***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

O sa dureze ceva vreme pana voi avea acces la computator dar promit ca voi da de veste. Pe sot nu ma bazez ca nu va reusi sa stie unde sa intre(fiind in liba romana). Plus ca dupa ce nasc va alerga ca nebunul dupa scaun de masina, carut, patut...hainute...TOT. Nu am cumparat nimic, abslout nimic din superstitie.
Asa ca nu va impacientati daca nu ati auzit vesti. In mod normal joi voi naste(cica vaginal), daca e de cezariana ma vor tine in spital cateva zile.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna gravidute si proaspete mamici.
Iar mi-au trebuit ore bune sa citesc tot ce ati scris in ultimele zile.
S-au inmultit bebeii nostri in ultimele zile. Felicitari mamicilor si bebelusi sanatosi si mancaciosi. Sa reveniti repede acasa si sa ne ajutati si pe noi cu sfaturile voastre.
Bine ati revenit acasa Eimotto si Eseea, sa aveti parte de bebei cuminti si mancaciosi.
Cu intarziere LA MULTI ANI! Elteka sarcina usoara in continuare, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Pun si eu majoretele la lucru pentru fetele care au anuntat ca or sa nasca maine si poimaine si pentru cele care au de gand sa ne faca vreo surpriza zilele astea
Eu cred ca o sa nasc pe drum in masina pentru ca inca merg la serviciu si am de gand sa o tin tot asa pana la 1 iunie. Desi sunt tot mai obosita si abia astept fiecare weekend sa ma mai odihnesc un pic. Dar atunci profit din plin mai nimic nu fac, mai mult in pat. Noroc ca ma ajuta sotul, desi si el saracul e destul de obosit. Si tot eu sunt rea si il cert. In plus, ne aranjam si apartamentul in perioada asta si eu am o obsesie sa nu nasc pana nu e gata caci nici nu concep sa stau cu bebe in alta parte decat in casuta noastra cea noua. Si pentru asta e nevoie de alta alergatura, cumparat materiale si toate cele. Si cand ma mai gandesc ca trebuie facuta si curatenie la final...In rest nici nu imi trece prin cap sa ma apuc de bagajul de spital, bebe trebuie sa mai stea acolo pana e gata casuta. Desi am tot mai des contractii, inca nedureroase si intepaturi in col. Vineri merg si eu la eco si control si sper sa nu-mi dea dr. planurile peste cap.
Pupici si o noapte usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Vad ca au inceput deja nasterile. Felicitari proaspetelor mamici. Sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi.
Eu am stabilit abea azi data nasterii pe 27 aprilie prin cezariana la spitalul Elias. Abea astept momentul, as fi vrut sa fie cat mai repede, dar asa a hotarat dr. Stie cineva cate zile te tin in spital dupa cezariana?

Ileana 38+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Vad ca au inceput deja nasterile. Felicitari proaspetelor mamici. Sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi.
Eu am stabilit abea azi data nasterii pe 27 aprilie prin cezariana la spitalul Elias. Abea astept momentul, as fi vrut sa fie cat mai repede, dar asa a hotarat dr. Stie cineva cate zile te tin in spital dupa cezariana?

Ileana 38+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Doamne, eu numai ce m-am trezit, si ma ia deja cu emotii de dimineata... Fetelor, va pun majorete, desi imi tremura degetele pe tastatura:

Vali si Arthurana

Alynta, nu sunt, mama, comunisti, ba dimpotriva!(cu exceptia regimului fara fructe pe care mi l-au sugerat , imi aminteste cum asteptam cele 2 portocale de Craciun acum vreo 20 de ani in Romania)!Peste drum e China, insa. In Japonia, ca si in tarile astea in care "se munceste mult"* si se plateste la fel de mult e democratie avansata si competitie mare**. Dar si conditii pe masura! Eu n-am fost niciodata intr-o clinica asa pusa la punct cum e asta la care merg aici, si drept e ca am fost printr-o gramada de locuri.
* la care m-am referit eu, si poate e interpretabil/de fapt voiam sa zic tari cu capitalism avansat
** in Europa ma gandesc de exemplu la Suedia si Olanda (dar nu sunt singurele). Democratie hat, munca multa si conditii de viata foarte ridicate. Da' prietena mea olandeza de la 3 luni dupa nastere era la servici, si bebe in cresa, il vede doar seara

Ella, buna idee mi-ai dat ...e interesant de studiat daca exista o legatura intre starea de dezvoltare a tarilor astora si existenta monarhiei...Abia ma calmasem, am zis ca pun "munca in cui" si acum iar imi vine sa ma apuc de lucru...

Ralucami, o fi el comunist regimul asta fara fructe, dar eu am slabit 2 kg de vineri, ma tot holbez la cantar!! Si jur ca mananc bine, atat ca nu dulce si nu fructe...Si japonicile din jur mi-au zis: "ce bine arati!" Adevarul e ca nu mai am fata umflata...Cred ca ma las de bombanit, ma duc si fac mea culpa la doctorita Da' azi tot ies cu o prietena si se va lasa cu un desert

Tamara, una din cauzele declansarii contractiilor Braxton-Hicks sunt tocmai miscarile bebelusului, citesc eu. Cu locul ala unde se intareste burta, la mine e la fel: e soldul lui bebe si genunchiul. Androix zicea tare haios ca putem deosebi o contractie de un fund sau spate de bebe daca pipaim burtica si gasim totusi alte puncte moi. Atat timp cat nu doare, eu ma gandesc ca e ok la mine...

Addinel, atunci cand te intorci in pat incearca sa tii picioarele lipite si drepte. Tot lipite cand te dai jos din pat si ridica-te in amandoua (sa fie greutatea repartizata uniform). Pe mine ma ucide durerea asta de la s28 (desi acum m-a mai lasat...)

DidiAlex, ma gandeam eu ca e ceva, ca prea ai lipsit...Fa-te bine!

Numai_eu, multumesc de urari!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor!

Cristinamaria, FELICITARI pt. baietel GRASUN!!! Te asteptam si pe tine cat mai repede acasa

Bebeta, Vali, Arthurana BAFTA MULTA!!!

Lulu26... uite site-ul unde gasesti aceste modele de tricotat: http://home.euphonynet.be/grillestricot/page275.html

KAy, imi pare rau ca te-a speriat dr. aia tampita... E bine ca SOSONICA este OK... si ca s-a inselat ea!

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Cam in a treia zi dupa operatie, dac[ totul OK cu tine si pruncushorul, ti se da drumul acasa. Eu am nascut marti si, cu toate ca ma durea capul rau de tot, am preferat sa merg acasa (cu rugaminti la doctor), pentru ca spitalul ma deprima. Tot atat sper sa stau si de data asta, vineri ma opereaza si luni vreau la cuibushorul meu:)))), cu bebitza in patutz.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

buna dimineata!
Vali si Bebeta,punem majoretele pt azi...ce fericire pe voi...va vedeti puiutii azi..sa ne dati si noua de veste cat mai repede
Si pt tine Arthurana pt ziua de joi
Si pt Ileana_marius pt vineri !
Cati bebei in saptamana asta..se vede ca se apropie luna mai...se intetesc nasterile....
Ileana_marius,referitor la cat te tin in spital cu cezariana, cred ca depinde de la caz la caz si de la spital la spital! La noi la Zalau te tin 5 zile la maternitate..iar daca ai ghinionul sa nasti marti, e posibil sa te tina pana luni, ca la noi nu se fac externari in weekend. Asta are mai putina importanta! Important e sa ne fim ok si noi si bebelusii!
Kay,ma bucur ca Sosonica e bine...va sa zica o sa nasti cam cum sunt eu acum....maine am 36 sapt implinite si trec in 37! Cat despre doctorita aia....ar trebui sfatuita sa isi gaseasca alta meserie...asta clar nu i se potriveste....cel mai bine e sa mergi la dr tau, in care ai incredere, asa cum ai procedat tu! Sper ca nu te-ai speriat prea tare de ce a zis asta!
Raportez si eu ca azi dimineata mi-am vazut gleznele.....erau aproape in intregime desumflate....asta pt ca de vreo cateva zile stau mai tot timpul in pat, cu picioarele ridicate...

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vali

Arthurana

nasteri usoara si bb sanatosi. Ati vazut ca Odiseea noastra a inceput cu nasteri usoare...si bb dulci si sanatosi trebuie sa va imbarbatati precum zicea Carstea: "De ce nu si io!?"

Babeta

Ileana_ Marius

Ileana, nasti la Elias de data asta? iti uram tot binele din lumea si ma intrebam ce faci pt ca aveai DPN printre primele de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare,

Doamne ce se precipita lucrurile pe aici? Aseara am citi ca o sa nasca si Vali dar uitat sa scriu.

Andreea-Sobi si Elteka multzam mult de intrebari si ganduri. Am ajuns la antibiotik ca nu puteam sa respir. Ma tot gandesc la scarlatina aia pt ca alergica nu-s decat la aspirina sau mai bine zis la acidacetilsalicilic. E nebunie cu polenul asta de primavara. Ce a pus capac a fost ca am fost la un motz in parc si am rezistat la frigul asta de dupa ora 18 doar ca se jucau copii asa frumoooos si apoi m-am blocat in baie dupa ce facusem un dus fierbinte si m-a ametit. Doamne ce traiznai pe capu meu!

Elteka, cat de bine te inteleg in legatura cu plimbatul. Cand avea R 3 luni am venit in germania. Si acum imi pare rau ca nu i-am luat totusi pautz cu saltea buna si a avut de voiaj. Abia ulterior am aflat ca in cursele continentale copilul pana la doi ani are dreptul gratis la patutz si carutz.
Intr-adevar suportul de tinut bb este cam pana la 6 luni, in medie, pt ca de ex R a coborat singur din scaunelul de masina de la 5 luni, se intorcea si pleca precum viermele, daca nu era bineinteles legat, iar fetita despre care vb de motz mai sus are 11 luni si sta fff bine in el. Depinde cat de mobil e bb.

Kay, mancarea de la Mc nu e cam grea pt un hipertensiv? Nu stiu zic si io, gandindu-ma la procesele americane intentate de unii fastfood-urilor.

Cand va citest pe voi ma cuprinde nelinistea si realizez cat de aproape suntem si noi ca altfel astept Craciunul, vorba Eltekai.

35+2

Mergi la inceput