Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by lilidana

Mai am o dilema:oare procedez bine ca amestec laptele meu cu formula (maxim 30 ml la o masa)?Voi cum procedati?Le dati separat?

lilidana cu bebe David 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

eu ii dau piept si dupa suplimentul dar la ea cantitatea de supliment e mai mare, minim 60
daca ii dai supliment amestecat cu piept in acelasi biberon sa prepari suplimentul cu apa si dupa sa adaugi lapticul tau

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mesaj de la Crina la 9:40:
Sunt la spital, inca 2 in 1 fara contractii. Printesa mea se lasa asteptata

Hai Crina!!!! sa vina si contractiile

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

HAI CRINA!!!

Buna fetele...ce faceti?eu bine...tot ma dor oasele cand ma ridic din pat ca imi vine nici sa ma mai urc in pat,sa stau asa toata ziua in picioare sau pe scaun...offf,lasa k trec si astea si vin altele!!!

Eu spun ca e tare frumos albinute si bondarei de martie aprilie,chiar dak s-au mai nascut bebei in februarie si poate se vor naste si in mai,dar toate am scris la mamici de martie aprilie...

Azi am facut 38 de sapt!!!

va pup!weekend placut si linistit!

Mady 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai Crina sa ai o nastere usoara.
Noi nu am dormit toata noaptea abia pe la 6 am atipit putin, ma doare capul.
De astazi incepe zodia taurului, cred ca asta astepta al meu bebe.

Bine ai revenit Sori sa-ti traiasca Alexia si sa fiti sanatoase amandoua.

Cria39+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Roxanici si Magdutah, vorbeati de haine care mai mari, care mai mici. Eu am primit niste haine din Romania de la matusici si sunt mai mari decit zice marimea.Adica marimea 0 e chiar un pic mare si acum.
Astea de aici sunt conform marimii.Adica 50 la nastere, 54, 56, 60 si asa mai departe.Nu le dai prea mult timp. Nu stiu daca intereseaza pe cineva, da am vrut sa raspund atunci si am tot uitat.Am ramas cu un fix, mi l-am rezolvat acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Majorete pentru Crina, Ellamiss si Diana (despre care stiu ca este programata luni la cezarina). Nastere usoara si bebelusi sanatosi.

Majorete pentru surprize.

Pupici si weekend placut

Valentina 37+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Haide Crina, curaj si multa multa putere.noi suntem aici cu galeria pentru tine:

si pentru surprize:

Astazi facem 39 de saptamani si vreau sa spun ca reusesc sa ma odihnesc tot mai bine noaptea, nu stiu cum de se intampla asta dar imi pica tare bine.

Mie imi place "floricele si bondarei de martie-aprilie 2007" ca tati ne spune ca suntem ca 2 flori.

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Ma laud ca facem 39 de saptamani si uit sa schimb semnatura.
Ce zevzeaca.

Dallina 39fix cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

viitoarelor mamici !!!!!

Buna ... si mii de scuze ca nu am mai intrat de ceva vreme! Eu insa ma lupt cu sanii! Am avut febra joi , sanul drept e mare si rosu ... ma chinui sa scot cat mai mult lapte din el! Matei mananca el mult , dar se pare ca nu suficient!

Sper cat de curand sa am si eu un pic de timp sa citesc din urma .... si sa scriu mai mult !

Si mai este asa de putin si trece si luna aprilie ... si eu nu pot fi alaturi de viitoarele mamici pe ultima suta de metri

Voi cum reusiti ?

va pup pe toate ... si sanatate multa copilasilor!

Magda cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

haideti fetelor, nasteri usoare

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput