IMI DORESC BEBELUSI EXTREM DE MULT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am inteles fetelor.
O sa incerc sa nu ma stresez.

Totusi sper ca nu o sa fie nici o problema faptul ca am luat duphaston din a 5 a zi de menstruatie....de picaturi de fapt...asta inseamna ca am luat cam din prima zi de menstruatie normala. Sper sa nu fie nici o problema si sa.....pentru ca vreau si gemeni....apropo'stiti o reteta pentru gemeni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si eu imi doresc un copil enorm. din ianuarie tot incercam...dar degeaba...
am facut toate analizele si au iesit foarte bine...am ajuns sa visez noapte de noapte, biberoane, humana, joi noapte am visat soareci care se urcau pe picioarele mele (cica o sa raman insarcinata - au spus toate doamnele mai in varsta din jurul meu). asa stiam si eu...dar...acum astept data de 10 mai cand ar trebui sa-mi vina CM. ma rog la bunul D-zeu s anu vina. am fost ieri cu sotul meu la bis. sf. anton...si am sa merg in fiecare marti. ma rog...si sper...
problema este ca deja ma sperie starile mele.nu mai vreau sa merg la servici, ma uit cu jind la alti copii si-mi dau lacrimile.
in ianuarie am avut niste probleme. am fost la victor babes, iar acolo medicul care m-a consultat mi-a zis ca trompa dreapta este compromisa. apoi am reusit sa merg la dr anca, care m-a asigurat ca totul este in regula si ca de fapt a fost un chist care s-a spart. am luat anticonceptionale 2 ani.(din luna ianuarie nu am mai luat).m-a trimis la analize care au iesit bine(papanicolau, cmv, chalmydia etc, toxoplasma...).acum trebuie sa incercam 2 luni, dupa care daca nu-i dau vestea cea buna, sotul meu isi va face spermograma..poate sunt prea stresata, poate exagerez cu dorinta mea...dar...am 29 de ani...si-mi doresc un pui de om...cer mult?

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IvonaL spune:

Dragele mele,

Eu am incercat timp de un an si jumatate sa fac bebe si pentru ca nu prea stiau doctorii ce e in neregula cu mine, s-au gindit sa ma indoape cu hormoni (Clostylbegyt denumit si Clomid,Pregnyl si Utrogestan). Cind am citit despre posibilele efecte secundare, m-am ingrozit si am hotarit sa nu le iau, ci sa merg la tratament la Sovata. In urma tratamentul si a atmosferei relaxate de concediu, am ramas insarcinata pentru prima data in viata mea. Sigur, am doar 6-7 saptamini, dar vreau sa impartasesc si altora motivul reusitei noastre. Va doresc mult succes si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bebelusi:eu stiu k duphastonul inhiba ovulatia deci trebuie luat neaparat dupa ce esti sigura k ai ovulat.De obicei medicii il recomanda din ziua 16 sau 18, nicidecum din ziua 5. probabil medicul tau are o alta schema despre care eu n-am auzit, desi ani de zile tot am aplicat scheme de tratament.Duphastonul este un progesteron artificial. progesteronul natural este secretat de organismul nostru numaidupa ovulatie....deci e normal k suplimentarea lui sa se faca din momentul in care incepe cel natural. nu stiu dc m-am exprimat foarte clar, dar stiu sigur k asa este. Chiar exista anticonceptionale ce contin numai progesteron si se folosesc pt inhibarea ovulatiei.
sau medicul tau vrea sa iti mai amane putin momentul in care vei ramane insarcinata , dar fara a-ti spune. Eu altfel nu ii pot intelege rationamentul

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anca Wish
Am luat Duphaston vreo 6 luni - am intrerupt vreo 2-3l si am mai luat 2-3 luni.
Acum de 10 luni iau utrogestan - am facut o mica pauza de 2 luni pt ca am facut un trat nat. cu pulsatilla + alte plante si nimik.

Acum iau doar Utrog. si voi incepe si cu naturiste de luna viitoare - acum imi fac analize si dupa aceea incep iar trat cu naturiste

Scuze ca ti-am raspuns cu intarziere.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

bebecris te inteleg perfect, sunt in aceasi situatie, am 29 de ani, sotul meu are azoospermie, lucru pe care il stim de 3 ani timp in care am incercat pe toate caile sa obtinem niste ai lui pentru a putea avea un bebe, acum am hot impreuna cu domnul prof. sa facem IAD, dar dupa cate am citit sunt asa de putine sanse sa reuseasca, imi e frica si sa mai sper, astept cu nerabdare sa am un bebe, si imi e asa de greu sa stau in preajma celor care au copii, pentru ca imi doresc prea mult si mie frica de fapltul ca daca nu se va implini acest vis nu o sa pot trece peste asta, sa nu am bebe niciodata ? mi se pare prea crud

Mergi la inceput