Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Neata si de la noi !
Nati ce bine arata prajitura ,se vede ca e foarte pufoasa .Ti-a placut la gust ?am cumparat si eu banane sa o fac.
Karina felicitarile mele pentru carnet .Sa-l stapinesti sanatoasa.Si la noi in mare parte legile is cum ai scris tu.Am si eu mare neveie de carnet dar n-am cu cine s-o las pe Deanna ca sa ma duc la lectii,mai am si fobie de astea care conduc cu viteza mare.
Alincic cum ai vazut stirile din MD la protv?Fetele au fost mai usor de crescut sau tu deja aveai experienta ?
Cristina va doresc sa scapati cit mai repede de durerile dintilor.Pupici la flacau.
Elena felicitari pentru casa.Spor la amenajare.
Ludmila ce frumos si scumpic e Bogdanel,sa va traiasca.N-am inteles ce ai avut in vedere prin "suferintele fetale din uter" ,a patit ceva ?Va doresc sa scapati cit mai repede de colici .
Diana parca mai ieri nascusei si degraba Natalitza face un an ...ce repede trece timpul.
Alina felicitari pentru microbuz...ai ajuns la jumatatea sarcinii
Lilia am sa pun niste poze cu casa dupa ce terminam de vopsit gardul si casa.Casa e cu un etaj,4 dormitoare,2 bai,living ,dining,bucatarie si garaj pentru 2 masini atit.Ce dimensiuni are lotul pe care l-ati cumparat ?
Tania(oxy) ce mai nou la voi ?
pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, dragelor!
A aparut atita lume, asa ca nu am putut lipsi si eu... dar voi stiti deja boala mea cronica...
La noi toate bune si frumoase, burta creste, Paula se nebuneste...
Am depus si noi sapt asta actele pt colegio. Copiii de la 3 ani merg la un fel de scoala, nici nu am inteles bine ce si cum aici. Speram sa ne accepte, raspunsul il primim abia la sf lunii...
Ludmila, am admirat si eu comoara voastra. Sa va traiasca, e tare dulce! Nici eu nu prea am inteles ce probleme aveti, dar sper sa se rezolve cit de curind!
Elena, super! Felicitari pt cuibusor!
Karina, ce fain ca ai permis si drum bun ca in curind plecati, nu?

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, incepeti a umbla la colehio imediat dupa ce va aproba cererea sau tre sa asteptati pina face Paula 3 ani? Cred ca o sa-i fie interesant intr-o colectivitate de copii, si-apoi, o sa prinda limba imediat, ai sa inveti tu spaniola de la ea.

Alina, da, ne-a placut prajitura, si mie, si sotului. Ieri chiar m-am spalat de urgenta pe dinti, ca sa ma pot opri din mincat.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina

Ieri chiar m-am spalat de urgenta pe dinti, ca sa ma pot opri din mincat.

ce mi-a placut... Arata foarte bine prajitura ta, bine ca nu am tavi de copt si cuptor bun, ca altfel nici nu ma primeau medicii la consultatii de ...
Nati, colegio incepe in toamna, exact cind implineste Pauli 3 ani, cu limba sper sa se rezolve, cu toate ca avem mari emotii, ea parca nu prinde nimic, stie numai hola si citi ani ai... In rest, nu vrea si gata...

Mergi la inceput

Rodica, ultimul lucru de care trebuie sa te ingrijorezi este invatarea limbii. Pe cite forumuri am umblat, lumea din strainataturi se plinge de copiii lor ca vorbesc numai limba tarii respective, iar cu cea materna a parintilor sint probleme. Paula nu prinde acuma pentru ca e cu voi, dar daca ar petrece mai multe ore pe zi intr-o colectivitate de copii care vorbesc numai spaniola, o sa turuie in mai putin de o luna, ai sa vezi. Mult succes la inscriere!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Nati, mersi! Sper sa fie asa...
Ce faci acum? Eu fac o supica de pui, cu taitei de casa si ma cam doare stomacul, nu stiu de la ce, si al dracului capu ista, in general in sarcina asta m-o cam durut des, asa ca nici afara n-am scos copilu. Noroc cu balconu, ca mai respira aer

Mergi la inceput

Da ce sa fac, nika deosebit. Tocmai am terminat de tradus 2 acte si le-am trimis. Mi-e cam foame, dar mincare in casa ioc. Am in plan sa fac pizza, dar abia diseara, cind ne adunam toti acasa. Acuma cred ca am sa scotocesc prin frigider, sa-mi fac niste sandvisuri.
E mare balconul? Cu ce se ocupa Paula acolo, are jucarii?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Tu, e un fel de balcon-terasa, nu stiu sa explic... ideea e ca este loc, asa ca isi scoate caruciorul cu bebe, un scaunel, gaseste ocupatie...
Am fost miercuri la matrona (care era alta) si nu m-a primit , ca cica mi-au facut gresit programarea, trebe la 36-38 sapt. eee, ce vroiam sa spun ca mi-au dat niste pliante cu publicitate si erau acolo si niste suzete si un pampers de la ceva firma de-a lor, asta, nr. 1 (cred), pt nou-nascuti. Muoama, ce mic mi se pare, parca nici nu am mai vazut in viata asa micut. Acum facem cu Paula antrenamente si-i punem la bebele ei...

Mergi la inceput

Hihi, totul se uita. In we am fost la niste prieteni care au o fetita de aproape 6 luni, vai, da ce mica mi se parea, si usurica precum o pana. O tineam in brate cu atita stingacie, de nu-mi venea sa cred. Asa ca dati-i bataie la antrenamente ca nu strica!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Bine v-am gasit fetelor,ce mai faceti.
Eu sunt prin preajma ,dar nu prea am timp sa scriu,ca am cam multe pe cap momentan.
Ludmila sa-ti traiasca flacaul,e tare dragalas,lasa ca o sa treaca si perioada asta mai grea,o zic din proprie experienta,ca la mine cam tot asa a fost cu Chris,era tare plangaret,nici nu mai stiam ce sa-i fac si sufeream si eu la un loc cu el.Si atunci ziceam ca asta e primul si ultimul copil pe care-l fac,vorba Cristinei,insa cu timpul totul se uita,chiar si greul prin care ai trecut,asa ca acum sunt convinsa ca mai vreau un copil,ca mi-i dor de acea perioada,care e totusi frumoasa in felul ei.
Elena felicitari mari pt.asa o achizitie sa fie intr-un ceas bun si sa aveti mereu armonie si bunastare in casuta voastra.Spune-mi si mie please voi ati cumparat apartam cu banii jos? sau l-ati luat prin credit? ca si pe noi ne intereseaza f.mult acest subiect,si noi suntem "in curs" ca sa zic asa..si ne-ar interesa mai multe informatii legate de subiect.Apropo in ce zona si cu cate camere? sorry daca am sunt prea curioasa
Carina iti urez si tie drum bun,si petrecere cat mai frumoasa in Moldova,apropo ti-am vazut pozele,Flacaul tau a mai crescut si e frumusel,si restaurantul unde ati fost e tare dragut,felicitari pt.permis!!!
Veronica tu cum te mai simti? mai ai timp sa respiri? sper sa fie tot ok la voi si sa poti intra cat mai curand sa ne spui cum impresiile de proaspata mamica.
Mariana ti-am vazut pitica in costum de baie,ce am ras,e tare haioasa
Alincic ai deja flacau mare,de fapt ca si al meu,iti doresc sa fie un inceput bun si sa-i placa mult acolo.
eu mai am putin si plec dupa Chris,va doresc o zi buna..

Mergi la inceput