Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, a scris Alionushca un mesaj in subiecutl nostru si n-am observat? Sau tu comunici cu ea si in privat?

Ce haioasa e Mirela, toate celea trebuie sa atinga, sa stie, cum altfel? Sa vezi ca o sa va iasa in curind dintisorii.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

tin minte ca anul trecut a zis ca invata cu fratele p/u examene si iarna p/u sesiune... si demult n-am auzit nimic de ea... Iar acum fiind in "proces de studiu" mi-am adus aminte de ea..

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Nu, iaca, am facut si eu supica, copilu doarme, iar eu tot apas f5 sa vad daca apare ceva de Vero...
Ieri am fost la plaja, a fost o caldura insuportabila, copilu s-a distrat tare bine, dar eu si azi imi revin, m-a cam batut soarele in cap
Nati, mersi de linkuri, tot asta si fac, googalesc si fac liste... Ce fain ca ati vizitat expozitia, foarte frumoase poze.
Mariana, tin pumnii sa reusesti cu jobul part-time si eu as vrea, deja m-am plicti de stat acasa.
SI eu in WE am facut kumpir, e chiar fain ca am pus la copt cartofii cind am avut timp, iar seara dupa ce am venit de la supermarket am facut doar topingul si o salata si gata cina. Din pacate nu erau chiar asa mari cartofii cum ar fi trebuit, dar au mers si asa tare bine.
Cornelia, ce fain ca e asa nastrusnica Mirela si va tine in priza,`eee, sa vezi si ce urmeaza
Bafta fratelui tau la examen!
Alina Davina, Paula e fara pampers cam un an si am cam uitat cum a fost. Ideea e ca oricum ii dau mai putin sa bea seara (de cind am renuntat la biberon nu mai bea lapte) si am pus si eu o pelicula sa nu ude salteaua. Noaptea nu se trezeste sa faca pisu, face seara inainte de culcare si gata. Tin minte ca am citit pe multe siteuri si pe unul rusesc era scris ca mai bine sa nu obisnuim cu scuatul noaptea, ca se formeaza un obicei si la noi chiar s-a adeverit.
Doroti, da de ce credeai ca-s slabanoaga? Mersi de complimente la adresa fetei mele. Si sa stii ca am picat jos cind am citit cite bucate ai putut gati. Bravo si la multi ani sotului, sa-ti traiasca si sa te iubeasca mult-mult!

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Cornelia stiu ca sunt acolo, am trecut citeva ori pe acolo.Mai sunt si linga CTC, mai la vale de Farmaco, este o companie Geen Land, tot au, sincer idee nam de preturi dar nu mi se pare scump 10euro.
Stai tu ca deamu se incepe cu poznele, noi tot avem portativ acasa si o vazut si a mea ca tiue si se aprinde luminita, asa ca atunci cind sun acasa nus multe sanse sa prind linia libera, e ocupata ca se uta fiicamea la luminita.
Da ce bravo Mirelus se tirie, a mea o fost cam lenosica, da amu no pot prinde, cind ese cineva si lasa usa deschisa tatsu ne zice "facem pariu ca fiicata ajunge inaintea ta la usa?" si asa si este eu pina ajung sa inchid o prind pe prag, intro zi am prinso tocmai afara, deacuma vroia sa se dea jos pe scari.Ii place afara si daca no ducem intro zi ii mare scandal.Numaice mio sunat mamica sai iau medicamente si cica nu vrea sa doarma nici sa manince, cred cai es ceilalti dinti.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!

Abia astept sa aud vesti de la Vero!Sper ca totul e bine la ei, si bb mic s-a nascut deja sanatos!

Vai Diana cata mancare ai putut face!!!!!Am ramas cu gura cascata!Eu am ajuns la concluzia, ca zile de nastere trebuie sarbatorite in afara casei, ca o singura zi din an e destinata noua, si decat s-o petrec in bucatarie, mai bine lipsa!Asa ca eu sunt pro local!
Am zis ca fac borsh, da de unde, am fiert doar carnea, ca uitasem sa cumpar sfecla. Asa ca am facut doar salata de ton, si brownies, si am adus si acasa shashliciok, asa ca azi am o groaza de mancare. Iar maine ma asteapta borshul!

Acus pun si niste poze de la picnicul nostru de ieri!

Alina21+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut salut!!!!
Am citit in fuga,dar voi mai citi inca o data ca tare harnicute mai suntetide la o luni
Veronica,asteptam vesti si sa va ajute Domnul sa fie totul bine
Deh,sa va lamuresc ce a fost cu tortul....am pregatit si pizza si cumpir si tort sa putem duminica sa invitam nanaseii dar seara pe la vre-o 8 am avut oaspeti "pe neasteptate" si s-a duuus tortul nostru.
Asa ca Marianca ma revansez eu alta data cu 2 torturi,

Noi am fost la medic si Loredana are infectie la urechea stinga
si ne-a dat antibiotice.Nu stiu ce sa fac ca are si febra
Dar sper sa iesim si din astea.....
Acuma fug ca ai mei sunt afara .........
v-am pupat

Mergi la inceput

Rodica, iaka nu sint de acord sa nu scoli copilul noaptea, sa faca pipi. E mai bine sa faca in pat in mod constant? Sint copii care nu se trezesc noaptea, cum ar fi Vlad, dar sint si copii care au nevoia sa faca pipi in timpul noptii, cum ar fi Amelia, de exemplu. Nu sint de acord sa lasi copiii sa faca in pat, numai de frica sa nu-i obisnuiesti sa se scoale noaptea. Pina si adultii se trezesc si se duc noaptea la wc, daca au vezica prea plina.
Sper ca n-am fost prea categorica si te-am suparat.

Alinka, ce frumos v-ati relaxat, am vazut pozele. Mmm, ce pofta de frigarui mi-ai facut!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Alincic, ce rau imi pare pentru Loredana. Poate ii dispare febra cind incepi sa-i administrezi antibioticul, de obicei asa se intimpla. Multa sanatate!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, Veronica inca nu a nascut. In urma analizelor facute, doctorita ei a decis sa mai astepte pana vineri. Intre timp va sta internata in spital si o va urmari. Vineri vor decide cand fac operatia: vineri sau dupa 1 mai. Veronica este optimista si se gandeste doar la bine. Asa si trebuie. I-am transmis urarile voastre si a zis ca va pupa pe toate.

Diana, aoleu cata mancare ai facut. Ce harnica poti fi! Bravo!. Si eu zic ca Alinka, daca se poate la un local e cel mai usor si mai relaxant pentru toti. Dar uneori mi-e dor si de cate o zi de nastere acasa, la Moldova, cu muulta mancare( dar sa nu fac eu mancarea )
Ce e cu salatele alea? ca nu le cunosc? cum sunt?
Alinka, frumoase poze. Ai o burticaaa, deja maricica-maricica. Esti o graviduta frumoasa.
Cornelia, ce nazbatioasa e Mirelush. Eu cred ca am sarit peste faza asta, cred ca iti trebuie multa rabdare.
Rodica, unde sunt pozele alea cu burtica?
Cat despre pus noaptea la oala, e foarte bine daca nu se scoala noaptea, dar eu ma duc in fiecare noapte la WC, altfel nu pot dormi, ca ma tot foiesc. Si cand o vad pe Amelia foindu-se, imi inchipui ca se simte ca si mine si nu e deloc placut.
Probabil depinde de copil. Mama ne scula noaptea si pe noi. O vecina nu isi trezea fata, iar ea avea un somn strans si singura nu isi dadea seama cand trebuie sa se abtina si ajunses sa fie adolescenta si inca se mai scapa in pat. Pe mine m-a marcat chestia asta, asa ca poate si asta m-a facut sa o pun si noaptea pe oala.
Mariana, succes cu jobul. Cum a decurs intalnirea Alicei cu cei de la tine de la serviciu?
Alincic, multa sanatate Loredanei . Sa se faca bine cat mai repede.
Lasa ca ai timp sa mai faci tort si pentru Mariana . Si eu as vrea sa stiu dupa ce reteta ai facut.

Si Amelia are febra si muci. De fapt intai a avut muci si azi a venit si febra mare.
Maine nu mai merge la cresa. Incepuse si ea sa se obisnuiasca si...
Dar cel mai tare mi-e ciuda ca eu i-am dat in continuu, toata iarna, tot felul de siropuri de imunitate. E drept ca iarna am scapat, dar la cresa a luat din prima saptamana... Degeaba am dat banii, asa se pare.
Sanatatea la toata lumea.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Iarasi eu,acuma am adomit odorii si intru un pic la DC-ul meu preferat...
Diana,tu ai ales bine profesia??? nu cumva trebuia sa fii BUCATAR? ma intreb cum ati reusit sa faceti atitea intr-o singura zi
ca mie mi-ar lua o saptamina
(ia zi ce o zis soacra,macar teo laudat?)caci eu iti scriam si diploma cu merite
Natalia, receta am luat-o de la Mariana iar ea a luat-o de pe un "Forum Horosei Cuhni" -Galereia tortov.
Daca nu gaseste Mariana linkul sau daca nici tu nu il gasesti,eu il tapez aici la noi.Dar poate diseara,asa ca dimineata sa-l gasesti.
Caci acum ma duc sa fac ceva mincare cit dorm copiii.

Mergi la inceput