contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Myral, nu trebuie sa-ti faci griji inutil! nu toate sarcinile seamana intre ele, nu toate evolueaza la fel. Eu am tot pisat-o pe gine cu intrebari legate de cazurile pe care le citeam intr-o parte sau alta si ea mi-a spus chestia ata: ca totul trebuie particularizat, toata teoria suna inspaimantator pe hartie, dar ca in practica, fiecare evolueaza diferit.

Inarmeaza-te cu rabdare si cu o atitudine pozitiva si daca tot vrei un caz cu care sa te identifici, eu de ce nu-s buna?? ( ) Contractii de la 17 saptamani, doua luni in pat cu injectabil de 3 ori pe zi, si uite, acum, slava Domnului, am scapat de diagnosticul ala urat , iminenta de avort. Am trecut de tot pe pastile, de fapt iau numai 2-3 No-spa pe zi. Plus ca o sa fac o fata desteapta si temperamentala ca mine, echilibrata si rationala ca taica-su. (Acuma sa nu ma intrebi cum s-or impaca toate astea intr-un singur om...) Si neaparat cu ochii verzi, da?

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Myral, nu trebuie sa-ti faci griji inutil! nu toate sarcinile seamana intre ele, nu toate evolueaza la fel. Eu am tot pisat-o pe gine cu intrebari legate de cazurile pe care le citeam intr-o parte sau alta si ea mi-a spus chestia ata: ca totul trebuie particularizat, toata teoria suna inspaimantator pe hartie, dar ca in practica, fiecare evolueaza diferit.

Lia S28 Miruna Demetra

Cata dreptate ai! Eu am inceput cu contractiile chiar din primele saptamani, nici nu stiam ca eram insarcinata, credeam ca am vreo anexita sau ceva. Ma speriasem de idei precum cerclaj, pierdere de sarcina, col deschis sau scurt, dar pana la urma, cu pastilute si injectii, repaus fizic, concediu medical la greu si multa atentie din partea sotului, am scapat. Acum nu mai experimentez prea multe contractii nedureroase, nici nu mai vin navala la interval f mic si sunt asa de bucuroasa

Daca vreti sa mai cititi despre contractii si cum sa le deosebiti, va pun un link, numai ca e in engleza http://www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/braxton_hicks.htm
Siteul asta e super pt informatiile pe care le dau cu privire la sarcina

Sanatate multa tuturor si sa auzim numai de bine

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by myral

Fetelor eu nu mai pot de cand am citit de nasteri la 23, 26 saptamani eu ma incurajam ca au trecut si altele prin asta si unele au ajuns chiar la termen cu tratament si stat in pat. Acum am hotarat sa iau tratamentul continuu desi cand ma simteam mai bine nu prea mai luam pastilele. Eu iau si no spa (dar la mine nu au efect) asa ca la iau cu scobutil iau si utrogestan si la nevoie seara un sfert de diazepam dar tot nu scap de contractii am destule pe zi mi-e si frica sa le numar dar macar nu sunt dureroase.
Aylin (poate ai scris dar nu mai pot sa citesc inca o data din urma) tu de ce ai nascut la 26 sapt? Daca nu poti scrie te inteleg dar macar spune si atunci ai avut contractii o perioada mai lunga sau s-a intamplat dintr-o data? Si de ce nu au reusit sa opreasca sau sa amane nasterea?
Nicole multumim pt rugaciune eu cred in Dumnezeu si sunt sigura ca o sa ne ajute pe toate.
Astept vesti de la voi

Myral22+

myral, cum au zis si fetele, ca tare bine au zis. fiecre caz e particular, nu trebuie generalizat. sarcina trecuta nici nu stiam daca am contractii. habar nu am. poate ca am avut. poate ca nu. eu banuiesc ca a fost vorba de placentatie. si ca ea a declansat totul.

patutu' si antispastice si totul va fi bine. uite, lia, cel mai bun exemplu!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikole

Fetelor multumesc pentru gandurile bune si pentru incurajari....am ajuns mai nainte acasa de la medic, bb e bine, desi ma luase o contractie pe pat cand imi facea echo...mi s-a strans burta era piatra tare si ma durea ca la ciclu si spatele jos...dr a zis ca ptr atat nu-mi da nici o pastila , ca a zis ca tine f putin cateva secunde si daca am sub 3 pe zi nu se merita sa bag pastile in mine...nu stiu ce sa zic, eu mai iau de la sine cate un MGB6 cateodata seara.
Bb e lungut si dupa echo am 30 sapt dupa calc. meu stiam ca tre sa am 28...si avem 1356kg.
eu m-am ingrasat 400 gr in doua sapt doar...tare as fi vrut sa iau mai mult in greutate sunt prea slaba , si ma simt moale, lesinata...
dincolo de astea, bine ca e bine...aveam un sent. atre nasol de dimineata ca m-am trezit cu dureri mari, bb nu misca ma apucase niste crize asa manifestate in interioru-mi...
Myral, ma bucur ca ti-a placut rugaciunea,sa ne fie de folos la toate
Aylin ma durea rau in dreapta, ma sageta, si simteam o greutate...ciudat nici nu stiu cum sa explic mai bine, dar simteam ca nu e ok...
Lia multumesc pentru incurajari...te asteptam si pe tine cu vesti bune!
Bianca...m-am tot gandit azi ce ai facut?cand ai timp intra si ne spune ce a zis medicul tau?
Acum cobor sa cumpar capuccino...

28+
vacanta Brasil
foto burtik

nikole, mie nu imi suna bine ce a zis dr. ta. eu in locul tau as lua no spa, mai ales daca te si doare. e bine ca nu reactioneaza colul tau la contractii, dar no spa nu strica cu nimic. si magne poti lua linistita 4/zi daca nu iei si alte suplimente. face bine. si ajuta si la slabiciunea pe care o simti. cred ca ar fi bine sa iei ceva suplimente prenatale, cum sunt la noi materna sau elevit. si atunci doar 2 magne b6. si eu eram ca tine, slaba moarta, nu ma ingrasam deloc, cantarul stagna si mi-era ca nu ii dau lui bb ce ii trebuie. acum, daca iau elevit, sunt mai linistita. si ma simt si bine. incearca si tu.

si nu te sfii sa iei no spa. si te ajuta si psihic.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:

Inarmeaza-te cu rabdare si cu o atitudine pozitiva si daca tot vrei un caz cu care sa te identifici, eu de ce nu-s buna?? ( ) Contractii de la 17 saptamani, doua luni in pat cu injectabil de 3 ori pe zi, si uite, acum, slava Domnului, am scapat de diagnosticul ala urat , iminenta de avort. Am trecut de tot pe pastile, de fapt iau numai 2-3 No-spa pe zi. Plus ca o sa fac o fata desteapta si temperamentala ca mine, echilibrata si rationala ca taica-su. (Acuma sa nu ma intrebi cum s-or impaca toate astea intr-un singur om...) Si neaparat cu ochii verzi, da?

Lia S28 Miruna Demetra

lia, esti dementiala!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

quote:

Lia S28 Miruna Demetra

Cata dreptate ai! Eu am inceput cu contractiile chiar din primele saptamani, nici nu stiam ca eram insarcinata, credeam ca am vreo anexita sau ceva. Ma speriasem de idei precum cerclaj, pierdere de sarcina, col deschis sau scurt, dar pana la urma, cu pastilute si injectii, repaus fizic, concediu medical la greu si multa atentie din partea sotului, am scapat. Acum nu mai experimentez prea multe contractii nedureroase, nici nu mai vin navala la interval f mic si sunt asa de bucuroasa

Daca vreti sa mai cititi despre contractii si cum sa le deosebiti, va pun un link, numai ca e in engleza http://www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/braxton_hicks.htm
Siteul asta e super pt informatiile pe care le dau cu privire la sarcina

Sanatate multa tuturor si sa auzim numai de bine

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+

credeam ca sunt singura nebuna care zice ca a avut contractii inca dinainte de a sti ca e insarcinata!!!! ce bine ca nu sunt singura!!!!!

o sa citesc acum cum e cu contractiile astea...ca la mine tare-s ciudate.....

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Multumesc fetelor si multi cred ca ma molipsesc si eu de optimismul vostru. Si tratament iau de vreo luna jumate dar contractiile nu dau semn ca s-ar linisti. Ma bucur ca a rezistat colul pana acum si asta e bine sper sa reziste si de acum ca bebicul creste si apasa mai tare pe col.Si mai astept sa scrieti din cand in cand si aici vesti bune binentelesMyral22+

Mergi la inceput

quote:

Multumesc fetelor si multi cred ca ma molipsesc si eu de optimismul vostru. Si tratament iau de vreo luna jumate dar contractiile nu dau semn ca s-ar linisti. Ma bucur ca a rezistat colul pana acum si asta e bine sper sa reziste si de acum ca bebicul creste si apasa mai tare pe col.
Si mai astept sa scrieti din cand in cand si aici vesti bune binenteles

Myral22+

myral, hai sa iti povestesc evolutia colului meu.

5 sapt: 42 mm
14 sapt: 32 mm
20 sapt: 30 mm
21 sapt: 33 mm
24 sapt: 38 mm

si cica nu e de mirare. asa zisera doftorii. ca si eu ziceam ca apasa copchilu mai tare deci tre sa scada. iaca ca nu! poa sa creasca. cica depinde si de cum sta bb.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:

Multumesc fetelor si multi cred ca ma molipsesc si eu de optimismul vostru. Si tratament iau de vreo luna jumate dar contractiile nu dau semn ca s-ar linisti. Ma bucur ca a rezistat colul pana acum si asta e bine sper sa reziste si de acum ca bebicul creste si apasa mai tare pe col.
Si mai astept sa scrieti din cand in cand si aici vesti bune binenteles

Myral22+

De ce nu-ti iei tu o saptamana concediu, sa te linistesti un pic? N-o fi foc la servici. Crede-ma, stiu eu ce spun: am bocit cateva saptamani cand am fost silita de imprejurari sa intru in medical, ma gandeam ca fara mine se darama scoala (eu is "profa aia cool de romana" ), ca nu vor mai fi fericiti copiii fara mine. Ei uite ca scoala e bine mersi, chiar renoveaza pe acolo, din cate aud, copiii m-au sunat o vreme si dupa aceea s-au obisnuit cu noua lor profa si gata. Acuma imi trag palme cand ma gandesc ca as fi putut s-o las mai moale din timp, cand contractiile nu erau inca puternice, si poate ca le-as fi starpit de la inceput.

Asa incat, fruntea sus si pas de defilare! Catre pat, evident!

Ayumi, sa ne spui cum te simti! Ne gandim la tine!

Editez ca sa mai corectez minunile pe care le scriu! Tastatura mea s-a ramolit de tot, mananca litere!
Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetelor,ma scuzati ca scriu asa tarziu dar am dormit putin.
Am fost la doctor;totul e in regula.Bebeii miscau amandoi,erau super veseli,dadeau si din manute si din picioruse.
Mi-a verificat si colul a zis ca nu este nici o problema.In legatura cu contractiile mi-a zis sa nu fac miscare si mi-a schimbat tratamentul.
NiKole,mi-a dat aceleasi pastile ca si tine,UTEMERIN.A zis sa le iau si pe celelalte ce mi le-a dat de la inceput.A zis,chiar daca am sau nu contractii,sa continui tratamentul pana cel putin la urmatorul control,adica peste 2 saptamani.
Va multumesc tuturor ca v-ati facut griji pentru mine!

Nikole daca nu ai No-spa si vrei sa iei,spune-mi ca iti trimit eu cateva.

Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput