contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

quote:
Originally posted by nikole

Aylin, nu ai pentru ce sa te scuzi, clar ca ai trait o drama,si clar ca e incredibil cu atat mai mult pentru tine sa intelegi/accepti.
Eu personal chiar cred ca tine mult de medic, de cat isi da interesul de cat ii pasa de o viata....eu m-am nascut acum 27 de ani , era un medic in varsta de garda,care din spusele si amintirile mamei s-a luptat mult sa ma "aduca" la viata.Am stat in incubator doua luni,s-au ingrijit mai mult ca propria mama de mine(la personal ma reffer).
Asa a fost sa fie...D-zeu stie pe ce criteriu se "alege"....e crunt de dureros,insa in marea LUI mila si dragoste fata de noi, cu siguranta voi cele ce ati suferit atat aveti un loc'sor special in inima LUI, si sunt convinsa ca veti aduce pe lume un copil ce va sterge toata lacrima din sufletele voastre!
Credinta pana la infinit sa aveti!!!

28+
vacanta Brasil
foto burtik

sa dea Dumnezeu Nikole!!! si ai dreptate, tine extrem de mult si de interesul doctorului. in municipal am vazut zero interes, tratament de vaci care fatau. si niciun copil nu era pus la incubator. decat peste 32 de saptamani...sau pe acolo. pentru ca abia atunci erau considerati nou nascuti si nu avortoni. cu toata duritatea cu care suna acest cuvant ingrozitor. pe care il detest.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mai, mai mai...uite genul asta de fiinte imi starnesc o revolta si o furie imposibil de controlat!
Exista insa o lege a compensatiei pe lumea asta, care asa mai functioneaza...vb. din proprie experienta!
Platim si pentru bune si pentru rele, platim si pentru indiferenta fata de un seaman de-al nostru si suntem rasplatiti si pentru o vorba ce alina inima cuiva aflat in durere!
Crima curata sa lasi un biet copil in voia sortii cand are nevoie atat de multa de ingrijire medicala....DA, inteleg, si as accepta mai usor daca nu reuseste sa supravetuiasca dupa eforturi si toate incercarile posibile, dar asa ceva ce povestesti tu e strigator la cer....am ramas fara cuvinte!!!
Trebuie sa mergem inainte...

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

O prietena de a mea mi-a trimis zilele astea o rugaciune pe care e bine sa o spunem zilnic, este f puternica si speciala pentru nastere.O scriu aici pentru cine e interesata.

Doamne, Atotputernic, Care ai suferit pentru pacatele mele, vino intru ajutorul meu.
Sfanta cruce a lui Iisus Hristos, indeparteaza de la mine orice arma taioasa.
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos revarsa asupra mea tot binele.
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos , indepartaeza de la mine tot raul.
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos , fa sa ajung pe calea mantuirii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, indeparteaza de la mine frica mortii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos pazeste-ma de orice vatamare trupeasca.
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, fii intreaga mea nadejde.
Doamne, Atotputernic fa-ma sa Te ador.
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor , amin.
In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Hristos, in cinstea incercarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Hristos este nascut in ziua de Craciun si ca a murit in vinerea mare AMIN.

---------

Mai zicea unde am gasit-o, printre altele:

"Cand o femeie se afle in durerile nasterii, de va citi sau va avea la ea aceasta rugaciune , va avea nastere usoara.
Noului nascut i se va atinge partea dreapta a capului cu aceasta rugaciune si acest copil va fi ferit de toate accidentele.
Cand o femeie nu poate naste, daca i se pune aceasta rugaciune pe cap, facand de trei ori semnul Sfintei Cruci si Tatal nostrum, ea va putea fi repede usurata."

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aylin,daca citesti pe forum din urma vei citi la mamici de ianuarie -februarie 2006 tot ce am scris atunci pe forum.Pusesem chiar poze cu ea in incubator.
Cand a murit avea putin peste 500 grame;facuse o infectie si fiind atat de micuta,organismul nu a rezistat.Tin minte si acum cand doctorul mi-a dat-o in brate si mi-a spus ca nu mai e nimic de facut.
Era asa micuta...
Ii facusem chiar si certificat de nastere.Ayumi o chema.
Nu m-am suparat pe ce ai scris,inteleg ce simti.

Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aylin,de la doctor mi s-a spus atunci ca nasterea a fost declansata de ruperea ligamentelor.Seara m-au apucat contractiile si a inceput sa imi curga sange.Ne-am dus repede la spital,iar doctorul de garda ne-a trimis la un spital mai mare.Acolo nu se face cerclaj(nu stiu motivul),asa ca au incercat sa opreasca nasterea cu tot felul de perfuzii insa nu au reusit decat pentru o zi.A doua zi am nascut prin cezariana.

Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Ayumi ai fost la medic?ce ai facut?ce face bb?
Eu cred ca merg acusi la medic ca am niste dureri de burta de nu-s ce-i cu mine, si nici bb nu mai misca asa ca pana acum, nu stiu...ma ia cu o groaza nu alta...

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ayumi, Nikole, va asteptam cu vesti cat mai bune de la medic! Ma rog pentru voi si pentru bebelusii vostri!

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata fetelor, hai ca mi-a mai trecut starea de ieri. acum ca stiu ca pot trai micuti sub 500 de grame, ma revolt si mai tare cand ma gandesc ca sunt atatea pierderi de sarcini mai mari pentru ca nu le da nimeni nicio sansa.

nikole, unde si cum te doare burtica? du-te la doctoras, ca sa stai linistita si sa vii optimista si cu vesti bune!

bianca, nici nu stiu ce sa spun....iti inteleg durerea. eu regret si acum ca nu am avut curajul sa imi privesc si tin in brate bebeul. mi-a fost frica sa nu raman traumatizata.

eu ma duc la eco abia pe 21. pana atunci, stau cumintica si astept sa treaca timpul.

despre contractii...am si eu o intrebare, pe care o pun repetitiv, nu stiu de ce ma preocupa atat de tare asta. eu iau de 7 saptamani 2 no-spa/zi. pot sa iau asa pana la sfarsit fara probleme? ca tare mi-e bine de la ele. cred ca psihic. am intrebat doctorul, si a zis ca da. dar io....tot mai intreb!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, ce ai facut ieri la doctor? povesteste, nu ne tine pe jar!!!!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor eu nu mai pot de cand am citit de nasteri la 23, 26 saptamani eu ma incurajam ca au trecut si altele prin asta si unele au ajuns chiar la termen cu tratament si stat in pat. Acum am hotarat sa iau tratamentul continuu desi cand ma simteam mai bine nu prea mai luam pastilele. Eu iau si no spa (dar la mine nu au efect) asa ca la iau cu scobutil iau si utrogestan si la nevoie seara un sfert de diazepam dar tot nu scap de contractii am destule pe zi mi-e si frica sa le numar dar macar nu sunt dureroase.Aylin (poate ai scris dar nu mai pot sa citesc inca o data din urma) tu de ce ai nascut la 26 sapt? Daca nu poti scrie te inteleg dar macar spune si atunci ai avut contractii o perioada mai lunga sau s-a intamplat dintr-o data? Si de ce nu au reusit sa opreasca sau sa amane nasterea?Nicole multumim pt rugaciune eu cred in Dumnezeu si sunt sigura ca o sa ne ajute pe toate.Astept vesti de la voiMyral22+

Mergi la inceput

Fetelor multumesc pentru gandurile bune si pentru incurajari....am ajuns mai nainte acasa de la medic, bb e bine, desi ma luase o contractie pe pat cand imi facea echo...mi s-a strans burta era piatra tare si ma durea ca la ciclu si spatele jos...dr a zis ca ptr atat nu-mi da nici o pastila , ca a zis ca tine f putin cateva secunde si daca am sub 3 pe zi nu se merita sa bag pastile in mine...nu stiu ce sa zic, eu mai iau de la sine cate un MGB6 cateodata seara.
Bb e lungut si dupa echo am 30 sapt dupa calc. meu stiam ca tre sa am 28...si avem 1356kg.
eu m-am ingrasat 400 gr in doua sapt doar...tare as fi vrut sa iau mai mult in greutate sunt prea slaba , si ma simt moale, lesinata...
dincolo de astea, bine ca e bine...aveam un sent. atre nasol de dimineata ca m-am trezit cu dureri mari, bb nu misca ma apucase niste crize asa manifestate in interioru-mi...
Myral, ma bucur ca ti-a placut rugaciunea,sa ne fie de folos la toate
Aylin ma durea rau in dreapta, ma sageta, si simteam o greutate...ciudat nici nu stiu cum sa explic mai bine, dar simteam ca nu e ok...
Lia multumesc pentru incurajari...te asteptam si pe tine cu vesti bune!
Bianca...m-am tot gandit azi ce ai facut?cand ai timp intra si ne spune ce a zis medicul tau?
Acum cobor sa cumpar capuccino...

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput