Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

S-a mai transformat o graviduta in mamica....Laura a nascut o fetita Arianna Vanessa , nastere naturala fara anestezie, 3,650kg, apgar 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari Laura sa iti traiasca printesica

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mihael@, bine ai venit, sanatate si mult noroc

Laura Felicitaaaari, asteptarea ti-a fost rasplatita. Multa sanatate micutei si numai bine in viata.

Nu mai am nimic de la Crina....sper numai sa fie bine

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Laurasi multa sanatate tie si bebelinei.

Cria39+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by karla32

Va sarut mamici, bebici si care mai sunteti burtici!

Nu am reusit cam demult sa mai citesc! sa scriu nici atat! Am avut zile grele! M-a durut operatia si m-am simtit epuizata! Pe deasupra am si niste stari depresive...mai ales seara! Plang ca o disperata! Ma uit la copil si mi se innoada lacrimile in barba! Nu stiu ce am! totul e altfel, sunt obosita si speriata! Noroc ca Luca e cumintel!Plange destul de rar. Mananca doar san si sunt cam derutata ca nu prea stiu cat mananca o data. Si nu suge nici prea des. Ma gandesc ca daca nu plange inseamna ca e satul! Lapte am garla! Suge el, ma mulg, curge pe mine si tot mai e! Aaaaaaa! Si sughita! Bebeii vostri sughita des? Adevarul e ca si in burtica tot asa era! Avea reprize de sughit! Sper ca nu are vreo problema!

Mi s-a trezit puiul! Va sarut si revin!

Raluca cu bebe Luca

Toti bebeii sughit! Linisteste-te si vei vedea ca si laptele vine bine. Si uite aici:

www.desprecopii.com/info.asp?id=94" target="_blank">Despre alaptare

Linkul asta e util, si mai sunt si altele related.

toate burticile, mamicile si mai ales bebeii.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

LAURA ,sa-ti traiasca bebelina!!!
Eu la ora asta nu mai pot sa dorm,sunt treaza de la ora 6:30 si ma tot gandesc la ziua de luni.Am mai citit pe net referitor la nasterea indusa si mi-a venit rau.Nu stiu ce sa fac ca nu prea as vrea sa nasc indus.De fapt ajung la termen chiar maine si din cate am citit am observat ca nasterea indusa se face mai tarziu,dupa 41 de saptamani si nu stiu de ce doctorul meu mi-a zis sa-mi provoace chiar la termen nasterea.
Cand am fost vineri la el a ramas surprins ca inca nu am colul deschis.Fara sa ma intrebe nimic mi-a deschis colul ,pret de 5 minute,avand niste dureri insuportabile.Apoi mi-a spus ca in cursul acelei zile imi va cadea dopul gelatinos,ceea ce nu s-a intamplat nici acum ,si daca nu nasc pana luni normal, sa ma prezint luni la spital cu bagajelul la ora 7 ca sa-mi provoace nasterea.Nu mi-a mai dat nici o explicatie cu privire la aceasta nastere indusa, de ce nu ma mai lasa sa mai astept.Sa nu mai am lichid suficient ?Dar ecografie nu am mai facut de o luna si nu are de unde sa stie daca nu am lichid suficient.Chiar nu stiu ce sa fac, eu imi doream ca bebita sa se nasca cum ii este destinul.
Ma gandesc sa merg maine dimineata cu bagajelul pregatita si sa il intreb pe doctor daca pot sa mai astept sau daca este asa de grav incat trebuie sa-mi induca nasterea.Eu stiu ca este un doctor foarte bun ,ION IONUT de la spitalul Panait Sarbu si am mare incredere in el dar de ce nu mai poate astepta o saptamana ca sa poate induce sarcina daca nu nasc?Si din cate stiu nu pleaca in concediu sau are alte treburi ,zic asa,ca ma gandesc sa scape mai repede de mine.Va rog eu cine a mai nascut cu doctorul Ion Ionut cu nastere indusa sa-mi zica si mie si la cate saptamani a fost ca sunt tare speriata.

ELLA 39sapt.+5 zile AMR 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Ma rog la Dumnezeu sa nasc pana maine.Sunt cu moralul la pamant.

ELLA 39sapt.+6 zile AMR 1 ZI
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ella curaj, nu e chiar asa de rau cum ai citit tu, eu am la activ o nastere spontana si una provocata, diferenta intre ele find stresul de a sti ca maine nasc, ai vazut multe dintre noi am nascut provocat si totul a fost ok
pt tine
pt restul fetelor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Felicitari Laura pentru micuta. Multa sanatate si tie si ei si refacere rapida.

Ellamiss iti tin pumnii sa fie totul bine si cat mai usor de suportat. Nu il cunosc personal dar am auzit de dr. Ion Ionut numai de bine, asa incat poate are el un motiv sa iti faca inducerea. Oricum cel mai bine ar fi sa il intrebi.

Si mie imi este frica de cezarina, ieri am facut aproape un atac de panica la acest gand> imi tot repet insa ca va fi bine si sa fiu sincera chiar nu cred ca as mai avea rabdare. La mine va fi la 38 si 2 zile dar dr. a zis ca este OK si ca la aceasta varsta organele bebelinei sunt complet dezvoltate. Greutatea ei era zilele trecute in jur de 3 kg deci eu zic ca este OK. Cand ma gandesc ca eu am avut atunci cand m-am nascut (la 40 saptamani) 2400 kg ....

Nimic despre Crina?

Diana tu pana la urma o sa iti faci cezariana luni sau astepti sa nasti naturala?

Pupici

Valentina 37+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ella: niste majorete pentru tine, si curaj, ca mai este foarte putin... gandeste-te ca o sa fie bine

Felicitari Laura!

Eu nu mai am nimic de raportat, imi fac bagajelele, sa fie toate pregatite... hm, nu-mi vine sa cred ca maine o sa-l vad

Cria: stai linistita ca apare si bebelul tau, inca nu e tarziu sa te bagi in fata noastra

, sa aveti o zi excelenta!

Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
Maine e ziua cea mare

Mergi la inceput