Litoralul Romanesc
Nu am mai fost la mare din 2003 ,anul acesta cu siguranta vom merge cu fetita de 1an si 4 luni.
Nu mai stiu cum e ,ce conditii sunt,daca e mizerie,daca mancarea e buna ,daca ce ofera agentiile coincide cu ce gasesti la fata locului sau ai surptize la destinatie.
nu dorim sa fie super lux ,dar sa avem conditii decente pt a sta cu un copil mic,sa fie aproape de plaja ,pt eventualele urgente ,sa fie curat .
nu avem preferinte pentru o anumita statiune ,deoarece noi am fost mai mult in Costinesti (in tinerete) ,am auzit ca Mamaia si Neptum sunt mai frumoase dar mai scumpe .
daca ati fost anul trecut pe litoralul Romanesc va rog sa-mi recomandati o statiune ,un hotel ,precum si impresii.
Multumesc.
SOSO
Raspunsuri
madairina spune:
Noi am fost anul trecut in Eforie Nord la Hotelul (minihotelul) SOLERO. Este curat, chiar pe plaja, camera cu vedere la mare. De mancat nu v-as indica sa mancati acolo. Pe plaja este un restaurant-terasa cu mancare buna si preturi bune. Saramura de peste este extraordinara. SI restul mancarii bineinteles. Se cheama KHERHANA "LA STUF".
Daca vrei iti trimit poze pe e-mail.
bb_yasmi spune:
NEPTUN!!!!! in ultii ani tot acolo am mers ! este cea mai civilizata statiune. si sa stii ca nu e chiar asa de scumpa, poate la cazare, dar la mancare e la fel ca si in celelalte.
si Mamaia e faina, dar e prea de fitze, aglomeratie, nebunie si scumpaaaaa!
In rest nu imi place nici o alta statiune, parca au ramas in urma toate!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
LoraG76 spune:
Si noi vrem sa mergem anul asta cu fetitza la mare - a noastra are 2 ani si 6 luni si vrem un loc mai linistit, unde sa aiba si spatiu pentru joaca. Am gasit pe net 2 pensiuni in Mamaia Sat, pensiunea Alexandra si hotel Cristina. Inca nu am vorbit de cazare, dar cred ca o sa ne orientam la una din ele. Ne-ar fi placut la complexul turistic "Hanul Piratilor", dar am inteles ca in iulie, cand putem noi merge, e 2-3 milioane camera, asa ca ne reorientam...
Lora, mami de Iustina
Zsibrak spune:
Va recomand Neptun. Este foarte civilizat si nu este foarte scump. In 2005 am fost ultima data, prin Eximtur. Am platit 7 mil. pt. 6 nopti cu mic dejun. Hotelul a fost ok, in fiecare zi se facea curatenie, si in 6 zile cat am stat acolo de 2 ori au schimbat lenjeria de pat. A, si ce mi-a placut la nebunie: cand am ajuns, am primit la receptie un fel de bonuri de masa in valoare de vreo 4 mil., pe care puteam sa le folosim in vreo 7 restaurante si in orice moment al zilei. In asta a constat micul dejun
Zsibi
mikim spune:
Daca tot vrei in Romania eu iti recomand statiunea Mamaia. Eu am fost in Neptun cu copilul - aveam o fixatie pentru statiunea asta - si a fost foarte greu si cu masa, si cu plaja. Orice hotel ai alege, tot e departe de plaja. Si pana ajungi, cu galetusa cu lopatele, cu copilul care merge incet etc. pana la plaja iti trece cheful. Apoi de la plaja pana la masa de pranz, de ex. , alt drum. Mie mi s-a parut fff obositor. Inspre final chiar parca nu mai vroiam pe plaja de atata mers.
In Mamaia a fost mult mai bine. Plaja cu nisip fin, apa fara pietre, hotelul langa plaja, piscina la hotel, a fost mult mai bine. Restaurantul langa plaja si langa hotel.
Intr-o zi, spre exemplu, vroia la baie, stii cum sunt copiii, si am ajuns imediat la hotel si inapoi pe plaja.
Apoi, pe la 18 mergeam la piscina sa ne racorim dupa atata soare. A fost super, ce sa zic.
Seara mergeam prin statiune la plimbare si ne intorceam cu telegondola. Au si teatru de papusi si alte jocuri pentru copii. In neptun nu-s din astea. Sa te plimbi prin statiune te cam plictisesti si distantele sunt lungi.
In Mamaia nu ne-am plictisit deloc. Permanent am facut altceva.
Mihaela, mama Karlei
mikim spune:
Si altceva, am citit acum ca ai un copil de 1 an si 4 luni.
Cam asa era si fetita mea cand am mers in Neptun. Nici nu puteam manca, de cat trebuia sa fim cu ochii pe ea. Unde am fost noi cazati putea lesne sa fuga din spatiul ala de luat masa. Si era horror, ca toate restaurantele dadeau in tot soiul de stradute, mai mici sau mai mari, unde treceau masini.
In Mamaia restaurantele hotelurilor, terasele, sunt mult mai ferite, nu trebuie sa stai mereu cu ochii pe copii.
Nu ai nici de urcat si coborat trepte...
Mihaela, mama Karlei
anya spune:
Mamaia e asa de "uscata". Nu tu un copacel, iar din iulie nici iarba nu mai e verde - cel putin in partea dintre faleza si hoteluri. Eu m-am inteles bine cu Jupiter-ul (Hotel Majestic) si cu Saturn/Mangalia. Si am fost cu 1 copil de 7 luni+ 1 copil de 3 ani jumate
madau spune:
MAMAIA clar..mai ales ca are intrarea in apa foarte lina, poti sa mergi linistita cu copilul in apa. E foarte curat in statiune, mie una imi place tare mult. Anul trecut am fost la hotel Condor si a fost foarte bine, camerele super mari, aer conditionat, curatenie, masa buna, ti-l recomand
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
A_Iulia spune:
Si eu votez cu Mamaia pentru copil mic. Exista si hoteluri civilizate. cam usturatoare la pret, dar asta e.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
LoraG76 spune:
Si eu, cum am mai spus, votez pentru Mamaia si chiar acolo merg anul asta cu copilul. Mie, personal, Neptunul imi place f. mult, insa e f. mult de mers pana la plaja cu un copil mic dupa tine, iar apa mi se pare mai adanca in Neptun decat in Mamaia.
Lora, mami de Iustina