Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, nu exista doua sarcini identice, chiar si la aceeasi femeie. Cu privire la condus, eu ma gindeam sa fac scoala in timpul sarcinii, adica chiar in curind, cit e burta rezonabil de mare, dar mi-e tare frica. Si-apoi, ma gindesc sa nu daunez lui bebe cu stresul meu din timpul scolii si al examenului.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Natalia, Cristina si eu am fost in situatia voastra. Eu am permisul din 2000, si imediat ce am primit permisul am condus prima jumate de an si atuncea ocazional ca nu aveam masina proprie. Apoi cind a aparut masina proprie eram insarcinata si imi era frica sa conduc sa nu daunez copilului. Si dupa eu alaptam si nu vroiam sa conduc sa nu am vreun stress si sa nu pierd laptele si tot asa pina gaseam diferite scuze caci defapt imi era frica sa conduc. Si trecuse foarte mult timp de cind primisem permisul. Dar vreau sa va spun ca si metoda de predare si de testare la examen e foarte foarte diferita in MD si am inteles si ca e acelasi lucru si in RO fata de cel de aicea din Canada si USA. In MD la examen era o tendinta sa te prinda facind ceva gresit, de fapt ei iti ziceau sa te opresti acolo unde nu trebuie si tu avind emotii o faceai si te pica. INsa aicea nu iti spun sa faci ceva contra legii, ei nu au dreptul, chiar de la inceput iti spun si te si semnez ca el nu te va duce in eroare. Dar si metoda de predare e diferita, am avut un instructor care din prima zi m-a scos pe diferite strazi cele mai aglomerate si tot punea accent pe verificarea punctului mort si la alte chestii. Si intradevar isi fac lucrul calitativ. Si nici frica nu mai ai de nimica. M-a scos si pe autoruta de multe ori (autoruta e strada cu limita de viteza mare 100 si mai mult KM/h).
Aceasta a fost experienta mea.
Cristina am vazut si eu baiatul, ce mare a crescut, sa nu fie de deochi. Parca numai ieri nascusei, dar acuma e un flacau si trasaturile fetei sunt mai schimbate, nu mai arata chiar a bebelushi.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna!!!
Felicitari Crinia pentru permis,sa conduci fara primejdii,eu am doi ani de cind conduc si imi pare ca toata viata am condus,cu masina mare e mai usor-din experienta,peste un timp te saturi si de condus,poate la voi drumurile nu sint asa lungi la noi sint,pina la medic cu Alice eu fac 25-30min.
Nati,ma bucur ca te simti bine,eu prima sarcina am dus foarte usor in schimb a doua nu putea nimeni sa se apropie normal de mine,eu singura nu intelegeam fenomenul acesta,cu a treia tot am fost linistita si am dus usurel dar ca la atreia sarcina dupa cum spun multi e mai greu fizic numai poti duce burta asa cum am dus doua ori.
Bine,merg ca sa sculat harnicuta,si azi e o zi plina la noi de treburi,daca faceti ceva gustos spuneti,eu azi o sa incerc sa fac(blincicki)sau clatite cum le spuneti?cu brinza si stafide.

A ierta e usor,a uita e greu.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salut
Si noi ieri am fost la iarba verde. Am fost la picnic in parc. A fost vesel si interesant.
O sa radeti de mine, dar mor de somn, asa ca nu va scriu mult.
mai trec maine.
Pupici la toata lumea

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Buna si de la noi,in sfirsit am terminat treburile din casa si bucatarie si ma odihnesc un pic cu pc in fata.
Carina,felicitari pt permis,sa conduci bine si fara primejdii.
Of,eu nu stiu cind va aparea si curajul meu(acuma am gasit si eu niste motive de a nu ma urca la volan) desi am nevoie "mare "sa stiu a conduce.
Lilia,v-a ametit aerul din parc,noapte buna si visuri placute
Eu astazi m-am apucat sa coc rulada(cu zgusionca),si cred ca am "tormozit" la capitolul"indoaie repede".Caci cind am vrut s-o rulez ...nu se mai rula.Asa ca am taiat in jumate turta si am facut un tortic cu visina si frisca.Abia astept sa-l tai ........
Va zic noapte buna la toate fetele si ne mai auzim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Nu e nimeni pe aici?
Am venit sa va spun Buna dimineata (caci eu merg la culcare).

o intrebare,am vazut astazi pe net stirile la PRO TV despre fetele ucigase din Italia.Sunt inca socata dar nu as vrea sa discut aici.Stie cineva aici pe DC s-a discutat despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Noapte buna, Alincic
Neatza, Moldovence!
Pe noi pe toti ne chinuie dintii lui Vladic Daca asa o sa fie si la restul de dinti care trebuie sa iasa (22 parca)

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata si de la mine!

Cristina, in total sint 20 de dintisori de iesit, din care 8 molari, 4 canini si 8 incisivi. Noi ne-am chinuit la unii, cu febra, diaree, nazuri si tot tacimul, iar altii au iesit fara sa-i simtim, fara nici o regula, dupa cum i-a dus capul. Va doresc sa-i iasa cit mai repede dintisorii lui Vladic, sa nu se mai chinuie nici el, nici voi.

Alincic, eu am facut si blaturi de tort din aluatul pentru rulada.
N-am auzit de stirea de care zici, dar e infiorator.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Uf,Natalia, mi-ai luat o piatra de pe suflet. Bine ca nu avem decat 20 de dintisori, si nu 22 Ne chinuim mai putin.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Neata la toate!

Vad ca pe voi va chinuie dintisorii...pe mine ma chinuie actele. A venit vremea prelungirii lor si bineinteles ca au mai aparut modificari si solicitari de hartii noi. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa o scoatem si cu asta la capat.

In rest, suntem binisor, muncim cu spor la lucru si ....acasa, pentru ca in sfarsit avem si noi cuibusorul nostru. Asa ca de lucru avem in continuare si la mobilat si la utilat si la dres pe ici pe colo. Asa ca ma intereseaza si pe mine subiectul decoratiuni casa, sfaturi cu privire la perdele si alte chestii la care va pricepeti.

Va pup pe toate si revin.

Mergi la inceput