Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Soanso nici broscuta noastra nu mergea, dar a luat-o Doru la serviciu si i-a inlocuit firele, spre deliciul biroului Du-te la un nene electrician si o rezolva.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Vorbiti de trici, vad, nici noi n-am achizitionat inca una, urmeaza, curand. Ioana, voi ati luat trici? De unde, cu cat?

Noki, saracu Sararici, de durere te necajeste. Da' si cand or iesi coltosii, trai pe voi.

Ilenutza, nu te agita f. tare, cu musafirii. Petrecere faina.

Mandy, ma bucur ca e mai bine puiul. Nasol cu febra, bine ca a cedat. Sanatate maxima.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

feicia 74 ,mersi asa o sa fac o duc bucati ,al meu sot nu se pricepe si am crezut ca ma pricep eu,sa vad daca am timp azi , tb sa fac bagaje.mai scriu de bici pe bucatele ,firma e din ro ,reclama ilegala - avertizare.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ce nervoasa sunt ,mie imi da reclama-avertizare ca vreau sa va arat bici pt copilasi si la barfe mondenitati ,cancanuri troneaza poze cu nudul lui David Beckham ,daca doriti situ vi-l trimit pe PM.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Mai fetelor am si eu o pb.!
Patricia face febra de aseara.Si e si putin deranjata la burtica.
Am fost la dr. dimineata si ne-a spus ca e o viroza.
Ne-a dat Sumetrolin si Keflex.
Face febra si acum dar ,desi are 38,6 miinile si piciorusele sunt FFF RECI!
Parca le-a tinut la congelator!
Ce o fi asta?? Ca-s tare ingrijorata
Am sunat-o pe dr. dar are tel inchis....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Simona nu sunt doctor, dar si eu am luat viroza si mainile sunt bocna Nu cred ca are legatura, important e ce zice temrometrul.
MUlta sanatate fetite!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SIMONA vb Feliciei, nu are legatura manutele cu temperatura.
sanatate multa.

MANDY sanatate si lui Kristi.
si condoleante

Joy 19+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Simona, sanatate infinita Patricicei. E normal ca la febra sa fie mainile bocna. Asa se intampla de regula. Suna aiurea, dar de la doctor citire asa e.

Si noi suntem racite. Adica Sarah. De-aia e maraita...ii curge nasul destul de rau si cateodata haraie din nas. Si e mega-nervoasa si nu are stare si nu stie ce vrea. Cumplit cu bolile astea. I-am bagat un 5 ml de nurofen, desi nu are febra, ca la noi Paracetamoulul e cam frectie asa ca...nu am avut incotro.

Madau - voi cum mai sunteti???

Vad ca iar e sezon de boli printre piticii nostri!

Somni usor. io ma cam indoiesc ca al meu va fi astfel...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna seara si de la noi !

Gandacel , felicitari pentru mica printesa Stefania !Bogdanel vad ca se comporta extraordinar de bine in rolul de fratior mare , chiar nu da semne de gelozie ?

Simona , ce dulce e Patricia si ce vocabular are !

Noki , sanatate multa si sa iasa dintii aceia cat mai repede !

Mandy condoleante si sanatate puiului.

Alinush , ce mai face miss , cum s-a adaptat la cresa?

Daniel e un baietel cuminte , care vorbeste pe limba lui , toata ziua ii turuie gurita , spune mama , tata ( pe care il asociaza cu papa) nani (la fel cu dodo), pa ( apa) ,bye bye ( cand vede un avion face bye bye ) si cam atat.A fost o saptamana de pasti la soacra mea si acum ii spune ga ma ( grand ma ) si ia telefonul si toata ziua vb alooo ,aloooo ga ma , e dulce tare.
In rest noi suntem toata ziua in parc , se catara acolo unde este mai inalt si pasiunea lui sunt toboganele .Din pacate pt mine nu sta 5 minute in acelasi loc asa ca ma alearga de nu mai pot si sear cad lata.Ieri s-a zgariat urat pe brat si i s-a luat pielea si a copt asa ca azi noapte s-a trezit pe la ora 4, tipand si plangand ( a fost un soc pt mine sa il aud asa ) cu greu l-am calmat , sper sa nu fie la fel .Astept in continuare sa ma sune medicul lui sa ii fac bcg .
De pe 11 mai vine si nepotica de 5 ani la noi pt 2 saptamani asa ca o sa fie haios pt ca vb doar in engleza ( chiar daca intelege fr ).

Cam atat , un weekend cat mai frumos si multa sanatate.
Soanso , dar ii trebuie pasaport pt iesiere , ro a intrat in ue si credeam ca nu mai este obligatoriu.Oricum mici concediu placut!

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza~!!!

Eu azi ma duc la radiografie la picior dupa care mergem in parcul Carol!!! Asa ca....cine mai vrea sa vina?

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput