Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

ROXANICI,ti-a mai dat CRINA mesaj?A nascut?
HAI CRINA

fetelor,cui i s-a mai provocat nasterea?Vrea detalii sa stiu la ce sa ma astept.Mie mi-e frica de mor si parca pana luni mi se pare ca trece un an.Eu vreau sa fac si cu peridurala dar nu stiu care sunt pasii la provocarea nasterii.Mai intai imi rupe membranele si apoi imi face injectii de dilatatie si apoi peridurala?Mi-e frica de mor.

ELLA 39sapt.+5 zile AMR 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Fetelor, revin cu rugamintea sa ma treceti si pe mine in listuta. Am nascut natural pe 19 martie, ora 10:45, o fetita de 3,900, Stefania, scor Apgar 9.

Curaj fetelor care nu ati nascut inca

Greul vine abia dupa. Mie cel putin asa mi se pare.

Fetitei mele i-au aparut de cateva zile multe bubite rosii pe frunte,dupa urechi si pe maxilare. V-ati mai confruntat cu asa ceva? Sa fie de la caldura? Temp. in camera este de 22 - 23 gr. Sa fie prea cald pentru ea? Nici nu stiu cu ce sa o dau ca sa nu-i faca mai rau.

Mihaela cu Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Ella iti raspunde o mamica de mai-iunie (dubla mamica)
Mie m-i s-a provocat la prima sarcina.Practic mi-a rupt membranele a curs f putin lichid si la f scurt timp au inceput contractiile.LA nasterea provocata contractiile sunt mai puternice de la inceput si destul de dureroase Sper sa nu te sperii.Eu am facut epidurala la dilatatie 5 cand contractiile erau la 4-5 minute.De atunci totul a fost Ok.Doar recuperarea din urma epiziotomiei mai grea.Bafta si nastre usoara!!!

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Ellamiss, nu te mai necaji, ai sa vezi ca totul va fi bine.Imi aduc aminte ca una din fete povestea ca atunci cand moasa i-a rupt membranele nu a durut deloc.
As vrea sa stiu si eu care sunt pasii caci si pe mine ma asteapta acelasi lucru daca bebelina mea nu are de gand sa vina pana la urmatorul control adica pe 25.
Iti tin pumnii si sper sa treci cu bine peste asta si sa ne intalnim cu bine la clubul scutecelor.
Eu pun deja majoretele pentru tine:
Te si sa auzim de bine.

Dallina 39fix cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

inca nimic de la Crina...

Magdutah, tb sa te mulgi...nu lasa sanul rosu si umflat si tare. Mulge-te, fa-i masaj, comprese cu apa calda fa orice numai sa scoti din el tot sau cat de mult se poate.

Amma, io am cateva hainute care sunt facute ptr franta si la alea se potrivesc, cele de aici, nu ca nu s-ar potrivi...dar nu le gasesc asa mici. De ex cea mai mica salopetica am gasit ptr 56 de cm...iar raresu are abia 53.

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare,

Crina
Ellamiss
Val_

apar si eu mai tarziu, in primul rand va anunt ca azi noapte s-a dus dopul Deci s-ar apropia si lenesul meu de venirea pe lume... Dar nimic altceva

A venit mama la mine azi, ne-am plimbat prin oras, mi-a mai adus niste hainute si lucrusoare pentru

Va las, ca ne punem sa facem mancarica...
Va , revin mai incolo.

Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Am pus si eu poze cu printesa mea in albumul meu la mamici de martie-aprilie.

Magdutah, si eu ma lupt cu furia laptelui. Sunt mai multe chestii care poti sa le faci:
-inainte sa alaptezi fa un dus cald, in timpul alaptatului pune comprese calde pe san sa isi dea drumul laptelui si maseaza sanul cu mana cu care il tii cand ii dai sa suga, iar dupa alaptat pune comprese reci.
- de la spital mi=a spus ca pot sa pun si frunze de varza racite, cica ajuta, eu nu mi-am pus, dar am incercat metodele de mai sus si ajuta.
-alta chestie, incearca sa pui copilul la san mai des, iar inainte de alaptat, stoarce putin lapte sa reduci presiunea din jurul mamelonului.
-eu scot lapte si dupa ce alaptez,pana imi simt sanii cat de cat moi.

Sper sa te ajute. Oricum, daca ai avut febra, nu strica sa suni la doctor, sa nu fie mastita, care nu trece decat cu antibiotice. Dar nu iti fa griji, mie mi s-a spus ca si la mastita se poate alapta.

pt. fetele care urmeaza sa nasca.

Aud pe multa lume ca spune ca greul vine dupa ce nasti, dar eu simt altfel. Eu personal am avut o sarcina dificila, si abia asteptam sa se termine. Imi place enorm sa fiu mamica si la fel e si tati... uiti de dureri, de greutati; intr-adevar se schimba prioritatile complet, dar ne topim dupa fetita noastra si dupa fiecare mutrita care o face, asa ca oricat de obositor ar fi, facem totul pentru ea cu placere si satisfactie, mai ales cand o vedem ca e multumita, doarme linistita, si mai si zambeste prin somn.

Pupici la burtici si mamici!

Sori, mamica fericita de bebe Alexia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mihaela@, si fetita mea a facut bubutele respective saptamana asta. Pediatra mi-a spus sa-i dau cu crema de galbenele sau violet de gentiana. I-am dat cu galbenele, ca nu m-am indurat sa o vad cu fetisoara violacee, dar daca nu-i trece incerc si asta, ca vreau sa-i treaca pana la botez.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Ce zi frumoasa.... Abia am venit cu Maria din plimbare ca sa pape si a mancat iar in stilul ei propriu: a supt 7 minute apoi s-a strans de burtica, se auzea cum bolboroseste acolo a inceput sa tipe si s-a incheiat masa. Nu-i de mirare ca ia mai putin in greutate in ritmul asta.
Azi am incercat sa o pun in marsupiu dar nu vrea deloc. NU stiu de ce ca e un marsupiu f bun d ela Mothercare, cu chestie de aia intarita pentru cap... poate fi folosit de la 1 luna. MI-ar fi si mie mai usor daca ar sta si in marsupiu si nu numai in carut. Ca as iesi mai repede dupa paine, la farmacie etc. plimbari de astea f scurte.

In rest suntem bine. Ne obisnuim din cei n ce mai mult una cu alta. Azi am avut si musafiri si Maria a fost destul de cumintica. Doar cu mancatul sunt cam ingrijorata. Cred ca nu mananca suficient din cauza colicilor. Si mai rau e ca saptamana viitoare ma duc cu ea la vaccin si iar incepe medicul ca sa-i dau cu biberonul nu stiu ce lapte praf. Ca asa mi-a zis si la inceput ca sa-i dau nan cu biberonul. Nu stie nici acum ca eu i-am dat cu biberonul dar laptic de-al meu. Nu a mancat decat in prima zi acasa lapte praf(cand eu nu aveam laptic). Sa vedem insa bilantul final marti dimineata inainte de vaccin. legat de vaccin va face vaccinurile de la stat si abia dupa un an si o parte din cele optionale.

GHIBUADINA- si Maria a avut icter prelungit(pana la 5 sapt si jumatate). Initial si eu tb sa -i dau fenobarbital si cu toate ca ea plangea f mult am ales sa nu-i dau si cum era sper bine nici medicul nu mi-a mai spus sa-i dau pana la urma. Cica din cauza alimentatiei la san a durat atat. Si tot de asta adormea la san si nu manca si i-am dat cu biberonul. Acum insa e ok. Nu mai are nimic.

ROXYGEO- in partile Moldovei copii se boteaza mult mai repede cel putin inainte. Fratele meu e bortezat la 2 saptamani si eu la 3. Singura problema e legata de participarea ta la botez. E pacat ca bebe va avea 37 de zile adica atat de aproape de 40.... din pacate nu vei putea merge la botez. Asa cred eu cel putin.

JAANA- lohiile m-au tinut vreo luna iar legat de

cred ca-i bine sa astepti controlul de 6 sapt si abia apoi.Eu am voie dar inca nu am incercat. Imi e si putin frica. Inca mai am o rana pe col, niste fire rebele pe acolo.... plus ca nu stiu cum va fi cu sanii. Astia curg la cea mai mica atingere. Poate ne spun alte mamici cu experienta cum este.

Cam asta e tot. Va doresc week-end placut tuturor. Elyanne , sa-mi trimiti pm cu adresa ta de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mihael@, Arissa, mie mi-a fost recomandat inca din maternitate Triderm. Nu stiu daca e special pentru bubite de tipul asta (si Luca a avut si vad ca au disparut fara sa mai apara altele in loc cum se mai intampla) insa e un unguent bun. Bubitele vor disparea si de la sine insa va mai dura ceva.

Azi am iesit la biserica caci, avand in vedere ca duminica urmatoare il vom boteza pe Luca, trebuia sa-mi citeasca preotul din cartea sfanta ca sa pot participa la botez. Spun asta pt ca o fata intreba daca poate face botezul mai devreme si, asa cum au mai raspuns si alte fete, si eu stiu ca trebuie sa treaca 40 de zile ca sa poata intra si mama in biserica.

Pun si eu pentru fetele care vor naste zilele acestea.

Felicitari Kiss si Dana_P pentru bebelusii vostri!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput