***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)
Raspunsuri - Pagina 25
piticasigogosica spune:
Neata Burtici
Azi noapte m-am chinuit ingrozitor sa dorm.S-a foit non stop bebe,parca vroia sa iasa
abia spre dimineata s-a potolit.
Vali ,azi e ziua ta 

Athurana ,joi 

Ileana,vineri 

Kay si doctorii astia
,bine ca te-ai linistit;
Mica sigur vor sta bebeiipana in mai, sa ne arati caruciorul.
Liviana parca tu ziceai ca vrei la Kidex vineri?Sau Andrada?ca ma bate si pe mine gandul ![]()
![]()
Excat cum va spuneam ...nu stau locului.Ieri am intrta in casa pe la 15 si ceva si nu numai ca am condus,am fost la medicul de familie pt trimitere,am fost in parc cu Iris,dar am facut si un drive test cu Fiat grade punto ![]()
.Adevarul e ca mi-e mai usor sa conduc decat sa merg,cand simt ca-mi cade burta.Sunt nebuna,nu????
Bai nu pot sa stau,asa mi-e firea.Sa va spun cate planuri am si penru azi,maine...![]()
poze
Iri 35-36 si Iris
Madi spune:

Vali5 

Arthurana 

Ileana_marius
Madi 37+ si 
Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
DidiAlex spune:
Sugestie pt descretitul fruntzilor
"Regulile casatoriei
Eu si sotia mea cunoastem secretul pt a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.
2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.
3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.
4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.
5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.
6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.
7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".
8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.
9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: nu, salta inauntru.
10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.
11. Deci, nu am vorbit sotiei mele pt 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.
12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".
La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata."
mica0307 spune:
ileana_marius a nascut o prietena de curand la elias prin cezariana si au tinut-o 3 zile in spital.
vali

bebeta

kay ce culoare a avut camasa dimineata? Si a propos ce ai cautat la Sanador la dr aia?
didialex nice.
andrada ce se intampla de intri asa de rar pe DC?
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
dianalaura spune:
didialex...intr-adevar, ne-ai descretit fruntile :)
diana
35+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
poohy spune:
Neatza burtici,
Vorba Ralucaimi, mi-au iesit si mie ochii din cap cand am citit cati bebei vin saptamana asta!!
Bebeta, nastere si recuperare usoara, bebe sanatos si grasun! 

Vali5, nu imi vine sa cred! Parca mai ieri ne spuneai ca pleci la Bran si ai o luna de concediu! Nastere usoara, bebel sanatos, mancacios si dragastos, sa fie Andrei un bebe vesel si sa va bucurati de el!

Arthurana, mult si greu a fost, putin a mai ramas! O sa fie bine o sa vezi. Pana acum toate nasterile au fost frumoase si usoare la noi in odisee. Si la tine si la noi cele care asteptam o sa fie la fel
Bebe sanatos, mancacios si vesel si nastere usoara pentru joi!

IleanaMarius, punem majoretele! Nastere usoara, bebel sanatos si mancacios, sa fiti fericiti! Recuperare usoara! 

deci s-a nascut sambata, luni, se va naste marti, joi, vineri... Lipseste miercuri! Eu nu ma inscriu
DidiAlex, multa sanatate! Greu sa fii racit 
Kay, ce doctorita! Bine ca te-ai linistit si Sosonica e bine
S-ar putea sa nastem cam in acelasi timp 
Iri, stai cumintica daca asa ti-a zis doctorul ;)
Tincutza, vinerea asta te opereaza?
Mamicilor de bebe 2, stiti cumva de contraindicatii legate de biblioteca in camera lui bebe? Noi avem o biblioteca acolo - plina de carti - si am primit niste "sfaturi" foarte puternice sa o mutam.
Am inteles ca in camera lui bebe oricum se face curat (aspirat/sters praful) in fiecare zi. Este ceva foarte necesar - sau intra in categoria "glob de sticla"?
Anca
35+ 
poze
bebelusa
carstea spune:
Fetelor.eu de ieri sunt in mare praf si mizerie!Imi pun faianta in baie ca doar n-o sa-l primesc pe Rares asa oricum.Asa ca stau toata ziua pe langa nenea zugravu sau cum le-o fi zicand.CHESTIA ASTA S-A LASAT CU BURTICI INTARITE FOARTE DES CA DE... STAU IN PICIOARE PE LANGA EL.
Sper doar sa nu vina bebe inainte sa plece zugravu !
S-a discutat zilele trecute despre tarifele de la elias.S-A ANUNTAT CINEVA CU VESTI?
Mie mi-e teama ca n-o sa am anestezist pt.epidurala.Cum se procedeaza daca nasti noaptea?
INTREBARI....INTREBARI...
ralucami spune:
Salut fetele!
Abia acum am si eu pauza de masa si in timp ce-mi savuram branzica de vaci si castravetii , v-am citit .
Elteka sa stii ce si eu am constatat ca e tare bun regimul asta a lor. Eu recunosc ca mai mananc fructe ( cate o banana sau o portocala pe zi, dar zic eu, nu e chiar un capat de tzara). Ce voiam sa te intreb: tu mananci paine sau orez? Sau le-ai eliminat de tot? Apropo de fructe: este un fruct care se numeste biwa si seamana la gust cu ...hai sa zicem, caisele.( si chiar si la forma) Mie imi place extraordinar de mult, cu toate ca mi-e destul de lene sa il cojesc.
Apropo de mukumi (edeme) : nici eu nu mai am probleme de-astea. Adica chiar ma simt super super, pot sa port in continuare verigheta - ba chiar imi joaca un pic pe deget- iar de glezne nici nu pomenesc, pt ca nu am avut deloc probleme cu ele. (sper sa nu vb intr-un ceas rau acum
) Si am constat ca pe zi beau in jur de 2l de lichid ( spun lichid pt ca eu beau si lapte, si uroncha, si suc de rosii, si suc de morcov si mai am unul care are cica 20 de fructe si legume -ti le recomand in caz ca vrei sa incerci pe cele de la firma Kagome, mie imi plac - , iar apa nu reusesc decat 1l maxim).
Ma intrebai de spray/solutii antiseptice : nu pot sa-ti scriu o firma anume, pt ca eu cumpar ce-mi pica in mana si nu am avut nimic de reprosat pana acum . De exemplu la saltea, covoare, perne, paturi folosesc Febreeze - aici in JP am vazut ca scrie pe sticle ca tine departe "animalele"
care ar putea sa se cuibareasca prin tasaturile paturilor, prin perne, prin plapumi. Pt noi, adultii am o solutie "Sea breeze antiseptic &fresh" si o folosim in general sa ne "clatim" palmele . Eu am facut munca de "research" printre mamicile japoneze cu bebe mici si am inteles ca ele folosesc senjyoumen- sunt tampoane/cotton imbibate in solutie antiseptica , f bune pt bebelusi. Cam asa arata AICI. O sa le gasesti in orice farmacie si daca le zici cuvantul "magic"
te duc la raftul cu pricina. In principiu, toate sprayurile/ solutii/ servetele/ tampoanele astea le gasesti in farmacie.
Hai ca vin si eu acum cu o intrebare mai aiurea: am inteles ca pe parcursul sederii in spital, dupa nastere se fac mai multe controale ginecologice( pe masa). Eu sunt constienta ca dupa 2-3 zile , daca ma fac cu lama, o sa fie nevoie sa ma epilez din nou.
Tu iti iei bic-uri cu tine? Sau ignori "situatia"?
Si o alta chestie care ma framanta : daca eu abia am nascut, sigur o sa am lohii ( parca asa se numeste sangerarea aia). E Ok sa ma consulte asa?? Mi-e o rusine de nu mai pot numai cand ma gandesc la faza asta!!!
Arthurana nastere usoara si asteptam cu nerabdare sa poti intra la calculator si sa ne povestesti cum a decurs nasterea! nu stiu cum e sistemul in spitalul tau, dar daca iti da voie sa vb la telefon si daca nu deranjez, as putea sa te sun eu. (numai sa-mi zici ce diferenta de fus orar e!
)
(Didi)Alex cum ai "reusit" sa racesti asa de rau?
Imi dau seama ce greu ti-e acum, pe ultima suta de metri, din cauza racelii astea. Multa sanatate si ai grija de tine!
Tamara si eu mai simt ceea ce descriai tu, dar am urmat sfatul Andreei ( Androix) si am verificat daca burtica e moale in alte zone . Daca era moale atunci m-am linistit si mi-am mangaiat "intaritura" caci era ori un fundic, ori un spate, ori un piciorus de papusa mea.
Sotul meu o pupa si ce ma amuza tare tare e ca Maria-Bucuria mea se retrage atunci. ![]()
Numai eu te inteleg perfect! Si eu o sa lucrez pana pe 1 iunie si am de gand ca totul sa decurga perfect pana atunci: adica sa nu-mi faca papusa vreo "surpriza", sa reusesc sa ajung si la cursul de maternity, sa mai dau o tura de mall si sa iau ce mai e nevoie, sa ii pregatesc dosarul cu acte si sa il si trimit fratelui meu pt viza de turist. Hehehe , am o lista lungaaaa! De-asta ziceam ca taman de Pastele urmator as gasi ceva loc in agenda mea ca sa nasc. ![]()
Ileana-marius cred ca depinde de politica spitalului. Aici in Jp te tine in jur de 10 zile la o cezariana.
Kay doctorita aia e varza , biata de ea! Bine ca Sosonica ta e ok si bine ca ti s-a spus ca o poti tine la "caldurica" pana in saptamana 36.
NU MAI MANCA de la Mc!!!
(am devenit si eu stresata de calorii si "mancare sanatoasa" ca japonezii
).
Revin mai tarzior sa vad ce mai faceti, ce s-a mai intamplat!
Raluca si Maria-Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
andradap spune:
Didi, super tare!!!
De-abia astept sa vin sotul sa-i arat si lui
Multumim pt. descretirea fruntilor... si sper din tot sufletul sa te simti bine cat mai curand!!! Sa fii in forma pentru a doua MARE INATLNIRE 
Mica... intru mai rar pentru ca pana azi nu am prea stat pe-acasa... decat cateva minute... in timpul zilei!
Iar cand stau acasa... nu pot sta locului... Mereu gasesc cate ceva de facut!!! Ce eram eu agitata de felul meu... dar acum parca m-a apucat si mai tare... Ce ma bucura este ca am inceput sa dorm cate 8 ore pe noapte cel putin... Nu stiu de unde MINUNEA asta!
Cred ca din cauza ca ma agit ziua... ![]()
HAINUTZE Antonio
Andrada
37+ cu
Antonio