Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
magdutah spune:
roxanici , sori multumesc de sfaturi, am inceput sa ma mulg , mi-a luat si sotul o pompita manuala si mai incerc cu ea caci eu cu mainile nu reuseam mare lucru.
La medic am fost si mi.a dat antibiotice , dar inca nu am luat ca temp. a scazut si moasele mi-.au spus sa mai astept un pic.
_dar un san mi l-a distrus cu totul Mateias ... acum inerc sa ii schimb pozitia de alaptat , dar el suge si cate 2 ore ... si nu stiu cand or sa imi treaca ranile ...
fug ca iar plange
Va pup , ;Magda
suzy78 spune:
Salutare,
Intru si eu asa in fuga.....sunt rupta de oboseala....am fost la nunta si ne-am intors de 2 ori s ama mulg si sa-i dau papa la Nicolas.....a fost ff frumoasa organizarea la nunta dar foarte obositoare intre alaptari.....
MAGDUTAH - ceea ce ai tu se numeste MASTITA - trebuie sa iei antibiotic.....eu nu am luat d ela inceput cum a zis doctorul si am trecut dintr-o mastita i n alta.......nu mai vb de durere de titi si cheltuieli pe antibiotic injectabil.....Trebuie sa te mulgi mereu s anu recidiveze pana e sanul gol......ceea ce pe mine m-a mai ajutat a fost frunza de varza.......strivita putin si pusa rece pe san,.......acum sunt bine.....dar ma mulg de-mi sar capacele.....si noapte numai pompa visez si lapte....
pt fetele care urmeaza s anasca....
Va
si mai revin,
SUZY78, mami de
Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
ellamiss spune:
Multumesc de incurajare ,fetelor!Astept ziua de maine sa vorbesc cu doctorul dar eu totusi mai sper sa nasc spontan pana maine dimineata.
Diana,nastere usoara maine si un bebe sanatos.

ELLA
39sapt.+6 zile AMR 1 ZI
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
Val_ spune:
Am intrat si eu sa pun niste majorete pentru Diana. Nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos.

Weekend placut tuturor
Valentina 37+ cu bebe Mariuca
mada_rozz spune:
Buna fetelor,
Mii de scuze ca nu am mai reusit sa scriu deloc.Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea...Am fost super agitata cu botezul,care l-am facut ieri.
Apropo de botez,am si eu o inttrebare: daca bebe nu se pupa numai in ziua botezului...sau pana se ia mirul.
Bebelinul e foarte bine,creste intr-un ritm ametitor...maine ar trebui sa mergem sa facem vaccinul de 2 luni,dar nu am gasit in nici o farmacie vaccinul frantuzesc.Chiar nu stiu cum sa procedez.
Cu mancatul stam destul de bine,adica mananca din 3 in 3 ore,cateodata sta si 4 sau 5 ore fara sa manance.Ii dau sa pape intai san dar dupa 5 minute se enerveaza si incepe sa planga,asa ca ii dau mai mult completare.Mananca in jur de 170 ml maxim.Intre mase ii dau ceai de chimen si fenicul de la Humana,si nu mai e constipat,face cam o data pe zi.
Ce am observat,este ca bebe regurgiteaza lapte branzit dupa san,iar dupa completare regurgiteaza lapte nemodificat.Din cate am inteles,nu e bine sa regurgiteze lapte branzit.Oare asta inseamna ca nu e laptele meu bun?
Tin pumnii fetelor care sunt pe ultima suta de metrii...mult curaj!

Felicitari noilor mamici.Sa fie bebeii sanatosi si sa aibe parte numai de bucurii.

Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
Azi facem 2 luni!!

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
roxanici spune:
Ellamiss, curaj, nu fi speriata, o sa fie bine 

si ptr tine
Nimic de la Crina, cred ca a uitat sa mai scrie sau nu mai are timp sau scrie altcuiva.

Hai Diana

Magdutah, mie ranile de la sani mi-au trecut cu bepanthen, nu stiu daca il gasesti la voi. M-am mai dat si cu garmastan, tot cand aveam ranile, insa imbunatatiri am obs dupa primul unguent.
Mateias nu ar tb sa stea 2 ore la san...adica nu vreau sa fiu rea sau poate nu ma pricep, dar un copil se satura mai repede de 2 ore. Ai grija sa nu ai sanii tari cand pui copilasul la san ptr ca nu poate suge calumea. Ranile sunt intretinute si de faptul ca mameloanele sunt solicitate f mult. Poate reusesti sa iti dai seama cat suge MAtei de foame si cat e de alint si sa incerci sa limitezi durata de stat la san, macar pana te vindeci.
roxana, mamica de Rares Teodor
paxela spune:
mada bebe nu se pupa pana se ia mirul, de fapt asa se zice sa nu pupi ca ii iei mirul si nu e bine
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Eu am avut musafiri in weekend, pe fratele meu, mama si bunica, ele insa mai raman la mine pt inca vreo sapt.
SHERBI, legat de vaccin, mie dc mi-a recomandat pe cel din comert.Ideea este ca eu nu stiam ce sa fac.Am prietene care l-au facut pe cel din comert, altele pe cel de stat.Nu te poti ghida dupa nimeni, copiii sunt diferiri si reactiile sunt diferite.Asadar am incercat sa aflu singura de ce e mai bun cel de cumparat.Am mai scris pe forum.Dc mi-a recomandat INFARIX HEXA si mi l-a comandat asistenta ei de undeva din depozit.Mi-a zis ca din toti pacientii, doar 2-3 l-au facut pe cel de stat.Asa ca dc mi la recomandat asta am facut si eu.M-am convins din mai multe parti ca e ff bun si pt copil il iau chiar nu conteaza pretul.
MADA ROZZ legat de regurcitari....Si Alexia mai scoate lapte branzit, e normal dc vine din stomacel.Eu nu cred , cum ca n-ar fi bun laptele. Ea crescut excelent numai cu laptele meu, in prima luna a luat 1,060kg si in a doua 1,200kg, ceea ce ma face sa fiu ff multumita.In plus eu mamai mulg si laptele se vede ca e gras si hranitor.
Alexia face maine doua luni.Incepe sa-si tina capul din ce in ce mai bine, rade cd ma aude, priveste cu atentie la lucrurile din incapere.In plus e din ce in ce mai cumintica, sta mai mult singura fara sa planga.Am obs, cat de cat ca incepe si ea sa manance la 3 ore.Eu zic ca se mareste si mananca mai mult de se satura.Eu nu-i cantaresc lapticul , insa sunt dati in care am ambii sani pietri, iar ea mananca in asa fel incat ii goleste bine.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
Mihael@ spune:
Ghibuadina, tu o pui pe micuta la ambii sani la o masa? Pana la masa urmatoare se aduna din nou laptele? Eu ii dau cate un san la fiecare masa, alternativ,i-as da pe amandoi dar mi-e teama ca la masa urmatoare nu am lapte. Eu o alaptez exclusiv si ea mananca destul de des, cam la 2 ore sau mai putin.
Mada Rozz, si fetita mea regurgiteaza lapte branzit la ceva timp dupa masa, nu cered ca e vreo problema, e pur si simplu lapte partial digerat.
Mihaela cu
Stefania
cria_bv spune:
Ella nu iti mai face atatea ganduri, o sa fie bine iti tinem pumnii, gandestete ca dr tau va fi cu tine de la inceput.

Incurajari si pt Diana bafta maine

Noi tot 2 in 1, azi ne-am plimbat foarte mult, a fost placut si acum cred ca o sa pic de oboseala.
Cria
39+ cu
Vlad