Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!!!
Vad ca Natalia e prima pe ziua de astazi,cred ca Cristina a adormit sau mai bine zis Vladic a adormit astazi
Eu am pus pozele de la baby schower in albumul "cu prietenii"
Am vrut sa va invit la o cana de ceai verde si cu tort,dar nu pot pune poza aici(am uitat cum se face dar este in album).Inca nu e taiat felii dar sper sa fie bun(am avut 2 si unul s-a mincat)
Asa ca fetelor,care este mai aproape chiar va rog sa intrati pe la noi sa ne ajutati la torta.
Natalia,ma bucur ca Vlad e mai bine,insanatosire cit mai rapida va dorim.Si eu am facut tot fasolea prajita,dar nu stiam ca-ii zice "iahnie"
Lilia,si mie imi place ceaiul verde ,in special cu aroma de jasmin....
Sarmanica Amelia,parca o vad cum iti zice ca "nu veau la chesa"
dar la faza cu pampersul chiar ca au SUPARAT fata.
Cristina,ati fost la medic?cum se simte Vladic?
Liuda,bine ai revenit printre moldoveni.Felicitari pt nasterea printesei Diana Maria
Violetic,calatorie frumoasa ......cred ca e super sa vezi multe locuri.Please,mai uitete si pentru noi cu un ochi
Carina,dar cind e nunta,sa vedem si noi mai repede rochiile Cadouri la bb schow. au fost "multe si de toate"(hainute, carucior mare si mic,leagane,scaunase,olita,statie de auzit bb,paturele,si inca alte chestii ff necesare)
Mariana,voi pe unde mai sunteti?(citeste pls un pic mai sus cu atentie,in caz ca te scoli mai devreme si eu nu reusescsa te sun)
Va doresc o zi buna(pina eu am terminat de scris la voi cred ca e ziua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna dimineata sau buna ziua!!!
Vin si eu ca mai tirziu nustiu daca reusesc,nou nimic doar ca am fost ieri la frizerita si mi-am schimbat culoarea putin la par.
Multumesc Alina de tort dar tre sa-l refuz ca am trei zile am renuntat la zahar,copturi,cartofi,ceea ce-mi place mai mult mie,salaturile sint la putere si deja mii greata de ele,am ciuperci marinate si as vrea azi sa incerc nu mai tin minte cum ii zice cred ca e de la Rodica probabil"poiana".
Lui Alice asa si nu i-au esit inca dintisorii si avem un chin,dar daca ne vede pe toti la masa ce vede tot trage,ii place mincarea sarata,piureu de cartofi asa mai gros ca la cei mari si cu carnita de pui,acum si-a schimbat gusturile fructe nu mai vrea si cereale,oare creste? In brate de-ar sta toata ziua,cind vin cei mai mari de la scoala chiuie de bucurie.
Eu fug ca ma striga,de dimineata bizie probabil vrea scoasa cu masina undeva,mai revin daca mai apare cineva pe aici.Pa-Pa.

A ierta e usor,a uita e greu.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Noi am venit de la plimbare deja si incercam sa adormim,la noi e foarte cald si frumos,numai flori inflorite si iarba verde,timpul asta ma pune si pe mine sa mai cumpar ceva flori sa mai impodobesc casa pe dinafara.
vai,ce am vazut la foto al lui Nati,fursecurile,si tortul"diplomat" foarte apetisante arata,si cind pe toate le dovdesti?
Eu asa ca sa nu ma prea ispiteasca dulciurile,nici nu le fac,am pus toate sa fiarba pentru"poiana",si o zeama de pui,dar pe mine tot salata ma asteapta
Bine,bine eu inteleg ca dupa 9mai e greu sa te intorci la viata normala,dar fetelor dati tircoale si pe aici,am chef de vorba,numai nu de una singura
NEUJELI,iar o sa fim noi pe aici numai cu Alina,sau se mai alatura cineva?

poze

Mergi la inceput

Salut ,Salut.
Chiar ca bine ai zis Mariana,numai noi doua pe aici
Hai draga,daca nu maninci tort,am un harbuz mare si am cumparat si tot felul de frunze pt slata.So fi vazut pe Evelina cum minca ieri salata si cu gura plina de "frunze"zice:Eu maninca tot sa ma vada bunica cum maninc Frunze.

Mergi la inceput

Buna,ce fel de frunze mincati?
Tortul tau e frumos,imi pare rau dar azi chiar am fost libera,aram gata de duca,cind ma suna soramea sa stau cu copilul ei care sa imbolnavit si la luat de la scoala mai devreme,ca ea a plecat la invatatura,acuma dar m-am apucat de treaba prin bucatarie si casa,lasa ca mai sint zile daca nu ies mai degraba la munca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, eu am muncit azi la fursecuri si tort (la facut, nu la mincat! ), asa ca am absenta motivata. Miine e ziua sotului, asa ca vreau sa-i dau niste dulciuri cu el la servici. Diplomatul e facut mai demult, dar azi mi-am adus aminte de poza si am pus-o pe site. Tortul pentru miine e abia in cuptor, o sa pun poza miine dimineata, dupa ce il voi orna.

Alincic, am vazut pozele de la baby shower, mi-au placut mult aranjamentele, dar si cum arata mincarea. In general, imi place foarte mult ideea de baby shower, pacat ca nu e traditia asta si aici, altfel te-ai scoate f. ieftin la cumparaturile pentru bebe.
Iahnie i-am zis eu la mincarea aia de fasole, dar poate fi numita in diverse feluri, nu exista o denumirea obligatorie.

Mariana, bravo pentru puterea de vointa! Iti doresc sa o tii in continuare tot asa, pina ajungi la silueta visata de tine.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Alinaaaa, taci, nu spune de harbuz, ca am o pofta de el de vreo luna! Abia astept sa se mai ieftineasca, sa-mi cumpar si eu!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Am uitat ca avem si pe aici,SORRY Nati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ce harnicute sunt fetele noastre din America. Bravo!
Trebuie sa luam exemplu: cu cate 3 copiii si tot apuca sa treaca pe aici, nu ca noi, putorile... ( eu arat cu degetul la mine, nu va suparati)
Eu am avut de lucru. Slava Domnului ca mai am de lucru, desi sunt ocupata cam toata ziua. Dupa ce o iau pe Amelia de la cresa, stam impreuna pana la culcare, ca sa compensam lipsa. Iesim mult in parc si tot nu ne saturam.
Alincic, arata bine tortul tau.
Si deserturile tale sunt o nebunie, Natalia. In special fursecurile trufe, mmm.
Liuda, sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alincic

Am uitat ca avem si pe aici,SORRY Nati.

Ei, nu mai e chiar asa de grav, mai rabd eu, tin poftele in friu!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput