Litoralul Romanesc
Raspunsuri - Pagina 2
Nexus spune:
soanso, anul trecut am mers la H. Sirena din Saturn. Ti-l recomand. Este un hotel dat in folosinta anul trecut, absolut totul nou in camere. Este chiar pe plaja. Nisipul e fin si intrarea lina in mare. Si in plus statiunea nu este foarte aglomerata. Ai si o piscina (contra cost) chiar langa hotel.
Mamaia este o statiune f. aglomerata pentru a merge cu un copil mic, iar in Neptun sunt hotelurile departe de plaja.
Acum 2 ani, tot cu copil mic fiind am stat la Meteor in Jupiter. Serviciile sunt bunicele, dar plaja, mai ales cea de langa hotel este plina de pietre si scoici.
madairina spune:
Importanta este si perioada in care te duci. Noi am fost acum doi ani in Mamaia (in iulie) la hotel Aurora. A fost bine ca e pe plaja. Pe plaja aveam impinge tava si aveau mancare buna iar de acolo direct la somnicul de dupamasa. E OK in Mamaia dar nu in plin sezon - este foarte aglomerat.
Despre neptun pot sa spun ca nisipul este foarte fin dar plaja este aproape toata inchiriata (foarte putin loc pe plaja fara plata). Hotelurile departe de plaja mai ales cu copilul.
Mie mi-a mai placut Eforie Nord si Saturn.
In Venus sunt pietre in apa deci exclus.
In Costinesti noua ne-a placut unde am stat dar galagia de seara era infernala (deee tineret
).
Totusi e bine ca ai de unde alege.
bafta
szivarvany spune:

Va rog frumos recomandati-mi o vila pt inchiriat, care ati fost ! Ma intereseaza sa fie cu conditii bune pt noi si pt copil.
Multumesc ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
soanso spune:
fetelor ,va multumesc din suflet pentru raspunsuri ,pe primul loc conform rasp este Mamaia ,noi vom merge anul asta impreuna cu nasii care au un baietel de 6 ani ,asa ca v-a trebui sa tinem cont si de parerea lor.
am fost si eu cand eram studenta in Neptun , intradevar hotelurile sunt cam departe de plaja ,plus ca mi s-au parut inghesuite.
ne gandeam si la varianta cu Bulgaria da cica e foarte aglomerat si totusi Sorana e mica inca ,plus de fiecare data cand am fost cu ia undeva s-a racit(e foarte sensibila).
nici nu stiti, abia astept concediul asta.
impresiile voastre cu siguranta imi sunt de folos.
SOSO
LoraG76 spune:
Cu placere, si eu sunt in cautarea unei vile intr-o zona mai linistita, pentru ca mergem cu copilul, dar inca nu m-am hotarat unde, asa ca mai putem schimba impresii, intre timp. Si tot pentru Mamaia optam, din cauza plajei care e mult mai lina decat in alte statiuni.
Lora, mami de Iustina
pet.cost2005 spune:
Si eu tot pt. Mamaia sunt ... nu stiu cum e cu copii ca inca nu am
, dar imi place plaja lina, apa, ai muuulte activitati de facut seara, spectacole, plimbari etc. Si zona de mijloc a statiunii e putin mai lejera, nu asa aglomerata ca partea de la intrare dinspre satul de vacanta, unde e o nebunie. Anul trecut am stat la hotel Victoria, ne-am simtit bine (mai putin mancarea, dar asta se rezolva mancand in alta parte), curat, plaja nu era aglomerata ... deci, ne-am simtit bine. Si anul acesta vom merge, dar doar pt. cateva zile, un week-end ... tot la Mamaia, desigur.
10+
Petronela
Letitia1 spune:
Sa fiu ca tine, inainte sa antamez ceva, as cerceta si de exemplu, niste oferte pentru Spania, Marbela, de exemplu, si sa vezi de nu iesi mai ieftin.
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mikim
Daca tot vrei in Romania eu iti recomand statiunea Mamaia. Eu am fost in Neptun cu copilul - aveam o fixatie pentru statiunea asta - si a fost foarte greu si cu masa, si cu plaja. Orice hotel ai alege, tot e departe de plaja. Si pana ajungi, cu galetusa cu lopatele, cu copilul care merge incet etc. pana la plaja iti trece cheful. Apoi de la plaja pana la masa de pranz, de ex. , alt drum. Mie mi s-a parut fff obositor. Inspre final chiar parca nu mai vroiam pe plaja de atata mers.
In Mamaia a fost mult mai bine. Plaja cu nisip fin, apa fara pietre, hotelul langa plaja, piscina la hotel, a fost mult mai bine. Restaurantul langa plaja si langa hotel.
Intr-o zi, spre exemplu, vroia la baie, stii cum sunt copiii, si am ajuns imediat la hotel si inapoi pe plaja.
Apoi, pe la 18 mergeam la piscina sa ne racorim dupa atata soare. A fost super, ce sa zic.
Seara mergeam prin statiune la plimbare si ne intorceam cu telegondola. Au si teatru de papusi si alte jocuri pentru copii. In neptun nu-s din astea. Sa te plimbi prin statiune te cam plictisesti si distantele sunt lungi.
In Mamaia nu ne-am plictisit deloc. Permanent am facut altceva.
Mihaela, mama Karlei
si eu vreau anul asta sa merg cu copiii tot la mamaia si am vazut ca tu ai o parere relativ buna despre statiune. din ce am mai studiat si eu am ramas cu 2 variante de hotel: CENTRAL si VICTORIA. voi unde ati stat? imi poti recomanda alt hotel? am mai vazut aici ca s-a discutat si despre CONDOR. o sa ma uit si la el
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
pet.cost2005 spune:
adriana - la Victoria am stat noi anul trecut ... frumos, personalul destul de dragut, asta in partea renovata. Pt. ca mai au si camere nerenovate ... cu cazarea ne-am gasit destul de bine. Insa cu mancarea, nu. Micul dejun cam saracut ... sa zicem ca o zi, doua poti alege cate ceva, dar sa mananci 6-7 zile tot aceleasi lucruri ... mmm .. parca nu imi place. Ori va luati numai cazarea (daca se poate, desi nu cred ... eu asa as fi vrut dar nu s-a putut, a trebuit sa luam musai si bonuri de masa) si va aranjati cu mancarea in alte locuri ... hotelul destul de aproape de plaja, iar plaja nu era deloc aglomerata in jur, liniste, apa curata .... deci, in concluzie, as alege Victoria dar fara bonuri de masa.
Ne-am gasit fff bine cu mancarea la hotel Perla acum 2-3 ani ... si cu cazarea, dar e la inceputul statiunii, inspre satul de vacanta si fff aglomerat si haos mare pe plaja ...
Si eu as fi tentanta anul asta de Condor despre care am auzit numai de bine. Mai vedem, mai cercetam ...
11+
Petronela
ad_rianna spune:
petronela iti multumesc mult pt. raspuns si sigur am sa-l iau in calcul. adevarul e ca eu as cam lua cazare si mic dejun + pranz/cina. am inteles ca la victoria poti alege intre 2 restaurante.
incearca si varianta cu HOTEL CENTRAL. are si piscina si mi-a mai zis cineva ca a stat acolo si ar fi ok.
nu stiu de ce am vrut cazare + 2 mese, poate sa evit bataia de cap, insa cred ca o sa ma reorientez pt. ca din cate am inteles sunt multe restaurante unde se poate manca acolo, nu?
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)