Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Tzuna, cand descri ce face Mariuca parca ai vorbi de baiatul meu. Si el se screme in timpul mesei si plange si totul sfarseste prin a nu mai manca. De aceea mananca si foarte des. Insa de luat in greutate ia foarte bine. Cei drept eu nu prea am laptic si ii dau mai mult la biberon lapte praf. M-a invatat o asistenta sa-i invart biberonul in timp ce mananca ca sa iasa aerul si parca a inceput sa manance mai multicel asa. Eu insist sa manance chiar daca se strange de la burtica, il astept sa-i treaca criza si ii dau iar. Il pun sa regurgiteze foarte des in timpul mesei. Eu am depistat ca Luca plange seara de foame, atunci cand nu plange de la colici. Poate si Mariuca e la fel. In orice caz te inteleg ca esti foarte obosita pentru ca si eu si sotul suntem la fel. si totul sa fie bine.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

paxela,multumesc de raspuns,aici formula pentru completare este gata preparata.Eu ma gandeam ca ,poate,amestecul in sine lapte matern-lapte praf nu e bun,de aceea David da asa mult afara dupa ce mananca combinatia.Nu mai stiu ce sa cred...

lilidana cu bebe David 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

HaiCrina, Ella, Diana, Val

Mady, Dallina si Florina noi ramanem ultimele?
Haideti fetelor

Cria39+ cu Vlad

Mergi la inceput

HaiCrina, Ella, Diana, Val

Mady, Dallina si Florina noi ramanem ultimele?
Haideti fetelor

Cria39+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cria! Nu mai e mult si vei fi mamica! Depinde cand vrea Vlad sa vina pe lume!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ELLAMIS - draga mea, cred ca tine foarte mult de politica spitalului cum decurge nasterea. eu am avut nastere indusa. uite cum a decurs: la ora 8 m-am internat, la 8.30 am facut clisma( ceva usor de suportat), apoi am mers in camera de nasteri sa mi se rupa membranele. nu am simtit nimic. le taie practic cu un cleste, dar nu doare. mie mi-a curs tot lichidul amniotic. apoi am fost pusa pe masa de travaliu si am asteptat pret de vreo 1-2 sa mi se faca anestezia epidurala. intre timp moasa mi-a luat sange, mi-a pus o branula mi-a facut o injectie. si mi s-au monitorizat bataile inimii lui bb cu niste curele puse pe burta conectate la un aparat. mi s-a facut anestezia epidurala. nu tocmai o placere, dar oricum ceva usor de suportat. cateva intepaturi cu acul pt. anestezierea locului si am simtit un pic si cateterul cand a fost introdus in coloana. eu nu am avut deloc dureri de la cotranctii, nici pana la epidurala, dupa nici atat. pe la 12 s-a dus efectul epiduralei si ma cam durea colul pt. ca imi facea dilatatie manuala moasa. nu am mai auzit nici o mamica sa spuna ca i s-a facut dilatare manuala, dar la mine se pare ca se grabea medicul sa plece acasa. asa ca de la dilatatie 3 cat aveam initial dupa ce mi s-a scos firul de la cerlaj si pana la dilatatie 10 mi-a tras moasa de col. uart, dar asta e. la 12 mi s-a mai pus o doza de anestezie in cateter, si pe la 13.20 am simtit o senzatie de mers la toaleta pt. treaba mare. i-am si spus medicului ca eu vreau la wc. dar nu aveam nimic de "facut", ca facusem dimineata clisma. era de fapt capul copilului care cobora pt. nastere. m-a suit repede pe masa, mi-a spus sa ma tin de barile de metal ale patului si sa iau aer in piept si sa imping aerul inspre fund ca si cum m-as screme sa fac treaba mare. ma durea ce-i drept si nu prea facusem execitii de respiratie pt. nastere. dupa ce am impins de 2 ori, s-a asezat moasa cu coatele pe burta mea si a impins in locul meu. si uite asa la 13.26 a iesit bb david. deci mai mult am nascut ajutata, ca eu nu am facut nimic. cam asa stau lucrurile cu nasterea indusa. sper sa nu treci prin momente dificile si sa nasti usor ca si mine.
pupici multi si un bb sanatos!

uite asa mi-am spus si eu povestea nasteri lui david alexandru. eu visam ca o sa mi se rupa apa pe cine stie unde si o sa alerg disperata catre spital, dar stiti cum e vorba: socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la piata.

urez tuturor burticilor nasteri usoare si bbi sanatosi si mancaciosi, iar proaspetelor mamici de asemenea, recuperare rapida si bb-i cuminti si papaciosi, fara colicei.

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Multumesc pt incurajari Rebiana
Bine ai venit Mihael@ printre noi si sa-ti traiasca grasunica.

Cria39+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

indus am nascut si eu, mi-a dat o pastiluta sa o iau la 12 la 15 m-am internat, a verificat colul care nu era dilatat ,a pus la monitorizat cu centura pe burtica pt bataile inimii si contractii, dupa asta mia facut dilatatie manuala si mi-a rupt membranele aveam atunci dilatie 2, mi-a facut un scobutil, a mai venit de 2 ori sa vada ce si cum mi-a mai facut un scobutil, m-a mai dilatat manual,mi-a pus oxigen ca scazusera bataile inimii la bebe, cand am simtit nevoia de a merge la wc mi-a facut o jumatate de mialgin ma suit pe masa mi-au zis sa imping de 3-4 ori dar mai mult ma trageam de frica si durere , pana au bagat clasicul text impinge ca ii faci rau lui bebe, cand uiti de orice durere am impins de 2 ori si gataaaaa, la 18.00 se nastea printesica, dupa am mai stat pe masa sa iasa placenta si sa ma coasa , ma dus in salon si mi-a zis sa nu adorm si sa ma mmasez pe burta 2 ore
mie nu mi-au facut clisma nici la prima nici la a doua nastere
cat despre faptul ca multe mamici nu au zis nimic de dilatatia manuala facuta de dr , nu inseamna ca nu le-a fost facuta ci mai degraba ca nu stiu, daca dr nu iti zice poti crede ca e doar control

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

PITICASIGOGOSICA,DALLINA,SHERBIva multumesc mult pentru informatii si incurajari,parca m-am mai linistit.
De CRINA mai stiti ceva?

ELLA 39sapt.+5 zile AMR 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Arissa, m-am convins: bubitele sunt de la caldura. Am lasat temp. la 21 gr, desi mi se pare destul de rece si nu mai sunt asa rosii, se mai vad doar putin in relief.
Tzuna, asa face si fetita mea , mai ales seara - mananca si plange.Am descoperit acum ca daca ii dau Sab Simplex la mijlocul mesei, cand plange mai tare parca are efect. Poate functioneaza si la tine.
Rebiana, multumesc de sfat.
Cria, multumesc si nastere usoara.

Mihaela cu Stefania (19.03.07)

Mergi la inceput