s-o scot in lume pe domnisoara, asa ca pot veni si eu prin parc zilele astea. Daca va strangeti pe undeva in Bucuresti (ca banuiesc ca majoritatea plecati pe alte meleaguri), vin si eu cu draga inima. Tati cu Bogdan, mami cu Stefania, asa cum le sta bine unor parinti de baietel si fetita.
Celor care va pregatiti de plecare, va dorim drum bun si sa ne revedem cu bine!
Pe curand!
Noki_Lara spune:
Am venit de afara unde Titi m-a purtat in toate cotloanele parcului.
E suuuper maraita, mucoasa, cu dureri de masele - in jurul maselelor din spate e sange rosu
- iar eu in pragul unui breack-down nervos. Iarasi...vad ca se intetzesc din ce in ce mai mult.![]()
Noi nu plecam de 1 mai nicaieri. Adica doar la vreun picnic, ceva...
Mandy- condoleantze si sanatate infinita piticului!
Ma duc sa pap, desi nici pofta d emancare nu am. Adica-s varza raaaauuuu....
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Melku bicicleta e slabuta (pe principiul cati bani dai atata face), insa e la fel ca 90% dintre bicicletele din Bucuresti. Sper sa tina vara asta.
UIte si poza:
http://new.photos.yahoo.com/feliciamirela2001/photo/294928804352451553/0
ILinca e incantata de ea, mai ales de jucaria broscuta din fata. Pacat ca o scoate tot timpul, ca-i cad bateriile si e un intreg circ.
La vanstore.ro nu mai au.
Noki, of, saraca Sarah
Si Ilinca are gingiile umflate, poate de aceea plange in somn.
EDit: in contul comun am pus 2 filmulete (unul arhivat in 2) facute in Herastrau. IN sfarsit am reusit![]()
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!
Azi am o zi mai usurica la scarbici asa ca...v-am citit.
Felicia vezi mai ce se potrivesc puiutii nostrii!!!
vreau si eu sa ii iau trici lui Stefan...dar inca nu m-am hotarat de care. Asa ca....o sa mai dureze nitel.
In rest...toate bune si frumoase.
va poop si mini-vacantze placute va doresc, ca eu muncesc si lui si marti asa ca....naspa dar asta e!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
madau spune:
Bineinteles ca Miruna a adormit inainte de a manca, io-i raceam ciorba de loboda si ea baga somn in dormitor in patul nostru
.
Melku io-s multumita de tricicleta, asa cum zicea si Feli, nu e mare scaparaciune, dar e buna ptr vara asta, la anul om da mai multi bani sa-i luam una ca lumea, dar acum nu merita.
Mandy sanatate multa lui Kriszti si condoleante!
Gandacel ma bucur ca e ok cu bona cea noua, n-am retinut daca ai povestit despre ea, cum e, cati ani are, de unde ai gasit-o?
Ma duc sa bag si eu ceva "la ghiozdanel", apoi la calcat

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Buna,
E cam nasol cu rotile de la tricicletele astea ca se rastorna(aseta cu roti de plastic asa cum si-a luat felicia).Stiu de la mamicile de aici de la noi. Cel mai bine e sa fie tricicleta cu roti de cauciuc....asa avem noi
si bine ca am mai gasit de cumparat
Felcia, si steff e incata de butoanele pe care daca apesi canta n-spe mii de melodii
. Da, nu merita investiti multi bani in trici astea. Bune sunt astea ce sa aibe? Eu sunt multumita ca doar praf o face Steff.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
madau spune:
Hilde si ale noastre triciclete ( a mea si a Feliciei) au tot roti de cauciuc, io una, de aia am luat-o, ca pe la noi pe la mag am vazut numai cu roti de plastic, si nici mie nu-mi plac![]()
Ma apuc de calcat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Hilde merita sa investesti bani intr-o trici buna, care sa nu se rupa din cauza gropilor din asfalt si sa alerg dupa aia sa o sudez (cum am auzit n cazuri) sau chiar sa iau alta. Vorba aia, sunt prea sarac sa-mi iau lucru ieftin.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
soanso spune:
buna,
trici a noastra e identica cu a Feliciei ,insa la a noastra nu-i merge broscuta(nu canta) si m-am apucat eu de desfacut la ia cred ca am stricat-o mai rau si nici nu o mai pot pune la loc.
e cam slabuta ,So nu isi tine piciorusele in tavita si le taraie dupa ia motiv pt care a desfacut in varf o preche de adidasi,plus ca era sa cada ,se lasa cu greutatea pe o parte si daca nu-s pe faza se dezechilibreaza,de doua ori am prins-o din zbor.
de la astia si-a luat o prietena bici:
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/catalog/BeBe-se-plimba/Biciclete,-triciclete/n/1/
noi am primit azi o invitatie de la nasi intr-o statiune din Ungaria(Hoidu-so....nus cum) si m-am ambalat eu l-am sunat pe sot ,si-a rezolvat liber pe luni ,tel/tel si pana la urma mi-am dat seama ca nu e trecuta So pe pasaport,m-au luat toti
,
acum ne-am schimbat planurile si mergem in statiunea Felix ,langa Oradea.
miercuri dim. sunt la pasapoarte,of,of.
ma laudam eu acu cateva zile ce bine mananca So ,ei bine ieri si azi nu a mancat nimic aproape,lapte a baut 150 ml aseara si dim ,ieri toata ziua a baut doar lapte ,un actimel suc de porto si ceai ,mancare cateva lingurite cu forta,cu avioane,uitat pe geam .
sper sa-si revina ca bolnava nu e .
pentru cine mai pleaca de 1 Mai ,drum bun si distractie placuta ,iar la mame si copilasi bolnavioari multa sanatate.
SOSO