Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
madybulancea spune:
Neatza....

Diana,Ella 

Eu sunt bine...tot 2 in 1 si nici un semn...offf sper sa mai rezist...Cria clar k noi o sa fim ultimele!!!

ieri am fost si am mai cumparat niste costumase pt bebelina...![]()
![]()
sunt asa frumoase...
Va pup si aveti grija!
Mady
38+
roxanici spune:

Hai Diana, Ellamiss

La Multi Ani Ancris!!!
sanatate maxima si tot ce iti doresti. Ce mai face cel mai mare copilas din odisee?
La Multi Ani Gheorghe/George/Georgiana si alte derivate
roxana, mamica de Rares Teodor
roxanici spune:
de la Crina
Printesa mea se incapataneaza sa mai stea. Nu am dureri, dar abia astept sa nasc si sa-mi vad bebelina plina de personalitate.

Hai Crina!!!

roxana, mamica de Rares Teodor
diana_jors spune:
Salut,
ella: si eu m-am trezit la 5:33
Lasa ca o sa fie bine, uite, putina galerie pentru incurajare:

Va
, o sa anunt ce si cum.
Diana
39+ cu
Mihai-Alexandru
Azi e ziua cea mare 
Selene spune:
Am si eu o intrebare in legatura cu vomitatul:
Alexandra a vomitat sambata cam la o ora, doua dupa ce a adormit, lapte branzit. Nu in cantitate mare, dar totusi ma ingrijoreaza. Azi-dimineata a facut la fel - cam la o ora dupa ce a adormit s-a trezit si erau ude si bluzita si caciulita, deci presupun ca a vomitat din nou. Stiti cumva ce poate fi?
In plus, ieri dimineata imediat dupa ce a mancat a vomitat cu jet aproape tot, dar nu era branzit, era exact cum l-a mancat. Presupun ca asta a fost din cauza ca s-a grabit sa manance si nu a inghitit cum trebuie... Dar vomitatul la ceva timp dupa masa ma ingrijoreaza mai tare...
Anca,
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
ioanaradu spune:
buna dimineata la mamici, burtici si bebici.
fetele care inca sunt "2 in 1" cum zicea cineva pe aici ... hai curaj!!! mai aveti putin!!! oricum, cum va mai sfatuiau si alte mamici, nu va mai stresati si BAGATI ODIHNA!!!!
eu ma simt foarte obosita si nu am chiar un copil problema ... matei plange numai de la colici si are unii destul de pasnici. plange maxim cate 2 reprize a cate 2 ore pe zi/seara. dar ... vineri de dupamiaza a inceput sa faca greva foamei. unde pana atunci baga la biberon cate 100-120 ml la 3 ore, acuma urla cat il tinea gura cu biberonul in gura si se agita de ziceai ca-i dau redbul. cu chiu cu vai a mancat cate 30-50 ml. asta la 4 mese. deja intrasem in panica. i-am dat si un alt laptic ... am zis ca poate nu-i mai place asta pe care il mananca ... am dat si cu ceai. nu vroia dom'le sa inghita nimic. norocul lui a fost ca sambata dimineata a mancat aproape normal ca altfel il duceam la urgenta. ![]()
cand mai face "crize" din astea ma gandesc la tzuna si-i spun si sotului tot timpul ca eu nu stiu cum se descurca.
in alte ordine de idei, eu maine plec la mama, asta si la incurajarile sotului. o sa stau acolo pana la sfarsitul saptamanii si o sa ma mai ajute si ea putin cu bebe. eu il iubesc foarte mult pe matei ... dar nu mai am timp de mine DELOC. m-am chinuit 3 zile ca sa ma tund si eu putin, sa ma vopsesc, sa-mi fac pedichiura, sa ma epilez ... si inca nu m-am pensat. si toate astea le-am facut cu ajutorul de necontestat al sotului, care a stat cu domnu' matei cat am facut eu pe fuga cate o operatiune. e drept ca inainte, ma duceam la coafor, si in 4 ore eram gata aranjata cu toate, dar acum ma descurc si eu cum pot. ca sa nu mai zic ca in casa parca nu mai am timp sa fac nimic ... pana reusesc eu sa bag aspiratorul si mopul in toata casa, trebuie sa o iau de la capat, ca si asta fac tot in 2-3 zile.
cand trec prin perioade din astea de oboseala ma gandesc la reclama de la un capucino (nu stiu sigur care) cand tipa cheama o bona sa stea cu bebele doar ca sa savureze ea un capucino in liniste. sau mai este una acum, la magura, cand respectiva isi angajeaza sosii. uneori ma gandesc ca as apela si eu la una din metode ...
hai ca m-am intins cam mult ... si am de mopuit
cat mai doarme praslea, ca dupamiaza il duc la dr. 

pentru fetele care urmeaza sa nasca ... si ...
pun 

si pentru mamici ... ca si noi avem nevoie!!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze noi cu matei la baita
poze noi ... la 1 luna
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Bafta celor care nasc azi si muuulta odihna pt cele cu bebe la purtator.Eu am niste vajaieli si ameteli in cap de mama-mama, pbl de la programul asta cu care nu eram obisnuita.
SELENE, daca copilul iti ia bine in greutate, n-are nici o treaba vomatul sau regurcitatul.VOMA, de multe ori ei sunt lacomi, isi incarca stomacelul sau mananca des si vomeaza lapte branzit.REGURCITATUL, este laptele nemodificat pe care il tin in gurita.E k dc copilul ia in greutate.Nu-mi fac pbl desi Si Alexia se manifesta in acelasi fel.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
martutza spune:
quote:
Originally posted by Selene
Am si eu o intrebare in legatura cu vomitatul:
Alexandra a vomitat sambata cam la o ora, doua dupa ce a adormit, lapte branzit. Nu in cantitate mare, dar totusi ma ingrijoreaza. Azi-dimineata a facut la fel - cam la o ora dupa ce a adormit s-a trezit si erau ude si bluzita si caciulita, deci presupun ca a vomitat din nou. Stiti cumva ce poate fi?
In plus, ieri dimineata imediat dupa ce a mancat a vomitat cu jet aproape tot, dar nu era branzit, era exact cum l-a mancat. Presupun ca asta a fost din cauza ca s-a grabit sa manance si nu a inghitit cum trebuie... Dar vomitatul la ceva timp dupa masa ma ingrijoreaza mai tare...
Anca,de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Nu te ingrijora.Este normal.Daca e branzit asta se datoreaza actiuniii sucului gastric.Varsatura se datoreaza fie faptului ca a mancat prea mult, fie nu a facut kk si bebe elimina surplusul, fie s-a agitat si a plans (cum face al meu) sau , tot ca la noi, dupa ce suge suzeta.Dr. mea a zis ca atata timp cat nu face febra si nu se intampla permanent asta e normal s amai si verse.Deci .....rabdare si nu te panica...suntem in aceeasi barca.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
Val_ spune:
Majorete pentru Diana

Pentru Ellamiss

Si pentru Crina

LA MULTI ANI
sarbatoritelor de saptamana aceasta.
Eu raportez o stare de anxietate si tot felul de ganduri nu prea placute. Si insomnie, asa ca ma simt ca un zombi de atata oboseala. Sper sa imi treaca.
Pupici 
AMR 2 zile !
Valentina 38+ cu bebe Mariuca
gabi78 spune:
La Multi Ani! tuturor sarbatoritelor din aceste zile si tuturor celor care isi aniverseaza astazi onomastica!
Curaj viitoarelor mamici din aceste zile, sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor