***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Cristinamaria si Alina 24, sa va traiasca baieteii!!! Sa fiti sanatosi !!!
Bebeta, Vali, Arthurana BAFTA MULTA!!!!!!!!

Foarte greu merge forumul...
Am trimis si eu un mail cu nr de telef si am luat lista cu nr de telef ca sa va tin la curent...
Diana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

din pacate la CMU Enescu nu se fac confirmari ca in alte parti si deci tanti aia de la receptie n-are de unde sa stie cine vine si cine nu; mi-a zis sa sun pe la 14:00, poate renunta cineva.
Ei, pana la urma ma duc si stau lipita la sfarsitul programului, ca doar e ultima vizita inainte de ziua cea mare

ella 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

!nu-mi vine sa cred !!! cati bebei avem !

cristinamaria, felicitari !

pe alyna am vazut-o dumnica si i-am zis sa alerge pe scari ca sa iasa bebe mai repede ! se pare ca asa a facut ! felictari Alyna ! sa te bucuri de Davidutz si sa il imbraci cu toate hainutele pe care i le-ai luat !

vali, arthurna tinem pumnii stransi sa se deschida colul si sa iasa piticii vostri repede !!!

noi raportam ca am fostla eco azi si o sa va povestesc ce am patit la SANADOR...(dar scriu asta repede si fug sa-mi iau chees de la MC, ca nu mai pot de pofta si revin sa va povestesc) incompetenta femeia aia... si speriata cu morcovul de 3m am dat fuga la tutunaru si m-a linsitit. Sosonica are 1750gr,30+5 in loc de 30+6, burtica (AC) de 33... e cu capul jos si saraca nu stie ca nu pe-acolo o sa iasa ! mi-a mai dat o pastila de tensiune(a4-a) si i-am cerut eu Canesten, ca de la 7 pastile dimineata si 6 seara sigur-sigur fac o candidoza micuta !

gata, fug la Mc (stiu canu e bine,stiu!)

si NU VA DUCETI LA SANADOR !

oana 30+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 26-36zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip ti-am trimis pe PM numarul de telefon.

vali uite pentru maine . Ai grija de tine si sa ne anunti.

arthurana si pentru tine pentru joi . Sa iti instruiesti sotul sa intre pe DC sa ne anunte si pe noi.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay,

indiferent ce ai de gand sa povestesti de Sanador, eu deja le-am pus eticheta atunci cand in primul trimestru de sarcina, in loc sa ma duc la CMU unde am abonament, m-am dus la Sanador ca am zis ca vreau la cea mai apropiata clinica privata de casa mea...si asa am ajuns la Sanadorul din spate de la Budapesta; mai fetelor, clinica aia e de un jeg inimaginabil si cica e particulara, iar asistentele alea de la receptie erau asa tafnoase, habar n-aveau de client service; a trebuit sa intru la ei la WC si era o mizerie de nedescris.

deci, Sanador

ella 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

SANATATE MULTA MAMICILOR CARE AU NASCUT SI BEBEILOR LOR!!!!!
Wow cate schimbari si noutati in cateva zile...am avut de citit "romane" ca sa ajung la zi. Se pare ca s-a instaurat febra nasterilor

Andradap am vazut lucrul manual si mi-au placut foarte mult hainutzele facute de tine. As dori si eu daca poti sa-mi trimiti schitza cu animalutzele ! Te rog frumos!!!!! Mi-a placut mult gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella, eu ti-am zis de inceputul programului pt ca asa stiu chiar de la dr: daca am vreo urgenta si nu vor aia sa-mi gaseasca loc, sa ma duc la inceputul programului pt ca asa ma strecoara mai usor; se pare ca e multa lume care intarzie sau nu se duce si nu anunta si se trezeste cu o gramada de paciente spre sfarsitul programului. Adevarul e ca de cate ori m-am dus in jur de ora 15.30 era mult mai liber decat seara, in jur de 7. Acum vezi si tu cum ti-e mai usor sa ajungi in ambele locuri. Oricum mie mi-au tras-o domnisoricile alea de la receptie.

Kay - ia si mananca sa mai ia Sosonica 1 kg in urmatoarea luna!

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

CRISTINAMARIA sa-ti traiasca baietelul si rafacere rapida!
Florentina ,offf,lasa ca treci si peste asta
Tamara,ceea ce simti tu e "normal" sunt contractii nedureroase cum a spus si Liviana.
VALI pentru maine!!!
Arhurana,iti tinem pumnii sa fie bine
Fetelor ce de bebei si nici macar nu a venit luna mai.
Eu o astept...

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica si eu o astept. Ca doar o sa o cheme Maya pe fata mea, nu?

kay si eu la fost ieri la MC ca imi era o pofta de inghetata lor...

Sunt super entuziasmata. Tre sa imi vina caruciorul in seara asta .

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

DOAMNE CE DE BEBELUSI !!!PARCA NU-MI VINE SA CRED CA VA VENI SI RANDUL MEU MAINE -POIMAINE!ORICUM PE LANGA LACRIMILE DE RIGOARE VESTILE VOASTRE AU DARUL DE A MA IMBARBATA!*daca x a putut trebuie sa pot si eu*
felicit toate fetele care au trecut prin incercarea asta si tin pumnii urmatoarelor chiar daca nu stiu sa pun majoretele la treaba!
pupici
36+4 zile

Mergi la inceput