Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 6

Balbina spune:
Lilia, nu te necaji, orice copil, oricit de calit si rezistent a fost inainte de intrarea in colectivitate, oricum se va imbolnavi la inceput. Nu se poate altfel. Diferenta tine doar de frecventa bolilor si de gravitatea lor. Eu zic sa nu ponegresti inca siropurile, pentru ca nici nu stii, poate Amelia se va imbolnavi mult mai rar ca alti copii la inceputul cresei. Multa sanatate!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

Balbina spune:
Alincic, stiu galeria aia, o sa ma uit eu acolo. Merci!
Am vazut ca intrebai de mici, sa stii ca eu azi am facut niste mici (din farsh cumparat, ce-i drept), pe tigaie de tip grill, care arata asa. Au iesit f. buni (dupa parerea sotului, ca eu nu maninc mici). N-am uns tigaia cu nimic, iar dupa ce micii s-au facut pe o parte si i-am intors, am pus capac deasupra.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

Balbina spune:
Mariana, nu-i nimic strasnic, pur si simplu DC nu recunoaste caracterele rusesti, de aia au aparut ieroglifele alea. Poti edita mesajul (apesi pe foaia cu creion de deasupra mesajului, chiar linga simbolul PM) si sterge textul. Reteta am gasit-o deja, merci.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

Marianca spune:
Am vrut sa-i pun lui Nati receta,si a fost ok la vizualizare,mau strigat copii si ca sa plec mai repede,nustiu ce am facut,cind m-am intors era deja facuta pozna,iertatima daca cineva ma aude!!!!!!!!parca nu am baut,ca nu am avut cu cine.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Marianca spune:
Multumesc Nati,iar m-ai scos din incurcatura,am sters tot ce am putu sterge.
poze

Balbina spune:
Ma duc la nani, ca mor de somn. Pe miine!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

lia_c spune:
Natali, ia-n arunca cu link-ul aici... Mariana si Alincic mi-ati facut si mie pofta de "ptichka" cu toate ca nu e preferata mea, ci a sotului si mereu ne certam in magazin ce luam
Diana, stiu de Green Land, de la ei anul trecut am cumparat sulfinele, insa ei aduc piticii din Polonia(asa am inteles), insa cel de pe trasa ii toarna singur si is mai ieftini... Nu-mi aduc aminte sigur cit m-a costat piticul, insa cred ca in jur de 10$ atunci.. Scrie ce mai face Natalita (sau cum iti place tie s-o numesti?)
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

lia_c spune:
Lilia, Alincic -ici p/u cei bolnaviori
sa decurga totul bine la Veronica!
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Marianca spune:
Iarasi eu pe aici,chiar daca te-ai culcat Nati,cer iertare dar am mai rascolit prin albumuri si am vazut o prajitura si atit de mult mi-a placut cum arata,te rog pentru receta"o noapte la Venetia"suna romantic,sper ca si prajitura tot e asa.
Cornelia,cind citesc ce mai face fetita ta tot stau si compar ce mai face a mea,noua de vre-o doua saptamiini mi sa-u inrosit gingiile si e cam capricioasa,dar se vede ca e strong baby,am inceput cu alta formula si acum sa facut mai spatoasa,asa da din miini si picioruse ca imi pare ca o sa-si dea mai repede drumul la picioare,dar de sotii nu mai vorbesc.
Davina,unde te-ai perdut,si tu pe la bucatarie?
poze

Marianca spune:
Voi ati observat ca la foto este un album nou"Bogdan" cred ca degraba il vom vedea si pe el,albumul acum e liber.
poze