***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, ce s-au precipitat lucrurile la noi pe odisee...

essea bine ai venit acasa; esti o mamica tare fericita cu o nastere asa usoara si bebe mancacios!

alyna24, felicitari pentru bebe... draga de tine nu ai mai avut parte de majorete! daca ne-ai luat prin surprindere; oricum conteaza ca tu si bebe sunteti bine.

vali, bafta maine - sa fie totul bine!

didialex, cum ai reusit sa racesti asa de tare de ai trecut pe antibiotice?

ioana29 sa ne spui cum a fost la echo si ce valori ti-au iesit - noi avem dpn-uri apropiate.

de azi am trecut si eu la program de 6 ore - ce bine!

Andreea 30+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

FELICITARI CRISTINAMARIA PENTRU BAIETELUL FRUMOS SI SANATOS

VALI

ITI TINEM PUMNII PENTRU NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

Astazi am fost la ecograf si totul e okbebe este cu capul in jos si cu cordonul in jurul gatului, are 2880g si e cu o sapt mai mare. peste 2 saptamani programam cezariana

35+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

dr. radoi nu e de garda vineri, 27 aprilie, chiar m-a intrebat cand am plecat de la el "ne vedem vineri, da? "..
Numai ca io am o mare problema si vroiam sa te intreb la ce ora ai tu programare vineri la el, ca io am la 15:45 iar la 16:15 am programare la epilat pe care nu pot s-o mut deloc; io neepilata nu pot sa ma duc sa nasc, asta e clar, chiar daca am fost acum 2 saptamani si n-am decat 2 fire crescute; mi-e rusine sa ma duc cu par si sa stea alea sa bage lama pe mine cred ca ma umplu de draci , ca io nu m-am facut cu lama niciodata.

deci, daca ai vineri programare, poti sa faci schimb cu mine, bineinteles daca vrei si daca programarea ta nu e apropiata de a mea.

vali5,
pentru tine punem fetitele la treaba :

elteka,
cred ca e o mica confuzie cu tara vecina...japonia monarhie cu guvern comunist!!!...ha, ha, ce tare

ella 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Oau! Inca doi bebei! Felicitari, CristinaMaria si Alina24! Sa va traiasca puiutii, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati unii de altii!
Vali, iti tinem pumnii sa nasti usor si sa ai un bebe frumos si sanatos!
Tamara, daca iti simti burtica tare doar in partea de sus, deasupra ombilicului, e posibil sa simti de fapt fundul si spatele bebelului si sa nu fie contractie.
Noi suntem bine azi; am fost si am mai rezolvat unele probleme in oras si acum il asteptam pe tati sa mergem la cumparaturi in Cora. Poate facem si un pui de somn pana atunci.
Florentina, intr-adevar daca faci eruptia cu 1-2 sapt inainte de a naste, bebelul are toate sansele sa nu pateasca nimic. Cum esti in sapt 35, nu vad de ce ai naste asa de repede. Sfatul meu este sa incerci sa te relaxezi, caci totul va fi bine, ai sa vezi! In cel mai rau caz, daca nasti mai repede, bebelul risca sa faca eruptia cutanata, dar nimic mai mult!Stiu ca esti ingrijorata, oricare dintre noi am fi la fel, dar cel mai bine si ptr bebe si ptr tine este sa fii cat mai relaxata si sa stai cuminte pe acasa, sa nu risti sa-ti declansezi nasterea mai repede. Iti tin pumnii!
La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!
Va pup,
Florina 38+ s bebelina Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

wow...m-au apucat emotiile....
deci, in ordinea numerelor de pe tricou:
hai bebeta!
hai vali!
hai arthurana! si pentru toate celelalte fete care ne vor lua prin surprindere, asa cum a facut Alyna! Nici ea nu cred ca se asptepta, altfel ne zicea ea ceva....

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

cristinamaria felicitari pt bebelush
sa fiti sanatosi si sa veniti repede acasa
valisuntem nu?
nastere usoara-usoara si un bebe fara probleme
punem fetele la treaba si suntem alaturi de tine

chiar ca se precipita lucrurile pe aici
si forumul merge asa de incet
trebuie sa termin si eu bagajul
daca bebe vine mai repede?
imi faceam iluzii ca mai am de asteptat
dar se pare ca bebeii nostri au vazut deja ce mult ii iubim si nu prea mai au rabdare
bebelushi: voi de 40 de saptamani nu ati auzit?
ce-i cu graba asta?

mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Vali,bafta maine,sunt convinsa ca o sa nasti f usor,esti la un dr minunat,te pupic!

poze cu noi si bebe

Mary 31+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

am trimis si eu mail cu nr meu de tel
la cum se precipita lucrurile....

mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella, imi pare rau dar eu maine am programare pt ca acum 2 sapt cand am plecat de la dr, fetele alea de la receptie mi-au zis ca nu pot sa-mi faca pe 27 (asa cum imi zisese dr sa fac) pt ca dr e de garda si nu vine acolo. Si i-am si rugat sa verifice! E clar ca e o incurcatura la mijloc. Dar tu suna la ei si vezi daca poti sa-ti modifici ora, du-te chiar la inceputul programului, ca nu o sa te lase dr la usa!

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Vali

Arthurana

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput