Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Davina,nu stiu daca e obligatoriu sa stie alfabetul,dar noi l-am invatat oricum de la vre-o 3ani doar la memorie si apoi vizual.Si cind a stat profa de vorba cu el,zice ca l-a intrebat alfabetul.Asa ca eu nu mai stiu daca e obligat,ori nu
Am fugit ca acus tre sa plecam,bay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor multumesc frumos pentru urari.

Veronica l-am vazut pe Oliver, e foarte foarte frumusel. Ai un copil - inger. Nu iti fa griji de luare in greutate, vei vedea ca va adauga foarte repede.
Davina Lucian s-a adaptat foarte repede la bunei. Deacuma a inceput sai spuna bunica si bunelu. Invata poezioare, dar ne tortureaza ca vrea intruna afara. Ne aduce incaltamintea si chiar ne si incalta numai sa mergem cu dinsul afara. Ce e de cald la voi, deacuma e vara intoi...
Natalia ce super ca ai simtit bataile bebeului. E o senzatie unica...
Cristina ce mare a crescut Vlad si deacuma e si exploarataor in toata legea cu primele semne...
Alina ce cadouri au adus la baby shower?

Sa va mai spun ceva, cu o zi inainte de zbor am decis sa merg in state si sa-mi iau o alta rochie pentru nunta. Sunt super incintata de ea. Insa acuma e o dilema ca nu stiu cind sa o imbrac pe prima rochie. Iata ce probleme noi mai apar .

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Bea cineva cu mine? Natalia - nu sari cu prajitura la cafea, ca sunt la cura de slabit Si-s amarata...
Noi am avut o noapte furtunoasa, plina de muci. Azi mergem la dr. Abia astept, sa vad ce zice.
Carina - da, e tare umblaret, n-ar sta locului o clipa. Am inteles ca si tat'su o facut numai prostii cand o fost mic, asa ca sa ma tin bine
Davina - cu Yasha is prieteni buni. Sa vezi ce comic ii sa-i privesti dintr-o parte. Yasha ii da mingea lui, ca Vladut s-o apuce si numai Vladut incearca sa o ia, Yasha repede o apuc ain gura si fuge, crede ca VLadut o sa fuga dupa el, sa-i ia mingea. Vladut insa e mai interesat de coada lui Yasha care flutura, si fuge dupa coada. Si tot asa

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata fetele,

Cristina, nu prea imi arde de prajituri acuma, ca VLad e un pic bolnavior. Ieri a avut toata ziua febra mica (37.5), dar azi noapte ardea, sigur avea peste 38, dar nu l-am mai stresat cu termometrul. Vad ca acum se simte mai bine, sper sa-si revina azi, miine.
Niste fursecuri si un tort oricum trebuie sa fac pentru vineri, ca e ziua sotului. Sa vad daca voi putea, cu Vlad acasa...
Si oricum, io-s cu ceaiul, nu cu cafeaua.

Alincic, chiar ca ti-ai invatat sotul cu narav. Vezi ca omul tare repede se deprinde cu binele. Si eu am facut ieri mincare cu fasole, si bors, si iahnie (fasole prajita). Mmm, au iesit tare bune.

Karina, hihi, ce griji ai , lasa ca o sa mai fie ocazii, sanatoasa sa fii, ca petreceri vor mai fi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

salut fetelor!
Eu am trecut la suc...ca mi se paruse ca prea o intrecusem cu cafeaua. Aici ca si in Fr: cafea de 4 ori pe zi.
Davina, fac neaparat!
Cristina, m-a amuzat f mult faza cu Yasha si Vladut.
Natali, sanatate cit mai muta puiutului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
eu lucrez, lucrez, lucrez.
Amelia e a treia zi cu program normal. Prima zi am gasit-o plansa si mi-a zis ca ea nu mai vrea la cresa. Spre seara am aflat ca i-au pus pampers la somn, ea a plans ca doar nu mai poarta de aproape un an de zile si nu mai vroia deloc. Mai era si prima zi cand nu doarme in patutul ei la pranz. Ma cam suparasem ca i-au pus pampers, dar am discutat cu doamnele de acolo si acuma e ok.
Ieri a fost mai vesela dupa cresa. Am fost in parc vreo 3 ore si tot nu s-a saturat.
Azi dimineata a plans ft putin, aproape deloc. Era doar trista si gata sa planga. Si imi spunea in continuu" nu veau la chesa" . Cu gandul asta se culca, cu asta se trezeste. Totusi nu mai face asa scandal ca la inceput.
Veronica, ma bucur mult sa aud noutati de la tine. Si bebe Oliver e taaare frumusel. In una din poze mi s-a parut ca seamana cu tine. Asa o fi? Pupici si sa fie sanatos.
Cristina, asa frumos povestesti de Vlad si Yasha. Ce haiosi sunt impreuna. Si Vlad e bravo, e precoce. In curand o sa te tii dupa el ca o alerge peste tot. Cum mai mananca? Stiu ca nu prea manca bine la un moment dat.
Nici eu nu sunt cu cafeaua. Eu sunt cu ceaiul. Cat mai mult. Din ala verde cu diverse arome.
Rodica, ce haios se trezeste Paula. Si zici ca ea se trage spre Cristina, aa?
Alina, numai de bunataturi te tii. Deanna ce pozne mai face?
Cum mai merge gimnastica?
Natalia, felicitari pentru primele miscari ale lui bebe si multa sanatate lui Vladut.
Violeta, frumos job ai, ca iti permite sa calatoresti asa mult. Cum e la Sofia?
Karina, ma bucur ca nu a trebuit sa mai stati 9 ore in aeroport. Ce smecher e Lucian . Pe unde iesiti pe afara acolo?
Alinka, e bravo Alex. Nici nu mi-l inchipui asa cum povestesti. El care era asa agitat si mereu in plina actiune si uite cum trece timpul si ei se maturizeaza..

Fetelor, va pup si trec inapoi la treaba. Ca la serviciu
Mancare? ce faceti? eu inca nu stiu, nu stiu.. offff

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Lilia, e bine la Sofia, dar numai ca turist
Imi place Sofia ca se vad muntii inalti de jur imprejur.
Mai calatoresc cit inca pot ca daca mai apare un al 3-lea mi se inchid drumurile pe o vreme. Uite ca cum revin stau 2 sapt acasa si plec la Tbilissi, Georgia, daca nu apare ceva, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor salut!
Nu am mai intrat pe aici o vesnicie! Cwe mai faceti? sper ca santeti bine!
repede raportez ca de cand nu am intrat, am nascut (adica ceza), ma rog cu unele consecinte, am crescut, am ramas fara laptic, acum avem 3 luni si 2 saptamani, ne cerem in fundulet, stam afara toata ziua, am avut ceva probleme cu mancarea ca nu prea mancam dar am trecut la alta formula si acum papam in disperare. Eu dupa 3 saptamani am iesit la minca, oricum stiam ca o sa plec devreme de acasa, dar ziceam ca stau macar 4 luni dar nu a fost sa fie, am pierdut laptele , am intrat in depresie de la perfuzii bagate 2 saptamani ca nu scapam de dureri de cap de la anestezie asa ca solutia a fost sa nu mai stau acasa si sa bocesc deasupra copilului, ci sa fug cate cateva ore pe zi de acasa, sa incerc sa vb cu oamenii, oricum aveam bona din prima zi.... asa ca cate un pic am plecat si uite asa acum santem mari si iubim dadaca care e numai inima si suflet! mai avem de chinuit dar in general e bine, dormim toata noaptea nu o deranjam pe mami de la 10 pana la 7-8-9 dimineata! papam acum la 4 ore, avem cred aproape 7 kile si radeam si gangurim si mai ales dam din craci in disperare!!!!
noi va pupacim si va dorim multa sanatate, bb cumintei, banuti mai multi si noroc cu carul!

Mergi la inceput

Multumesc de urari, fetelor!

Violeta, ce plimbareata esti, bravo, profita de ocazie acuma, cit se poate! Imi inchipui ce frumos e sa poti vedea atitea locuri interesante.

Liuda, bine ai revenit printre moldovence! Felicitari pentru nasterea puiutei! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ce faceti, cum va simtiti?
Vlad e mai bine, dovada e faptul ca ne-a trezit la 6.40! Nu prea mai are febra, dar inca mai tuseste. Sper ca pina luni se va face bine de tot.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput