IMI DORESC BEBELUSI EXTREM DE MULT

IMI DORESC BEBELUSI EXTREM DE MULT | Autor: bebelusi

Link direct la acest mesaj

Sunt pentru prima data pe acest forum. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In primul rand sa va explic:
In 11 ianuarie am pierdut o sarcina de 5 saptamani. In urma chiuretajului medicul mi-a spus ca timp de 2 - 3 luni sa nu raman insarcinata. Zis si facut. Inainte de a ma apuca de treaba in 11 aprilie ma duc la control si medicul imi da sa iau Durphaston timp de 10 zile incepand din acea zi. Era a 17 a zi de la inceperea menstruatiei. In a noua zi am sangerat foarte foarte putin. Alarmata am sunat medicul care mi-a spus sa incetez tratamentul iar din a 5 a zi sa incep sa iau din nou durphaston 20 de zile si de asemenea vitamina E 10 zile (si eu si sotul).
SINCER EU CREDEAM CA O SA RAMAN INSARCINATA IMEDIAT.SPERAM.IN CAT TIMP DE CAND IEI ACEST TRATAMENT RAMAI INSARCINATA?Va rog sa ma lamuriti ca sunt distrusa. Am suferit foarte mult dupa prima pierdere. Nu vreau sa se mai intample inca o data sau sa dureze foarte mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Stiu ca mule au probleme mult mai mari ca a mea, dar totusi sper sa imi raspundeti.
MULTUMESC ANTICIPAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

bebelusi eu am ramas graviduta dupa a treia luna de tratament.Multe fete au ramas dupa Duphaston.Dar unele nu .Acuma tu trebuie sa vezi daca sotul tau nu are probleme.Daca nu aveti probleme eu zic ca ai sa ramai in curand.Si sa nu te stresezi.Si stresul e o cauza din care nu poti avea bebe.Mult succes.
Te pup!

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Mersi mult de raspuns.
El nu are probleme ca doar in ianuarie am ramas. Mie imi e teama de mine sa nu pot face din cauza chiuretajului. Am auzit atatea...Imi doresc prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

draga bebelusi,

si eu am ramas insarcinata ca si Ramonella, in a treia luna de administrare a duphastonului si a vit. e.

Este extrem de importanta sa iti urmaresti perioada fertila prin masurarea temperaturii bazale, dar mai ales prin observarea mucusului cervical (in perioada fertila, acesta are aspectul si consistenta unui albus de ou, daca il intinzi intre degete, nu se rupe, se intinge cativa centimetri buni).

Daca ai ramas insarcinata deja, inseamna ca ati putea avea copii. cel putin asta cred eu...si e important sa iti pastrezi optimismul si sa nu te stresezi pt ca nu se intampla asa de repede cum ai fi vrut tu.... la noi a durat un an de zile din momentul in care ne-am hotarat sa avem copii si pana am ramas insarcinata. si am ramas tocmai in luna in care nu mi=am mai luat temperatura bazala ci am urmarit doar calitatea mucusului. lucru pe care, daca te obisnuiesti, il faci din rutina.
ma rog sa ramai cat mai curand
adalia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Buna. Si eu incerc de foarte mult timp sa raman insarcinata si dupa ani buni de incercari si analize am ajuns la concluzia ca tb. sa fac FIV. Bafta.

Mergi la inceput

Va multumesc pentru raspunsuri. Mie imi este teama pentru ca nici nu stiu daca iau medicamentele chiar cum ar trebui. In 19.04.07 mi-a venit ciclul dar cate o picatura, nu mai mult, timp de cinci zile, si incepand cu a 6 a zi mi-a venit normal. Eu am numarat 5 zile din prima zi (adica 19)a menstruatiei. Dar daca trebuia sa numar de cand mi-a venit normal (adica din a 6 a zi)nu de cand a inceput sa imi vina cate o picatura? Ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Prima zi de ciclu e cea in care ti-a curs normal. picaturile nu se pun.

Bafta sa vii cu o veste buna cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

bebelusi eu am facut aproape 1 an tratament cu duphaston si nimik - de 1 an iau Utrogestan si nimik.
Nu am ramas insarcinata niciodata.

Avand in vedere ca ai mai ramas insarcinata - nu cred ca ai vreo problema.
Incearca sa te linistesti si cu siguranta .
Corpul trebuie sa se refaca - nu te grabi.

Bafta.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Elly, ai luat duphaston 1 an consecutiv???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu vreau un bebe!!! Sunt la a 4-a luna de incercari si inca nimik. Da nici nu ma mai stresez asa k inainte. Oricum stiu ca numai dupa un an de incercari sunt motive de ingrijorare. Sper sa nu trebuiasca sa astept atata.

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput