Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 19
Marianca spune:
Ma gindeam ca numai pe mine nu ma apuca somnul,mai sint persoane,eu cind culc pe cea mica nu ma pot culca ca vreau sa mai stau asa singura fara ca sa ma doara bratele,ca numai asa vrea sa stea,dintisorii sint de vina,are asa gingii visinii.
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Davina spune:
gardul e la mijloc cu doi vecini si unul vrea din lemn ,iar altul vrea din caramida ..asa ca eu astept ,ca daca astea nu se hotarasc il vopsesc pe asta vechi si atit .
tu nu aplici pentru cetatenie? cit e ora la voi ?la noi e 8 pm.
Marianca spune:
Pai,tu til faci pe al tau si el pe al lui,ca lege intre gard tre sa fie 12inch loc liber in caz ca tre la politie sa treaca,dar poate fiecare stat cu al lui.
Eu inca nu pot aplica pentru cetatenie ca nu am 5ani aici traiti,dar nici nu prea vreau.La noi e mai tirziu e ora 11.
poze
Davina spune:
hehe Mariana noi ajungem la capitolul urmator daca mai scrim .
La noi casele sunt mult mai inghesuite ,am vazut la tine in poze si la Alina ca e mult loc in jurul casei.Poate pozez intr-o zi daca nu ma apuca lenea
.
Pupici si noapte buna.
Marianca spune:
Am promis ca o sa o anunt pe Cornelia,de foto cu scaunelul de care ma rugat.
Noapte buna.
poze
Crinia spune:
Buna
Hai ca am aparut si eu la orizont.
Sunt foarte fericita, azi am condus masina noastra si mi-a placut foarte mult (aveam eu o frica ca e prea mare, e Dodge Grand Caravan), insa am ramas placut surprinsa la cit de usor e de condus si e manevrabila. Sotul era foarte calm si mai ca adormea fiind pasager (caci asa m-a invatat instructorul, sa nu trezesc sotul cind merg
sau sa nu-si verse cafeaua examinatorul). Mai e si alta chestie, ca intr-un sfirsit eu cu scoala mea m-am calificat a fi un sofer mai bun in fata companiei de asigurari si chiar nici nu s-a adaugat nimica la prima de plata pentru asigurare. Asa ca cred ca banii platiti pentru scoala s-au rascumparat. Dar si examenul a durat o jumate de ora buna cu intoarcerea in trei puncte, parcarea paralela, parcarea cu spatele perpendicular, verificarea unghiului mort si oprirea la toate stopurile, etc. Apropo, poate ca multi credeau ca eu conduc, insa aicea sunt legi cam drastice si o multime de trepte inainte ca sa poti conduce singura, asa ca eu am dat abia ieri examenul si l-am trecut si am si primit permisul de conducere pentru a conduce singura la volan. Caci pina acuma aveam permis care imi permitea sa conduc numai linga persoana care avea experienta 4 ani in Canada, ceea ce nu avea sotul si din care cauza nu am condus cu dinsul, insa numai cu instructorul, caci daca conduceam cu sotul am fi putut sa fim prinsi de politie si sa fim strafuiti si primeam si ceva puncte care acestea la rindul lor ridicau pretul la asigurare auto. Ok, hai ca cred ca v-am zapacit, insa vroiam sa va mai spun la fetele de peste ocean cum e sistema aicea.
Azi am fost la restaurantul chinez cu tai si japonez. Mi-a placut foarte mult, insa copilul meu a mincat numai capsune in ciocolata, ananas, inghetata si zamos cu harbuz. Cam stam prost la capitolul mincare, dar sper ca ajunsi la bunei ne vom reveni.
Davina de ce nu iti faci permis, e super sa poti conduce si sa te duci unde iti trebuie cu masina?
Natalia am vazut burtica. Sa nu fie de deochi insa e mare si e tare draguta. Inca nu ai intrat in perioada fericita?
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Balbina spune:
Oho, ce harnicute ati fost la vorba, bravo! Merci de complimente burticii mele! 
Karina, felicitari pentru permis! Bravo ca esti asa calma si sigura pe tine la condus! Imi place sistemul din Canada, se vede ca e o atitudine foarte serioasa fata de siguranta la volan. Si eu as vrea sa fac scoala de soferi, dar mor de frica.
Care e perioada fericita in sarcina, ca eu nu stiu?
Eu ma simt fericita mereu, indiferent daca sint sau nu insarcinata.
Mariana, am vazut-o pe Alice cum minca grapefruit, ce haioasa e, cum se strimba de la gustul acrisor. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Crinia spune:
Natalia intradevar sistema Canadiana se asigura ca soferul sa fie pregatit foarte bine inainte ca sa-i dea permis. De aceea dupa ce dai teoria iti dau un permis cu care poti conduce numai cu o persoana care o experienta de minim de 4 ani si numai intr-un an ai voie sa dai la permis care iti va permite sa conduci singura.
Peroada fericita e mijlocul sarcinii (trei luni din mijloc), insa la unele se incepe si mai devreme, imediat ce trece perioada greturilor si adaptarii organismului cu ceva nou si divin in burtica.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Balbina spune:
Karina, in aceasta sarcina m-am simtit relativ bine chiar de la inceput, din fericire. Mari greturi n-am avut, doar o lipsa accentuata de a gati, am mai scris despre asta. Aceasta stare a trecut pe neobservate cam pe la 12-13 saptamini, si acum ma simt minunat. Unicul deranj e ca mai cam chinuie balonarile, mai ales la trezire. Dar beau un ceai de menta si trece. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
CristinaGoji spune:
Natalia - cat de diferite totusi pot fi sarcinile intre ele!
Carina - fain ca nu ti-i frica sa conduci. Eu am permis, dar dupa o luna dupa ce mi l-am luat am aflat ca sunt insarcinata si n-am mai vrut sa conduc, ca eram incepatoare si imi era frica sa nu cumva sa fac vreun accident si sa pateasca ceva bebe din burtica. Iar acum, am o frica in mine!
Multumesc Davina, Alinca, Marianca de aprecieri.
Eu is curioasa ce mai face Liuda cu Bogdanel. Poate cand mai creste un pic, o sa poata intra si ea sa ne mai scrie. TIn minte foarte bine ca nici eu nu prea puteam sa intru ppe DC cand era Vladic asa mic.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea