Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 4
doroti_5 spune:
O ajuns si la mine linkul cu pozele Rodicai.
Frumos... Paula cea mai frumoasa.Si Rodica, eu ma gindeam co sa vad acus o slabanoaga cu burta, da ea o pins la bolfe, asa iti sta bine!!!
Si o remaca mai, nus picioare de boasca, da picioare de "pui de balta"
.Sunt si la noi la Metro nu am incercat sa cumpar ca ma alunga al meu de acasa.
burta cu fetita frumoasa cu tot, si pe Paula(e frumoasa mai, o sa ucida baietii).
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Balbina spune:
Tin pumnii pentru Veronica si puiul ei! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Diana, mama draga, da ce meniu impresionant, ai avut de hranit un batalion? Jos palaria in fata ta, eu nici platita n-as fi capabila de asa o munca.
Ia zi, cum ti-a iesit tortul, a fost bun? Le-a placut la musafiri? Felicitari sotului tau!
Ziceai de pitici ca ti-au placut, daca ai fi fost si tu acolo, cred ca lesinai cite chestii pentru gradina erau: sopirle, iepurasi, broscute, serpi, testoase, papuci, ghivece, etc., as fi fotografiat mai multe, dar imi era jena sa nu ma ia la fugarit vinzatorii. ![]()
Rodica, uite 2 linkuri, poate te inspira: http://www.babyblog.ro/top-10-nume-de-copii si http://www.suntmamica.ro/Nume-copii-_-_--fete-104/ .
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
doroti_5 spune:
Natali tortu o fost bun, am vrut sai dau la o cumatra acasa pentru fata, si nam avut de unde, eu am vazut ca era o leaca uscat, cred ca trebuia sal insiropez mai tare, da stii cum se zice cine nu stie cum tre sa fie nu sa prins, si nimeni na stiut, io am pus frisca printre straturi si un strat de visine, la frisca nu am pus zahar, si la blat o leaca mai putin, miere am pus cit trebuia, ca ii de gust, mai in scurt nu era dulce tare, taman normal, ca lui Silviu nui place dulce tare, da in frisca am pus intaritor, mai mult nu pun decit la flori din frisca, intre blaturi nu trebuie, mai in scurt nimi no observat nica, da eu miam tras concluzii.Deasupra tot cu frisca si ciocalata rasa.
Am fost de toti 18 oameni si doi copii(cu tot cu fiicamea).
Nici nu ma gindeam ca o sa fie asa multi.Da toate salatele si toate celea facute dupa reteta am facut la cantitate dubla, si sincer azi mai avem o leaca de friptura si bors scazut ca o fost pus la urma.
Mai avem si frigarui, posibil diseara sai facem.
Eu ma gindesc serios sa ma specializez pe facut torturi in we, sa ma apuc cite o leaca si sa ma invat, ca nici nu stii cum ajungi profesionista, mai ales ca citesc mult despre ele.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Balbina spune:
Diana, de ce nu, a face torturi e o ocupatie f. interesanta, mai ales daca ai rabdare si dispui de timp. Sa faci poze neaparat la bunatatile facute de tine, cind vei putea.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Marianca spune:
Buna,fetele. Veronica cit mai curind sa te vedem cu baby,Oliver!!!
Vad ca toate sint pe la bucatarie,eu am avut 2 saptamini cind nu am esit din ia si am cam pus la greutate,ce sa zic ca si imi place sa maninc gustos,asa ca am cam renuntat dar nici nui las pe ai mei fara hrana.
Uratimi bafta,eu astazi cu Alice merg la lucru ca sa o vada colegele si supervisor,cica locul meu sa eliberat si vreau sa vad daca ei vreau sa ma ia,mii bine si acasa dar acolo am benificii cum ar fi medical si dental insurance,asa ca Alice are toate sansele sa mearga la cresa sau sa o las cu sora mea ca o sa lucrez part-time.O sa va anunt cum a trecut sedinta.
Nati,am incercat sa fac si eu Kumpir,foarte bun,o esire din situatie,atit de repede se face,tot mai multe asa bucate,merci.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
lia_c spune:
Tii pumnii Veronica! Sa treaca cit mai repede, recuperare rapida si sa fiti bine amindoi! Hai Oliver ca te asteptam demultishor!

Vai, Diana, bravo ca ai reusit atitea! Un meniu super impresionant! Noi la Paste am facut mai putine bucate decit de obicei si tot o ramas o gramada... Am impresia ca deja nu mai sintem asa papaciosi si nici sotul nu-i... Iar pe mine ma trage mai mult la verdeata, fructe
Am facut si noi frigarui si macrou si cirnaciori la gratar - astea au mers super bine! deja vreau "repete" mmmneam -mneamm
Pitici din astia sint si pe trasa(spre Orhei) la Stauceni(in orice caz anii trecuti era unul care ii scotea la vinzare) si pretul era ok. Eu mi-am cumparat unul din Ro, deja are multi ani insa arata bine -sta in ger, soare...
Marianca, bafta la interviu! Si eu ma gindeam sa trec azi pe la serv- kiar mi sa facut dor... Insa pina la urma taticu n-a putut sa vina sa ma duca, iar frate-meu tot fara permis inca sta si + are examen azi...
Natali, Lilia am admirat cu mare placere florile, pacat ca n-am putut si eu fi pe acolo si nici aici nu prea se organizeaza asa ceva... Mamica stie ca imi plac lalelele si a gasit la piata o doamna care vinde din astea mai sofisticate- insa o ceapa de lalea costa -25 lei(~2$)... Si taticu cind a fost in Olanda a vrut sa cumepre insa nimerise in we(ca in rest a fost f ocupat cu campionatul) si magazinele au fost inchise - si acum imi pare rau ca n-a adus macar o zare de lalea... ![]()
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Mariana, iti tin si tie pumnii! E super sa ai posibilitatea sa lucrezi macar si part-time. E cu totul altceva cind ai o ocupatie, viata e mult mai interesanta.
Cornelia, un pitic din ala din poza costa cam 10 euro, si nu era tare mare. Sincer, mi s-a parut cam scump, dar eu nu-s familiarizata deloc cu preturile la astfel de obiecte, intrucit nu sint in tema. Uite, nu ne-a trecut prin cap
, trebuia sa cumparam niste bulbi de lalele pentru tine si eventual Diana, astia stau si pina la anul, nu patesc nimic.
Bafta fratelui tau la examenul auto!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
lia_c spune:
am uitat sa precizez ca examenul il are la engleza, nu la permis ![]()
las ca poate pina la anul sau in august cind trebuie de sadit lalelele se mai ieftinesc, s-au poate mai pleaca taticu o data toamna In Olanda (ca a cistigat campionatul si organizatorilor tare le-a placut de ei(de fapt echipa lui
))
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
A, ei atunci bafta la examenul de engleza! ![]()
Mai spune, ce mai face Mirela, ce progrese mai are?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
lia_c spune:
Mirelus face pozne deja... ba castile le da jos cind vorbim cu tati, ba mobilul meu sau tel mai nu zboara jos... daca vede tel se chinuie pina nu-l apuca si apasa pe butoane, a prins smecheria ca daca apasa se aprind luminite la butoane si ecranul
... Intr-o zi ii aratam peste geam si cind a apucat o florare mai n-a dat-o jos, noroc ca am avut reactie buna... Perdeaua sau caruselul ei muzical cind il apuca noroc ca sint prinse... De ieri i s-a inflamat oleaka ginginele de jos... si roade cu indirjire tot ce gaseste... Daca ii pun un obiect cind e pe burtica se tiriie la el si e tare multumita cind il apuca... Chiuie de mare zor, uneori ragaseste
... Daca e in scaunul de masina si s-a saturat, apoi ridica piciorele si spatele si astefel se misca pina ajunge cu piciorele balabanindu-le pe marginea scaunului, cred ca in curind o voi prinde cu curelele...
Alionushca, sa nu crezi ca doar tu esti in sesiune(cu fratele tau) si eu am fost mereu... acum sintem pe ultima suta de metri - adica examenele de stat, teza... Vreo citiva ani ma relaxez si apoi incep scoala (cu Mirelus)
Ce mai face Ilinka? Tu cum te mai simti?
Ludmila, ce vesti pe la voi? Cum Bogdanel?