Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 22
CristinaGoji spune:
Buna dimineata!
Liuda am vazut pozele cu Bogdanel. E tare frumusel!
Elena - felicitari pentru casuta voastra! Spor la amenajat!
Lilia - am uitat sa va zic si voua felicitari pentru teren si sa va construiti casuta cat mai repede!
Alinkav - chiar asa - unde ti-i burtica?
Lilia - cum e Amelia cu cresa? S-a acomodat?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Balbina spune:
Neata si de la mine! Ia poftiti o prajiturica la ceai.
Cristina, esti "budilnikul" nostru
Vladic te trezeste asa dimineata sau n-ai tu somn?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alincic spune:
Buna ziua si de la noi!!!!!!!!!!
Cristina,da ce matinali sunteti,Vladut va trezeste?sau tu mai si lucrezi???Pupa nazdravanul din partea noastra.
Ludmila,ce frumoase pozele voastre.Tati a fost foarte creativ la capitolul"Intilnirea".Privindu-l pe Bogdanel,mi-am adus aminte de clipele cind era Samuel micut(acus sunt 5 ani).Si poza aia unde el doarme la bunelul pe genunchi(pe perna).Asa o adormea bunelul nostru pe Loredana,avem chiar si poze.
Sa va spun cum a fost Samuel(sper sa nu sperii pe nimeni
),plingea aproape toata ziua,a avut dureri de burta pina la 5-6 luni.(poate ca i s-a administrat antibiotic din prima zi?)Uneori fugeam la farmacie si ceream ceva "sa nu mai plinga copilul".Si imi dadea nospa in fiole...(picaturi).Cind trebuia sa ma duc undeva cu el,aveam stres ca va incepe sa plinga.Chiar si afara la plimbare,daca nu dormea,plingea.
Cind a crescut mai maricel,nu mai statea in carucior,il tiram in brate si impingeam caruciorul.Asa a fost pina la 1anisor.Dupa asta parca s-a cumintit. Cam asa a fost la noi primul an de viata....poate eu nu eram experimentata,si ma stresam de la fiecare scincet.Caci cu fetele a fost un pic mai usor si eu eram mai calma.da cu atreia-nici nu am observat cum a crescut,a fost foarte linistita.Doar ca acuma ii ies maselele si e tare "nervoasa"sau capricioasa nici nu mai stiu cum sa-i zic.....
Balbina spune:
Alincic, jos palaria!
Nu te-au speriat greutatile de la primul copil si ai mai facut inca doi, bravo! Eu cred ca ma timpeam la cap, daca eram in locul tau.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alincic spune:
Natalia,mersi de prajiturica,dar la ora mea,eu ma abtin(cu greu)
.La ora 12pm,al meu sot a baut ceai cu torta,si mai devreme a mincat si inghetata.Dar eu stau cuminte si nu ma misc de la pc,ca de nu....nu ma mai ajuta nici sportul![]()
Miine dimineata neaparat o "gustam"doar virtual...ca nu am banane in casa
,ca il faceam si eu. Ia spune,cum e combinatia de banana si cioco,e gustos?????
Balbina spune:
Alina, e f. buna combinatia. De la banana prajitura capata o aroma specifica, eu cunosc aroma, intrucit mai stiu o reteta de chec cu banane pe care o fac uneori si care ne place f. mult.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
CristinaGoji spune:
Eu nu-s asa matinala, dar are grija Vladic sa ma trezeasca, sa nu cumva sa ma doara capul de atata somn. Vladut se culca la 8 si se trezeste la 6.
Alincic - cam asa ceva e si Vladic, afara sta cat sta in carucior si dupa aia se pune pe plans. Dar eu nu ma mai risc cu inca un copil.
Poze
CristinaGoji spune:
P.S. saru'mana de prajiturica, Natalia! Da o vreau live.
Poze
alincic spune:
Uf,Nati.Intr-adevar nu a fost usor dar am avut ajutorul "potrivit"
care a vegheat noptile,poate nu chiar toate dar deseori. (Desi a avut un servici stresant+studii si examene)Pina si acuma tot sotul se scoala noaptea daca scinceste vre-un copil.Chiar ii multumesc pt asta
.
Ieri noi am fost si l-am inregistrat pe Samuel pt Kinder Garten(clasa pregatitoare,sau prescolara).Am inceput iar sa am emotii,deja ma gindesc ce va face si cum se va descurca.Dar el m-a linistit.A zis ca :mami da scoala asta este asa de "izi"(adica usoara,caci acuma nu imi vine in cap cum se scrie corect).A facut cunostinta si cu "teacher",a desnat cite ceva,a spus literele(mie mi-a zis ca le-a spus pe toate,pina la O si P sau doar pe O si P
).Doar numele meu nu l-am putut scrie,dar e OK.(am uitat sa-l invat sa-si scrie numele,desi unele litere la scrie deamu).Si tot a umblat astazi dupa mine sa-l invat sa-si scrie numele.
Cam asa a inceput la noi pregatirea de marele eveniment Scoala.
Mai urmeaza nca o intilnire cu profesoara si parintii si copiii sa-si cunoasca clasa.Va mai povestesc impresii.....
acuma am fugit la culcare,Bay.
Balbina spune:
Alincic, hehe, incepe o noua etapa in viata voastra.
Emotii si pentru parinti, si pentru copii. Cind e inceputul anului scolar, din toamna, nu? O sa astept sa ne zici impresii despre clasa si viitorii colegi.
Bravo sotului tau ca te-a sustinut si te-a ajutat!
Cristina, oare cind o sa avanseze tehnologia asta intr-atit, incit sa permita sa trimiti virtual bunatati?
bine ar fi
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze