***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)
Raspunsuri - Pagina 20
lbelciug spune:
Addinel, nu esti singura cu dureri la osul pubis. Eu le am demult insa nu sunt permanente. Motivul e ca se incarca oasele si articulatiile cu apa pt ca trebuie sa devina mai elastice/mobile in vederea nasterii. Din pacate nu prea sunt remedii, trebuie sa vezi doar ce pozitie te ajuta... Curaj, mai e putin din odisee!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
dideip spune:
Mica, imi poti da si mie nr. de tel al dr Taropa sau al asistentei, te rog(am pierdut nu. de tel. care mi le-a dat o prietena)
Paula
38+
poze
poze bebe
ancamari spune:
Cristinamaria - Felicitari! Te asteptam repede cu vesti bune!
Ella - te duci la CMU vineri? Eu trebuia tot vineri sa merg dar acum 2 sapt cand am facut programare mi-au zis cei de la CMU ca in data de 27 apr dr aparea "de garda", deci nu era de gasit la CMU. M-au pacalit! Sper sa nu fie o problema ca abia maine se implinesc 36 s (conform DPN initial) d.p.d.v. al prelevarii secretiei pt streptococ b si sa trebuiasca sa ma duc si vineri. Imi e deja destul de greu cu drumul, eu abia ma mai misc prin casa din cauza durerii de os pubian de care zic si fetele. Eu o am de vreo luna sau mai mault, dar se acutizeaza pe zi ce trece, e foarte suparatoare; nu mai pot sa ma aplec deloc, datul jos din pat si urcatul la loc sunt de evitat.
Liviana, tu ai avut durerile astea si la prima sarcina? Trec dupa ce nastem?
Anca, 36s+
Andrei Cristian
burtica
Vali5 spune:
Fetelor, am intrat sa va spun ca maine imi voi vedea si eu puiul. ![]()
Acum am venit de la doctor si colul meu e deschis "de intra doua degete". Mi-a confirmat si ca acea scurgere care o am de 2 zile este dopul gelatinos. Si daca nu se intampla nimic in noaptea asta, maine dimineata ma prezint la spital pentru a-mi provoca travaliul. Joi pleaca doctorul din localitate pentru 10 zile si nu vreau sa nasc cu oricine. Oricum, dupa spusele lui mai mult de doua zile nu mai sta bebe in burtica.
Asa m-au apucat niste emotii si o frica de am bagat in mine jumatate de cozonac si o sticla de iaurt.
Felicitari noilor mamici: Alyna24 si cristinamaria! Sa va traiasca flacaii! He, he! Maine imi vad si eu flacaul! 
O sa va anunt eu prin sms sau sora mea aici, pe forum.
Va pup!
Valentina
38+
Andrei
Poze
ralucami spune:
Mammmaaa miaa ce se precipita treburile pe-aici!
Cristinamaria felicitari pt bebelin! Sa veniti repede acasa si sa ne puneti poze sa va admiram!
Vali mi-au iesit ochii ca la melc cand am citit mesajul tau!! Hai ca pun majoretele la treaba pt tine! Nastere usoara si abia astept vestile bune de la voi! 
HAI VALI!!!

POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
alynta27 spune:
CRISTINAMARIA felicitari! Sanatate tie si bb-lului!
Elteka se vede ca sunt comunisti! Bine macar ca au conditii, la banii astia....
Alina-Mirela
30+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
ralucami spune:
quote:
Originally posted by alynta27
...se vede ca sunt comunisti! Bine macar ca au conditii, la banii astia....
Si de unde exact reiese ca sunt comunisti? Ca eu sunt aici de ceva ani si nu mi-am dat seama.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Arthurana spune:
Fetelor,
Tocmai am venit de la doctor. O sa ma induca miercuri noaptea. Ma bucur ca nu mai trebuie sa astept prea mult, dar sunt atat de stresata ca imi clantane dintii in gura.
Ai mei ajung aici in North Carolina(dupa ce schimba 3 avioane) in jur de 9 seara, iar eu trebuie sa ma inregistrez la spital la 9.30 seara.Nici nu pot sa ma duc sa-i iau de la aeroport. O sa se duca un prieten de-a sotului, si apoi eventual ii vor aduce la spital sa ma vada.
Joi deci voi naste. Azi sunt singurica acasa ca Dave nu a putut sa-si ia liber. De maine va sta si el cu mine.
DidiAlex spune:
Felicitari mamicilor!!!!
Cristal, felicitari pt Ioana Adriana!!!
Cristina Maria sa va traiasca Rares
Alyna, mi-au iesit okii la la melc, vorba Raluca-i cand am citit ca ai nascut. Ma bucur tare mult ca ai avut o nastere usoara si ai fost printre noi sa impartasim aceasta minunata bucurie.
Esea, de la J stim
Sa va traiasca minunea!!!!
Io raporteaz o raceala crunta. Sunt pe antibiotic, am ajuns in ultimul hal.
Buna poanta cu japonezii-comunisti. Cred ca-i cea mai mare ofensa care li se poate aduce ![]()

Edit: Arthurana, o sa vezi ca nu o sa fie chiar asa de greu. Noi iti tinem pumnii si incearca sa te relaxezi!
ManuC1010 spune:
Ce vesti frumoase la noi in lista!!
Felicitari si refacere grabnica pentru fetele care si-au vazut deja puii in brate

Iar pentru fetele care urmeaza multa bafta 

si asteptam vesti
Eu voi merge joi la control si atunci ar trebui sa aflam cand urmam
pupici
37+