contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 13
myral spune:
Lia sunt in concediu dar de cand stau mai mult in pat culmea e ca simt ca mi se intareste mai des burtica dar cred ca inainte nu le simteam pe toate contractiile.Aylin la mine bebelul e cu capsorul in jos de la 19 saptamani
si de multe ori il simt ca apasa pe intestine vezica col de fapt sunt niste vibratii asa. Iar colul meu s-a cam mentinut la 4mm spre mirarea mea.Myral
22+
myral spune:
Bianca ai venit si tu cu vesti bune asta e important sa fie bebelusii voiosi si colul inchis.
In rest repaos si tratament.Myral
22+
AYUMI spune:
Myral,te rog sa nu te superi pe mine.Am vazut ca te-am speriat foarte tare cu mesajele mele,sa stii ca nu asta a fost intentia mea.
Stai lunistita;nu trebuie sa iti faci ganduri rele si vei vedea ca totul va fi OK cu bebita al tau.
Bianca
19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
myral spune:
Bianca nu m-am suparat
am fost doar impresionata si trebuie sa fim optimiste pentru bebeii nostri ca sa se nasca cat mai aproape de termen.Myral
22+
liadorian spune:
Bianca, ce ma bucur ca sunteti bine toti trei! Chiar am asteptat vesti de la tine!
Cat despre efectul pe care il are asupra noastra ceea ce simti, nu trebuie sa-ti faci probleme. Suntem toate niste burtoase inrelegatoare, fiecare ajunge, poate, intr-un moment prost si de asta suntem aici, sa ne sprijinim un pe cealalta si la bine, si la rau.
Eu una asa cred...
Myral, probabil ca repausul te face sa fii mai atenta la ce simti. Si mie mi se pare ca bebelina e mai activa cand stau in pat decat atunci cand ma misc prin casa.
Lia
S28
Miruna Demetra
aylin_tarcan spune:
myral, eu cred ca intre timp bbul tau s-a mutat. ca el se tot intoarce. nu sta locului. si acum are loc berechet sa faca tumbe. asa ca stai linistita. si asa e, nu le simteai tu pe toate inainte (contractiile). ca si eu cand sunt la serviciu, nu prea simt, dar acasa simt fiecare intaritura.
lia,
fata care ne incurajeaza si e optimista!
bianca, ayumi, felicitari pentru vestile bune
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
myral spune:
Asa e fetelor stand acasa sunt atenta la orice intaritura si senzatie ar trebui sa o las mai moale ca sa nu innebunesc
.Si da bebele e f activ cand am fost la eco nu statea locului o clipa se misca in toate partile si pozitiile.Si inca ceva voi mergeti mai des la doctor ca daca ar fi dupa mine m-as duce in fiecare saptamana ca sa vad ca totul e in regula.Myral
23+
liadorian spune:
myral, pe mine gine ma cheama o data la doua saptamani. Cred ca e suficient, am oricum mare incredere in ce-mi spune. Cat despre atentia asta exagerata la tot ce simtim, cred ca asta e si una dintre cauzele problemelor. Nu spun ca trebuie sa ignori durerea sau simptomele ingrijoratoare, dar cred ca nu strica un pic de detasare.
Spun si chestia asta, ca sa-mi fac mie insami curaj, fiindca pe de alta parte stiu cat de greu e sa aplici teoria asta a detasarii. Mai ales daca esti, ca mine, la prima sarcina. Habar n-ai care iti sunt limitele, cum reactioneaza organismul tau in anumite situatii etc. Cu siguranta la al doilea bebe o sa fim mai sigure pe noi!
Lia
S28
Miruna Demetra
AYUMI spune:
Myral incearca sa fii mai relaxata,nu te mai stresa pentru orice.A fi relaxata este un lucru foarte important in sarcina.Nu te mai gandi atat la contractii,vei vedea ca totul va fi bine.
Si eu merg la control tot din 2 in 2 saptamani.
Bianca
19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
aylin_tarcan spune:
eu fac asa. mi-am programat eco morfo la 27, 32, 36 sapt. iar gine ma cheama 1/luna. deocamdata.
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem