Litoralul Romanesc

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da sunt 2 rest ... bucatarie romanesca si rest. italian. Eu de mancare italiana sunt satula, dar cu cine am fost noi anul trecut (o fam. din Romania) a incercat si retete italiene (tortelini si pizza) .... dar nu au nimic de-a face cu reteta originala. In fine, mie nu mi-au placut .... ca am gustat si eu de curiozitate. Si noi am avut tot micul dejun si o masa la alegere (ori pranz ori cina) ... dar nu mi-a placut ca nu prea ai ce alege ... adica asa cum iti spuneam, pt. 2-3 zile merge, da' mai mult ... nu prea ai ce lua. Mie imi place mai mult mancarea la autoservire (impinge tava) unde ai de ales berechet ... asta pt. pranz ... iar seara, in plimbare te opresti pe unde vrei ... Vad ca multe hoteluri acum nu accepta decat daca iei si bonuri de masa ... pt. mine ar fi mai bine fara si ma aranjez eu cu mancarea prin alte parti ...

Oricum, la Victoria nu mi-a placut mancarea ...

Si off-topic: o pizza exact ca in Italia am mancat la Lepsa (Vrancea) ... este o pizzerie acolo unde o face exact ca aici ... bucatarul e italian.

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Petronela, ma bag si eu in discutia voastra......unde anume la Lepsa? Ca noi mai mergem pe acolo, socrii mei au casa in Odobesti si e usor de ajuns.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Pizzeria Amici miei ... poate e considerat reclama ... chiar in Lepsa, pe partea dreapta cum te duci spre Gresu ... sunt si cateva casute de lemn pe-acolo pt. cazare. Am mancat acolo si e o pizza fantastica ... e a unei familii (ea romanca si serveste la mese, iar el italian, bucatar, pizzaiolo). Sunt fff draguti si conditii fff bune, curat ... mi-a placut mult. Cu siguranta anul acesta vom mai face o plimbare pe-acolo ... socrii mei sunt din Tulnici, deci prin zona. Imi place fff mult zona ...

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Petronela, pai...pana acum cativa ani si socrii mei au locuit in Tulnici. Eu nu i-am prins pe acolo, caci se mutasera in Focsani deja cand i-am cunoscut eu, dar stiu unde era casa - la iesirea din Tulnici spre Focsani, undeva pe dreapta. Mai au pe acolo rude, prieteni, dar eu nu-i stiu. Multumesc pentru inf. cu pizzeria - poate ajung peste vreo 2-3 saptamani pe acolo.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

eu am gasit o agentie in cluj care are oferta doar cu cazare si micul dejun. v-as da link-ul dar mi-e sa nu se creada ca fac reclama....nici nu am de ce dar...anyway, daca vreti va trimit PM.

edit
Petronela mai voiam sa te intreb ceva: cum sunt paturile la VICTORIA? ca eu as dormi cu copiii in pat dar as vrea sa fie pat matrimonial nu 2 paturi lipite. ca la hotel CENTRAL am vazut in poze si asta nu mi-a placut deloc, ca sunt 2 paturi lipite, va dati seama cum se doarme daca nimeresti la mijloc
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

adriana - au si paturi matrimoniale si de 1 persoana. cand faci rezervarea cere pat matrimonial ... sau la receptie cand te duci. Noi am avut matrimonial ca asa am cerut la receptie.

lori - interesant ... cu socrii tai. Eu am intrat in fam. relativ recent, 2-3 ani, dar cunosc cateva persoane din Tulnici ... astept sa imi spui cum ti s-a parut pizzeria.

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Noi am fost anul trecut la Mamaia, la Orfeu. Ne-am simtit foarte bine, foarte curat, cu piscina, foarte aproape de plaja si erau langa hotel si leagane si tobogan si un fel de centru comercial cu de toate, inclusiv cu impinge tava. Am avut mic dejun, sistem bufet suedez, foarte bogat, inclusiv produse de patiserie. Noi pana la urma am mancat la restaurantul de la hotel Comandor (chiar langa), acolo am gasit supe si ciorbe de gustul Stefaniei. A si avem incluse in pret si 2 sezlonguri si umbrela pe plaja. M-as mai duce si anul acesta, dar nu putem merge decat la sf. lui iunie si mi-e frica sa nu fie prea rece apa. A, si erau si camere cu pat matrimonial si camere cu 2 paturi de o persoana. Noi am fost cu o agentie din Iasi, revanzator Eximtur din Cluj (au site si am verificat si anul acesta au oferte pentru Orfeu).

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput