Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

buna fetelor!

Nu va prea scriu pt ca sint in deplasare. La moment explorez Sofia. Mi-au placut f mult pozele cu Oliver. E atit de dulce!

Nati, felicitari!

Crinia, bine ati revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut si de la noi la toate mamicile si nemamicile cele frumoase .
Dar si un mare Salut lui Oliver,ca a venit acasa
Veronica,ce scumpete de copilas aveti,sa va traiasca si sa va bucure mereu.
Fix asa era si Samuel(2,380)dar a adaugat repede in greutate.Acum ca esti acasa si esti mai linistita va fi mai usor.Doar sa-l hranesti si multa caldura de la pieptul mamei(asa mi-au zis mie asistentele),si copilul creste repede.Si pe mine m-au stiut toate turele si mamicile din sectie.Noi am stat 7zile,si l-am hranit cu pieptul si seringa(cu un tubulet subtire).
Medicul neonatolog mereu imi spunea despre nepotica sa,care se nascuse inca mai mica de cit Sami.Si zicea ca acum are 5 ani si e o dolofana(deh,eu nu prea credeam).Acuma si Sami are acus 5ani si cred ca copiii mai micuti cresc si ei ca ceilalti.
V-am pupat si am plecat.
sorry ca m-am intins la povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Veronica - CE FRUMOS II OLIVER!!! M-a emotionat foarte mult.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor si de la noi!
Veronica felicitari pentru bebe Oliver.Oliver e o scumpete de baietel si e asa de dulce .Sa creasca mare si papacios si sa fie cumintel.Bine ca s-a terminat totul cu bine ,sa nu-ti faci mari probleme din cauza greutatii c-o sa creasca flacaul .Cum merge alaptatul sau l-ai trecut pe formula ?
Karina bine ai venit in patria mama ,si super ca ai ajuns mai repede acasa ...ca stiu ce stresant sa stai in aeroport cu un copil activ.Acomodare rapida si sper sa mai intri sa ne scrii cum s-a acomadat Luci la bunici.
Nati ce super sa simti iarasi pumnisori prin burtica .Pupici de la noi .La a 2 sarcina ii simti mai devreme ?Am facut prajitura cu banana numai ca mie mi-a esit tort ca nu stiam ce sa fac cu restul de frisca .Abia am apucat sa fac poza la ultima feliuta ,asa de bun a fost.
Lilia si Rodica ce smechere fetite aveti .Deanna se pune pe plins ca vrea la noi in pat spre dimineata .
Alina cum a fost la baby shower ?
Cristina ce mai face nou Vladut ?
Alinakav ce bine ca Alex s-a facut mai independent ,o sa-ti fie mai usor cind vine bebe pe lume.
Diana esti ocupata cu serviciul sau cu casa ?
Oxy ce mai invata Chris la gradinita ?
Cornelia tu pe unde esti ?
Violetic ia fa niste poze la oras sa vedem si noi .
La noi de vreo 2 zile e tare cald ,peste 30 de grade... nici nu-ti vine sa faci ceva .
Pupici si o zi buna la toate mamicile si nemamicile.

Mergi la inceput

Davina - eu cred ca vrei sa ma provoci la mai multa vorba, nu? Tot timpul intrebi ce face Vladut . Vladut se ridica in picioare tinandu-se de orice si cred ca degraba va merge. Acum e racit putin si mergem maine la dr sa -l asculte la plamani. Sper sa nu fie nimic serios. Ma cam ingrijoreaza tusea puternica. Si cam atat despre Vladut. Dar daca vrei sa vorbesc mai mult, asa pe vreo 2 pagini, intreaba-ma de caine, ca de el pot vorbi non-stop. (glumesc)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, hehe, mincaciosilor, v-a placut prajitura deci! Ma bucur ca v-a fost pe plac. In reteta originala tot ca tort se face, adica in forma rotunda. Tu ai pus si frisca intre blaturi, am inteles bine?

Cristina, ce flacau mare aveti, am vazut si eu pozele in care Vladut sta in picioare, incredibil ce precoce e, bravo! Spre sfirsitul verii precis o sa alerge deja.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Multumesc, Natalia! Sa vad atunci ce nazbatii mai face atunci, ca de cand se ridica a reusit sa-si sparga nasul deja, nu a fost nimic grav, i-a curs doar un pic de sange din nasuc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

asa-i Cristina ia scrie vreo 2 pagini ca sa am ce citi cind ma intorc eu acasa :-).Chiar ca in vreo 2 luni va merge Vladut ,principalul sa invete sa aterizeze in fundulet sa nu-si mai faca vre-un bubu.Cum se impaca cu Iasha ?
Nati tortul s-a dus asa de repede.Frisca am cumparat-o doar pentru glazura si nu stiam ce sa fac cu restul asa ca am batut-o si am puso intre blaturi.Tare bun a fost.Ma gindeam sa fac si maine unul pentru soacra dar m-a linistit sotul ca l-a restaurantul unde o sarbatorim pe soacra o sa fie desert.Tu ce faci cu frisca cind iti ramine ?cite zile se poate tine la frigider ?
Alina am uitat sa te intreb de prescolara li se cere sa stie alfabetul sau n-am inteles eu bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, smintina pentru frisca se gaseste aici in cutiute de 200 ml si 1000 ml. Cind imi ramine frisca, o pastrez in frigider maxim 3 zile, asa scrie pe cutie (fiind vorba intre noi, s-a intimplat sa o tin si mai mult, dar a fost ok). Restul de frisca il folosesc fie la un sos, fie la vreun dulce, ceva (de ex. in aluatul unui chec sau la oladii), depinde ce planuiesc sa fac in zilele urmatoare. Iaka n-am incercat sa congelez frisca naturala, sint curioasa cum s-ar comporta dupa decongelare.

Cristina, pupa nasucul curios din partea mea, sa nu se mai juleasca!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Am terminat de gatit borsul si fasolele.
Ieri am facut un plov. Si sotul tot intreaba: da tort nu ai facut?
Tare ii place cind coc cite ceva(s-a invatat cu narav)
Dar nici azi cred ca nu mai reusesc sa coc,ca acus tre sa mergem la scoala.Dar am portocale in frigider, pentru pandispanul cu suc de portocale.Sper sa reusesc sa-l fac,ca tare mii pofta
Davina,da in care album e prajitura cu banana,caci eu nu am vazut-o.
La baby shower a fost super bine si relaxant.Doar femei si citiva copii(ai mei nu erau).Am stat la vorba ca "fetele mari" si am servit bunatati si torte(vre-o 4feluri),am si uitat pe moment ca fac sport.Sigur si momentul despachetarii cadourilor a fost foarte placut,atit pt (verisoara Marianei) cit si pt noi.
Caroce am ajuns acasa la ora 11pm. Voi incerca sa pun si citeva poze.
Veroica,ce chestie cu rezidentii,taman la tine s-au nimerit...... bine ca s-a terminat cu bine si cum ziceai ,te simti binisor dupa operatie.la flacau.

Mergi la inceput