***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)
Raspunsuri - Pagina 26
eimotto spune:
Buna dimineata fete burticoase si proaspete mamici
Cristinamaria, Alyna si Eseea - felicitari pentru bblashi! Sa fie sanatosi si fericiti!
Ma intrebati la un mom dat de cezariana - eu am 2, prima orizontala si cea de-a doua verticala. Ambele au aprox 10 cm. Pe a doua mi-a facut-o verticala deoarece prima avea aderente si era mai complicat sa taie pe ea, sa scoata aderentele si trebuia sa il scoata pe bb repede. Asa ca m-a taiat vertical, l-a scos pe bb si dupa a curatat si aderentele. La prima operatie am avut fire resorbabile si am facut dus dupa 3 zile. La asta am avut fire normale si am facut dus dupa 5 zile. Pana sa imi scot firele mi-a spus sa nu fac baie in cada.
Tamarasept - eu cred ca simti fundul bbushului. Contractia nedureroasa iti intareste toata burtica nu doar o parte. Iar contractiile dureroase sunnt asa: se intareste toata burta si te doare ca la ciclu, mai jos si durerea radiaza in spate. Nu ai cum sa nu iti dai seama ca e contractie dureroasa. Se mai poate sa sesizezi inceputul travaliului ca pe o durere de stomac, ca atunci cand te strici rau de tot la burta si simti ca nu mai ajungi pana la baie. Dar asta mai rar.
Vali5, Arthurana - nastere usoara si bb sanatos!
DidiAlex - multa sanatate!
Carstea - ai grija cu statul pe langa zugrav. Ca daca nasti inainte sa termine asa ramane tot. Eu asa ma patit (ne-am mutat din martie) si nu am apucat sa aranjam lucrurile toate. Si in ziua de azi asa sunt (holu e un depozit iar prin camere zac si acum cativa saci). Deh, daca nu l-am ascultat pe barbate-miu sa ma tin pana la sfarsitul lui aprilie
.
Poohy - nu stiu ce sa zic de biblioteca. Eu nu as tine in camera de bb carti pt ca oricat de mult le-ai aspira tot nu poti elimina tot praful si acarienii
. Pe de alta parte sa stii ca eu nu am facut curat zilnic, praful il stergeam de cateva ori pe saptamana si aspiram de 2 ori. Acum insa depinde de cat de "prafoasa" e zona in care locuiesti.
Noi suntem bine dar de aseara au inceput colicile. Drept urmare m-am certat cu barbate-miu
. Bine ca nu are decat un episod, seara si sper sa nu mai faca
. Am inceput sa ii pun si cateva picaturi de sab simplex in completare sa vedem daca are efect. I-am dat-o si pe suzi dar numai la baie ca altfel ne muta astia din bloc.
.
Si mai am o problema, ii iese pishu nu stiu pe unde ca se uda pana la subrat. Si pampers stiu sa pun... fetele mame de baieti deja spuneti-mi va rog, voi ati patit asa? Ce gresesc?
Va pupesc si aveti grija de voi
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
35+
Fasolica din burtica si Poze
DidiAlex spune:
Edith- eimotto, si noi am patit la fel, dar io credeam ca-s nepriceputa...si nu eram prea departe de adevar. Cauta pampers cu aripioarele elastice, activ fit am io aici sau sa aiba cel putin o zona elastica si strange-l mai tare. si lasa sfatul babelor in pace si pune obiectivul in jos...
asta le-am dedus io ulterior...![]()
Multzam mult de urari
...dar nu v-am spus..ati vazut voi d...care sa dispara...![]()
Sobi spune:
Kay, am si eu aceeasi intrebare ca Mica, ce cautai la Sanador cand il ai pe Tutu care face echo?
Eu zic sa nu ne riscam daca nu e cazul sa mergem la echografisti neexperimentati - eu una am patit-o in saptamana 11 sau 12 mi-a masurat o doctora "no name no fame" pliul nucal la 3,5 de era sa mor de inima, dupa am fost la iosup si a scazut la 1.6 -1.7....
Mica a venit carutul?
hai Bebeta

hai arthurana

pitica, vreau si eu un strop de energie de la tine - sunt atat de obosita si anchilozata de nu ma pot misca.
poohy, eu nu ma pricep dar parca nu-mi suna bine biblioteca in camera bebelusului.
Andreea 30+
Vladut
POZE
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Lulu26... uite site-ul unde gasesti aceste modele de tricotat: http://home.euphonynet.be/grillestricot/page275.html
Multumesc mult!!!
mica0307 spune:
A venit caruciorul, e supere frumos. O sa va pun poze cu el.
eimotto sa iti schimbi semnatura
.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
lulu26 spune:
Ma gandeam sa merg la Kidex, dar dupa descrierea de la suceava m-am uitat sa vad in bucuresti ce expozanti sunt ca sa nu ma duc degeaba, mai ales ca suntem si noi pe punct de iesire...si dezamagire mare..in afara de cateva firme cu hainutze parca in rest sunt numai firme care altfel nu-si pot face publicitate .
Poate gresesc, sper sa ma contrazica fetele care se vor duce. Pe bine nu ma mai tzin picioarele pt plimbari ![]()
alynta27 spune:
Vali, Babeta, Ileana_Marius 

Arthurana bafta pe miercuri!

Didialex fa-te bine!
Mihamora bafta si tie saptamana viitoare!
Kay bine ca e bine Sonia!
Elteka ma gandeam la vecinii chinezi!
Alina-Mirela
30+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
piticasigogosica spune:
Ce dragut,se dau sfaturi de bebei baietei...
Si eu am o mareeeee dilema,fiindca sunt mama de fata 100%,nu stiu cum ma voi descurca.
Ce chestie nu stiam,cu pipiul si chiar asa in jos sau in sus ?!![]()
![]()
![]()
poze
Iri 35-36 si Iris
alynta27 spune:
Am uitat sa va spun.....am cumparat trusou pentru bebe! Contine 15 pise. Urmaeaza sa le spal si sa le calc!
Bogalina nu mai stim nimic de tine!
Alina-Mirela
31+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele