Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor,ajutati-ma sa intru la numerele de telefon ale voastre ca eu mi-am notat initial numarul de telefon al Dianei dar dupa cum si ea naste maine prin cezariana nu am cum sa o anunt daca nasc.As dori un nr.de telefon sa dau un sms dupa ce nasc.

ELLA 39sapt.+6 zile AMR 1 ZI
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Ellamiss: ti-am trimis PM.

Val_: maine ma internez, inca nu stiu daca imi provoaca nasterea vaginala, sau fac cezariana... o sa aflu pe loc, oricum trebuie sa ma duc nemancata

Multumesc pentru galerie, am toata increderea ca o sa fie bine...

Acuma ma bag sa fac , sa fiu frumoasa pe maine... poate mai intru si dimineata, daca o sa-mi vad capul si o sa-mi organizez in vreun fel gandurile

Incerc si eu sa pun niste poze cu patutul lui bebe, sa vad daca reusesc

, si niste fete la treaba pentru cine mai naste maine:

Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
Maine e ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Mada rozz, felicitari pentru cele doua lunisoare! Si noi tot doua lunisoare am implinit azi. Alexandru daca regurgiteaza imediat dupa masa, lapticul e inca lichid, dar daca mai trec cateva minute, deja regurgiteaza laptic imbranzit. Asa ca nu-ti face probleme, e bun lapticul tau. Mie si medicul mi-a spus ca dupa 10 minute de la supt laptele e deja branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Geaninaelena,Gabdyd,Mada rozz,Ancrissi celorlalte sarbatorite de aprilie LA MULTI ANI CU SANATATE SI COPII SANATOSI.

Din cauza puseului de crestere de la 6 saptamani saa poate a coliclor sau poate a rasfatului puiul meu sta mult mai mult la masa si ma solicita mai mult.In plus am inceput sa avem o perioada de veghe dimineata mult mai lunga, perioada in care mami tre sa spuna povesti si poezii si sa fluture jucarele, asha ca iertati-ma daca nu reusesc sa intru in zilele aniversare.

Elamiss, Diana_jors, Cria, Val sa aveti nastere fara probleme si bebei sanatosi si fara colici.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

AJUTOR.

TOALETA ZONEI GENITALE LA BAIETEI.
Fetelor care aveti baieti spuneti-mi si mie cum se face toaleta zonei genitale la baietei ca nu stiu.Se decaloteaza sau nu?si cat de mult? Si cu ce se spala?
O cunostinta a ajuns cu baiatul la urgenta ca s-a intepenit putzica, se pare ca a tras prea mult in jos sa o curete si mi-e frica de astfel de situatii.Tot ea spunea ca tre curata si inauntru ca se aduna secretii.Dr. a zis sa-l sterg ocazional cu rivanol pe un tifon si in rest sa spal extern cu apa calda.Nu stiu cum sa fac?
Astept sfaturi.Multumesc

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Diana,buna dimineata daca te-ai trezit.Eu nu mai am somn de la ora 4.E ziua cea mult asteptata.Sa dea Domnul sa trecem cu bine peste ziua de azi si sa ne vedem tinand bebeii in brate frumosi si sanatosi.Mersi pentru numerele de telefoane.Sunt asa emotionata,speriata si fericita in acelasi timp,nici eu nu stiu ce mai simt gandindu-ma la ce se va intampla azi.
Si pentru celelalte fete multa bafta si nastere usoara.

ELLA 39sapt.+6 zile AMR 1 ZI

Mergi la inceput

pentru toate fetele care urmeaza sa nasca!!!!!

ELLA 40 sapt.
AZI E CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

haideti fetelor nasteri usoare ,refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi
bebelusi norocosi nascuti in zi de sarbatoare ce frumos...

ancris sa fi sanatoasa si fericita

la multi ani tuturor celor care serbeaza ziua de nume

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata,
am reusit si eu sa mai citesc din urma si m-am gandit sa mai scriu si eu cate ceva.In primul rand felicitari mamicilor care au nascut si multa bafta celor care urmeaza sa nasca!! Va tin pumnii!
Tzuna - Citindu-te pe tina parca ma vad pe mine ! Nu stiu daca te mai linisteste insa as vrea sa-ti impartasesc un pic din experienta mea de proaspata mamica. Dupa cum am mai scris, fetele noastre seamana teribil.La fel face si a mea!Plange dupa fiecare masa si se screme ca un om mare.Uneori adoarme,alteori nu! E ca la loto! Si uite-ma cum stau in bucatarie cu urechile palnie la aparat sa vad ce urmeaza! De mancat mananca binisor daca ar lasa-o ticalosii astia de colici.Am senzatia ca toti colicii din lume s-au adunat la fata mea.Imi vine sa bag mana dupa ei si sa-i strang de gat.Dupa ce am vizitat vre-o trei medici ,mi-am adus aminte ca am in casa cartea Dr. Spock.Despre colici are foarte mult scris insa vreau sa-ti spun ca a fost singurul lucru care m-a linistit.Citeam si ma gandeam ca, parca ar fi fost scrisa pentru Ana.Concluzia! Ana face parte din categoria bebeilor agitati care au colici combinati cu plans iritabil.Descria exact comportamentul ei.Somn putin ziua(sau chiar deloc),crampe imediat dupa masa sau la 1/2 de ora de la masa.(acest lucru nelasandu-i sa manance cum trebuie determina un program haotic dupa aceea).Nu stiu la tine dar la mine ,Ana respecta si orele care erau trecute in carte ca avand colici.(de la 16-22).Exista bebelusi insa care au acesti colici noaptea si dorm ziua.(acestia iau mai putin in greutate)In multe dupa-amiezi nu are colici ci pur si simplu urla.Nu exagerez ...urla cat poate ea de tare.Se pare ca acesta este plansul iritabil care are in compozitie "mici colici+oboseala"Crede-ma ca nu a ratat nici o dupa-amiaza de colici de cand am venit acasa.Eu pe fata asta nu am vazut-o niciodata dupa-amiaza sa doarma.Dupa ora 22 ...gata colici! Tot in carte scrie ca dupa mai multe zile de astea vine cate o zi in care nu reusesti sa-i trezesti. Insa ce voiam eu sa-ti spun.....scrie ca ,in mod ciudat acesti copii se dezvolta cel mai bine d.p.d.v.fizic si iau in greutate mai bine decat un copil linistit.(conditia fiind sa doarma noaptea).Mie imi doarme noaptea(baia i-o fac la ora 22(dupa colici),mananca, dupa care doarme pana la 6-7 dimineata)Dimineata chiar daca se mai frichine nu ma duc la ea pana nu incepe sa planga(ei se frichine si in somn).Este foarte buna cartea si ti-o recomand daca nu o ai. Am gasit in ea si reactiile pe care le avem noi ca parinti si cum sa te comporti sa-ti fie mai usor.Dupa "lectura" si eu si sotul meu(care, cred ca din nastere este mai disperat)ne-am linistit si incercam sa ne educam.Nu este usor insa Dr.Spock are mare dreptate"In fata noastra nu se afla un copil ci un pachet de organe.Fiecare durere se reflecta in tot organismul provocand miscari reflex ca atunci cand lovesti rotula.( de aici miscarile din manute si picioruse)Sper ca ti-am fost de folos daca nu cumva stiai deja lucrurile astea.Am vazut ca sunt multe mamici care trec prin asta!Mai avem o luna si scapam... sper!(scria ca de obicei tin 3 luni colicii ,foarte rar ajungand pana la 6 luni).
Despre marsupiu: Mie doctora nu mi-a recomandat marsupiu pana nu face copila trei luni.Zice ca le este solicitata coloana si nu este tocmai ok.(pe al meu scria ca este pt bebe de la 0 la 3 luni.Asa ca am aruncat banii pe geam.M-a mirat reactia ei caci este genul de tipa care recomanda cresterea bebeilor fara reguli stricte,"democrat"sa-i zicem.Tu ai intrebat si ti s-a spus altceva?Nu de alta dar mi-ar fi mai usor!
Pe 12 mai am programat si noi botezul.Am gasit in sfarsit o bisericuta care nu face afaceri botezand copiii cum e cea din Ghencea unde mi s-au cerut 3.500.000 plus niste banuti pentru: apa calda si lumina care se foloseste in timpul slujbei.Nu imi venea sa cred cum se pune problema.Pai cei 350 ron (100-parintii,250-nasii)pentru ce ii dau? Unde este harul pe care trebuie sa-l aibe un parinte? Credeti-ma,aveam senzatia ca sunt la servici si inchei un contract cu un client.Mi s-a parut inadmisibil sa pui problema asa.Pai cei amarati ce fac? Nu isi pot boteza copii ca nu au bani? Asa ca am dat zvon in tara si am gasit bisericuta din curtea Politehnicii unde taxa este 50 ron iar la preot dai cat vrei si daca vrei.Am inteles ca preotul e cald,placut si cu mult har.(nu cum am vazut eu la boezul unei prietene-preot care in timpul slujbei facea cu ochiul celor din biserica)Gata! Mi-am varsat naduful.Am fost foarte revoltata!Oricum pacatul este al lui nu al meu.Inca o data ajung la vorba"sa faci ce zice popa nu ce face popa".

Hai ca iar m-am intins!Pup toate fetele si sper din tot sufletul sa aveti micuti care sa nu stie ce-s aia "colici".Cele care mai aveti pana nasteti va recomand un singur lucru- DORMITI,DORMITI SI IAR DORMITI!

loradin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Diana, Ella multa bafta fetelor Azi o sa va tineti puiuti in brate.

Ancris multa sanatate si petrecere placuta alaturi de cei dragi.

pentru toti cei care isi serbeaza azi ziua onomastica

Cria39+ cu Vlad

Mergi la inceput