Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 21

Balbina spune:
Elena, felicitari pentru casa! Sa aveti parte numai de clipe frumoase in ea si sa o umpleti cu copii.
De decoratiuni mai bine intreaba chestii concrete, ca sa stim exact ce raspunsuri sa-ti dam. Mult spor, e o ocupatie placuta sa-ti decorezi propria casa.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

LiliaToma spune:
salutare
Am cateva minute inainte sa plec la cresa dupa Amelia.
Ea se simtea mai bine, si de ieri a reinceput cresa.
Ma rog numai sa nu ia prea curand alta viroza.
Am vazut si eu poze.
Ce mare e Vladut. Mi-a placut mult poza" doi cu aceeasi privire" si aia unde sta intr-un genunchi. Sunt super tari astea doua.
Alina, ce frumos ca aveti curte si Deanna se balaceste afara. Chiar astept cu curiozitate poze cu curtea si casa voastra
Natalia, m-ai omorat cu poza checului. E foarte apetisant. Eu nu prea mai fac prajituri in ultimul timp, ca sa nu ma ispiteasca. Dar arata tare bine asta.
Mi-a placut cum ai zis ca tu esti fericita mereu , bravo! Asa sa fie intotdeauna. Stie el Vlad de ce e fericita mami
Karina, felicitari ptr permis. Si mie imi place legea obtinerii permisului in Canada. Imi place ca nu ai cum sa urci la volan inainte sa cunosti teoria. Aici, nici nu ai tras cu ochiul pe teorie si deja iesi pe traseu.
Sa stii ca poate in Moldova mai e valabil, dar aici in Romania, examinatorul ne-a spus ca el nu va duce in eroare pe nimeni. Si ca daca va spune sa oprim in loc interzis sa o facem pentru ca e pe raspunderea lui. Si toata lumea e martor ca el nu va considera gresala.
Dar poate depinde si de examinator.
Eu, ca si Cristina, am amanat sa conduc si acuma mor de frica. Inainte sa am permisul, imi parea ca imediat dupa asta voi conduce mereu. Dar pe urma am gasit scuze si acuma nu mai am chef, iar sotul nu ma sustine, ii e lene sa ma supravegheze.
Elena, felicitari maaaaari pentru casa. Sa petreceti acolo cele mai frumoase clipe.
De mancare azi vreau sa fac niste peste la gratar cu ceva. Inca nu stiu ce.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

mushulica_p spune:
Buna moldovence!
... ma mai tineti minte?:)
ma mai primiti din cind in cind pe la voi;)
noi ne cumintim, am incaput sa dormim si ziua, de asta mami mai reuseste sa dea cu ochiul pe aici!
Veronica, felicitari pentru puiut!!!!!! Sa creasca mare, sanatos si cuminte! Sa aveti numai bucurii de la el!
Ma iertati ca intru abia acum si tot numai pentru salutare, mi-a luat ceva timp sa micsorez si pun pozele, asa ca la acest somnic a lui Bogdan nu mai stau pe net ci merg sa mai trebaluiesc si sa-i pregatesc portia de laptic.
Mi-a fost f greu pina acum, mai ales ca-l hranesc cu lapte praf + laptic stors de la mine, caci nu-i vine deloc bine sa suga singur. In fiecare zi singura, norok ca vine sotul la baita macar, si uneori mai are liber in w/e. A avut colici zilnic si timp mult dupa fiecare masa, era hiperexcitabil din cauza suferintei fetale din uter... nu mergea nici un regim cu el... ei... parca s-au trecut!
De saptamina asta doame ziua si aproape nu are colici!!!!!!!! Ma tem sa cred ca s-a terminat greul - sa nu revina iar ... zilele astea am savurat din plin bun dispozitie si somnicul lui Bogdan. Asta a fost pe scurt despre noi...
Am citit doam mesajele de pa acasta pagina din pacate:
Lilia, nu stiam ca Amelia merge deja la cresa, felicitari! Sa-i placa, sa invete multe lucruri interesante si sa fie sanatoasa si voioasa!
Elena, felicitari pt casa!! Stiu cit e de bine!!! Sa petreceti in ea numai momente frumoase si sa pa paseasca pragul numai oameni dragi car sa va completeze atmosfera calda din ea!
Cristina, rabdare cu dintisorii lui Vladic! Am inteles ca nu toti ies cu probleme... dar iarasi - difera de la copil la copil. Imi vine acum sa recitesc toate mesajele care le scriai cind era Vladuts mic (pt mine e mare acum;)), si poate la unul din somnicii lui Bogdanel ma apuc chiar. Sanatate puiutului tau!
Crinia, felicitari pt permis si curaj la drum!!! (si atentie desigur)
Marianca, te admir, soferitso! Eu am mers si am facut scoala, am luat permisul... dar mi-e frica sa urc fara cineva cu pedale alaturi:)!
Natalia, ca intotdeauna binedispusa si fericita! Pupici pe burtica!
Va pup pe toate, pe bebici si burtici, sper ca nu sunteti suparate pe mine!
Diana, merci ca m-ai sunat! Mi-ai dat un ghiontulet ca sa pun pozele in albul si mi-a fost rusine - le-am si pus:)
nu am reusit sa l numesc relevant... dar inafara de ultimile - vin in ordinea cresterii gogoasei

Balbina spune:
Ludmila, ma bucur mult ca ati trecut de perioada mai grea cu Bogdanel, zic si eu ptiu ptiu, sa mearga totul struna de acum incolo. Sa nu va mai chinuie colicile si sa doarma bine puiul atit ziua, cit si noaptea. Am vazut pozele cu somnorosul mic, e tare tare scump si dragalas, sa va traiasca! Te mai asteptam cind iti mai faci oleaka de timp.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

Marianca spune:
Buna,buna.
Bine ai revenit Liudmila,v-am vazut ce maricei sinteti deja,si frumusei cu ochisori albastri,no sa se mai intoarca ce ati avut,sa-ti traiasca puiul,de azi inainte tot mai usor!!!
Oare Veronica deja e acasa?
Cristina,la voi sint primii dintisori?la noi iese primii doi sus si tot sintem mai capriciosi,ma sperie si pe mine dintii,te incurajez pe tine ca trecem si peste asta.
Lilia,sa-i fie cit mai usor Ameliei cu cresa din toate privintele.
La toate o zi buna!!!
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Trin spune:
Ludmila - bine ai revenit!!! Sa creasca flacaul mare si sa va aduca numai bucurii, sa va uite colicii si noptile nedormite. Asteptam cat mai multe poze cu gogoasa zambareata!

doroti_5 spune:
Buna fetelor.
Criza asta de timp, pin sa intru sa va spun ce face Liuda o intrat ea singura.
Ma bucur ca o intrat(mai scap din scris), dar io zic sai dati si voi niste sfaturi, mie nu mi se pare normal sa plinga copilul chiar in toata ziua de la colici, a mea nu a avut, dar io stiam ca ei se manifesta trei zile in saptamina, sau asa ceva, oricum io cred ca ea tre sa mearga sa dea ceva analize de singe, urina chiar si de kk(ma scuzati de cuvint), ca nu mi se pare ca asa trebuie sa se manifeste colicii.Ce ma enervat eri, ea imi spune ca medicul ia spus ca asa TEBUIE sa fie un copil, sa plinga, ca e normal, ce las bate io, nu stiu cum de na zis nimic sotul Liudei.
Da io asa si nam inteles cui seamana flacaul.
Elena felicitari pentru locsor, eu tare mai visez cind neo fi gata casa, deja tre sa se apuce de sapat, da o promis ploi si nu ne recomanda mesterii, poate peste o saptamina.
Lilia pupo pe Amelus de la mine, ca sia revenit, sper sa faca imunitate cit mai repede.
Carina felicitari pentru permis si drum bun acasa.
Io dimineata mam speriat asa de tare, un scrintit o sters masina de a mea, la inceput nici nu miam dat seama ce si cum, mam opit sa vad, el se uita, ia ramas ceva cauciuc pe masina mea cica nui nimic strasnic si se duce, pin sa ma dismeticesc io, ial de unde nui.Iam zis fratelui sa pregateasca sami sterga, nui mult, da oricum nu vreu sa vada sotu.In schimb mam ales cu o sperietura...
Natalia ca deobicei fericita, bravo, sa tina tot asa.
Alina(Davina) chiar pune poze cu casuta sa vad si io.
Despre permis sa va zic si io, mi lam facut demult, eam cusul 5 la ASEM, de condus stiam din clasa a 9a, am luat din prima examenul, dar nu mia dat nimeni masina...Dupa ce neam casatorit si neam luat masina il aveam pe Silviu, si conduceam numai in caz in care el scapa cite un pahar de bautura(io nu prea ii dau cu ea, doar cu berea, dar mai bine fara, ca nu ma simt bine dupa, nu pot servi nici un pahar cit de mic de vin), sau mai conduceam cind ne certam pin la impartit tot dimprejur si atunci era o zi masina la mine una la dinsu.Acum el are obiect la Orhei si se duce dimineata tare, eu tre sa aduc copilu(lam mutat la sora sa stea ziua), si seara deja ma eliberez si mai devreme, asa ca vrei nu vrei bea Vasile agheazma, mam facut soferita de nevoie.Vreau sa va spun ca nui asa de greu, si la urma urme tre sai arati cinei stapinul.
Hai ca mam intins.
Pupici la toate fetele, in special la mamele eroine(de la 2 copii in sus, cei din burta se numara).
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

alinkav spune:
Salut si de la noi!
Vad ca a aparut mai multa lume pierduta, asa ca zic sa trec si eu pe aici!Ca de obicei eu sunt doar cu cititul, dar pana la scris nu mai am cum sa ajung!
In primul rand felicitari Elena pentru achizitia cea mai importanta in viata unui cuplu(zic eu)!Da-ne mai multe detalii, ca lumea e curioasa!
Bine ai revenit Liudmila!
Carina felicitari ptr canet!Sa-l folosesti cu folos!Nu ca altele care il tin doar in portofel!Eu mai conduc doar cand sotul mai bea cate ceva
, dar de multe ori evit, desi acum e o placere sa conduc, avand in vedere cu nu mai avem masini dubioase!
Acum mai nou am incercat sa conduc microbuzu(asta e o alta achizitie, pentru lucru
), dar e aiurea.
Eu cresc fara sa ma opresc, deja mi-e greu noaptea sa ma intorc de pe o parte pe cealalta, si can ma gandesc ca mai am pana in august....Oricum important ca eu sa ma simt bine ziua....
In rest nu avem noutati.....am fost si nou la gratar duminica, am trecut si prin ploaie, dar tot nu am renuntat, sambata avem o zi de nastere tot la iarba verde, iar duminica vrem sa ne rasfatam, sa iesim la un restaurant cu finii nostri.
Alex creste si el, acum trebuie sa-i pregatesc actele ptr reinscriere la gradi, avem si teme de facut ptr acasa, se pregatesc de serbare de sfarsit de an.
Cam atat...
Alina22+ si Alex

LiliaToma spune:
Salutare
Ludmilaaa, ma bucur tare mult ca ai trecut pe aici. Imi pare rau ca ati trecut prin clipe mai dificile, dar ma bucur ca incep sa treaca.
Pozele sunt superbe. Tati v-a intampinat ft frumos.
Si se vede in poze cum evolueaza Bogdanel. E un flacau tare frumusel. Mi se pare ca are ceva comun cu tine. Si discutand cu Natalia, a zis ca si ei i se pare la fel.
Asteptam sa treci mai des pe-aici.
Alinka, asteptam poze noi cu burtica. Chiar am uitat sa zic( sau am spus?) ca mi-a placut pozele cu burtica ta, esti o graviduta frumoasa.
Diana, sa faci poza la prima cupa de pamant , sa tii minte cand a inceput totul. Va doresc multa bafta si sa ajungeti cat mai repede la casa voastra.
Bravo ca acuma conduci. E adevarat ca nevoia te invata. Sunt sigura ca daca Vali nu ar fi fost sofer si mai ales aproape mereu disponibil, as fi fost si eu nevoita sa conduc.
cat despreBogdanel, eu nu stiu ce ai vorbit tu cu Ludmila, vad ca esti ft speriata.
Din mesajul ei inteleg ca a avut colici in fiecare zi si ca plangea. Doar chestia cu colicii, nu e asa de grava.
Totul este ft diferit de la copil la copil. Sunt unii care nu au deloc, sau care au mai mult sau mai putin.
Amelia in fiecare dimineata si seara plangea muuult, cam la aceeasi ora. Se strangea de durere. Asistenta spunea ca nu e nimic anormal sa aiba colici, desi din pacate, e neplacut. Si ca ele se manifesta intr-adevar cam in aceeasi perioada a zilei.
De asemenea, Amelia dormea ft putin in timpul zilei, era agitata, dormea cred ca maxim 20 minute legat. Nu manca prea bine, si nu tragea bine de la san. Dar nu a fost nici o problema de sanatate, ci doar o perioada mai dificila a unui bebelus.
Si imi mai amintesc cum spunea mama de mine: "toata ziua tineai o gura" adica urlam toata ziua.
Bineinteles, daca parintii considera ca e cazul, pot sa ii faca analize sau sa consulte inca o parere sau doua.
Dar eu cred ca tu te-ai speriat prea tare si nu e cazul. Cel putin sper sa nu fie cazul si doresc la toti copiii multa sanatate.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

CristinaGoji spune:
Liuda - ma bucur ca ai revenit! Imi pare rau ca ati trecut prin perioada atat de grele, ca imi amintesc inca foarte bine cum era la noi. Iar privind analizele, daca se linisteste Bogdanel, inseamna ca o fost doar colici, iar daca totusi o sa mai aiba zile in care parca plange non-stop, poti face niste analize la scaun, sa vezi daca-i iese vreo infectie. Lui Vladut i-am facut la 3 luni analizele si i-a iesit e coli enteropatogen, si l-am tratat. Dar tot nu s-a cumintit, dar parca burtica nu l-a mai suparat asa tare. Si chiar daca va iese si voua ceva infectie in scaun, nu va speriati, ca se trateaza usor si repede si nu-i nimic grav. Poate o sa va sperie doctorii, dar asta e moda la doctorii moldoveni, sa te sperie sa cotizezi mai mult, ca'ti trateaza copilu de o boala "grava" care in realitate poate chiar nici nu exista. Va doresc multa rabdare, stiu ca la un moment dat ti se pare ca nu se mai termina zilele astea, dar sa stii ca trece, chiar trece. Nici eu nu credeam, dar a trecut, si au venit dintii
Marianca - nu are inca dintii de jos si-i ies cei de sus la Alice? L noi is primii si-i incisivii centrali de jos.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea