Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 18

Balbina spune:
Fetelor, gospodinelor, am dat azi peste o www.kuking.net/my/viewtopic.php?p=622498#622498" target="_blank">reteta care mi-a facut tare cu ochiul, probabil am s-o incerc zilele astea, am zis sa pun linkul, ca poate mai intereseaza pe cineva.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

Davina spune:
Nati am vazut burticuta frumoasa.Ce diferenta mare e in poza de la 16 la 18 saptamini.Sa creasca puiul sanatos si mare.Bine ca Vlad nu e gelos cit despre sticla bine ca n-a farmat-o el sa se taie cumva.Tortul ala arata tare bine.Tot ma gindeam ce sa fac cu iepurasii din ciocolata pe care ia primit Deanna de Pasti.Ce-i aia pahta ?
Cristina multumesc de poze.Super ca-l scoti la aer curat des asa cresc copii sanatosi.Vladut a crescut asa de mult si acum am vazut ca seamana mult si cu tine.Frumoase hainute si il prinde bine culoarea.
Stie cineva noutati de la Veronica si bebe Oliver.
Rodica tu unde esti ?
La noi s-a oprit ploaia asa ca ma duc sa ne pregatim de plecare.

Balbina spune:
Alina, pahta e buttermilk, un fel de kefir, parca, nu? Pe Veronica am mai sunat-o azi, dar nu mi-a raspuns. Poate era cu puiul si nu putea sa raspunda. Burtica pare mare si pentru ca am facut poza dupa o ghiftuiala. De obicei dimineata e mai mica.
Gata, am fugit la
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

alincic spune:
Buna si de la noi.
Vad ca to cu "iarba verde si gratarul" o duc fetele noastre,bravo.
Natalia mersi de lnkuri,la mine e plin deja la favorite doar tre sa incep sa le fac
Am vazut burtica frumusica,iti sta foarte bine.
Cristina,da Vladut e tare frumusel in camasa,ca un barbatel.
Rodica,tu pe unde mai esti,??? ce fac fetitele cretoasele.
Carina,calatorie usoara voua si sanatate lui Luci.Du si de la noi la MD un pic de caldura si sa pupi fetele cu care te vei intilni.
MamaNati,cred ca e tare ocupata la servici.Pupici din partea noastra
Violeta,zine cum a fost seara cu prietenii.
Davina,da voi unde va duceti sa va plimbati?
Lilia,sunteti la cresa,cum se mai simte Amelia?
Asteptam sa apara si pozele in albumul lui Bogdanel
Veronica,refacere cit mai rapida si multa sanatate puiului.
Diana,asteptam miercurea sa apri si tu cu impresiile

Davina spune:
Nati multumesc mult de traducere ,tu intitdeauna esti promta.Deci buttermilk e pahta .
Alina eu am fost cu Deanna la gimnastica, si am obosit mai mult ca ea.Ce-ti mai fac copii ?
ma duc sa fac ceva de mincare ca acush e ora cinei.

alincic spune:
Am venit si noi numai ce acasa,am fost sa cumparam cadou pt
"baby shower",suntem invitati simbata.
Davina,da tu conduci?he,he,imi inchipui ce vesel va este la gimnastica daca zici ca ai obosit.

Marianca spune:
Salut,insfirsit s-au adunat fetele.
Noi tota ziua pe acasa cu udatul ierbei ne-am ocupat si cu curatenia imprejurul casei,ne pregatim sa punem gard.
Davina,pasapoartele le facem din cauza ca au expirat,mie imi place orice document sa fie facut la timp ca nustii ce te asteapta,pasa[poartele se fac in jumatate de an,daca stii acum se elibereaza pe zece ani.Deanna ce o sa fie,balerina?
Nati,esti frumusica cu burtica,spune cum te simti,este vre-o diferenta intre prima si a doua sarcina?
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Marianca spune:
Alina,pai parca spuneai ca nu mergi,sau te-ai razgindit?
poze

Davina spune:
alincic eu nu conduc inca ,de aia imi ia mie 45 de min pina acolo .
dimineata ploua si ma gindeam ca o sa scapam o lectie dar s-a oprit ploaia.
Marianca super ca pasapoartele is pe 10 ani ,nu stiam de asta.da care anume cele md. sau americane ?Balerina as vrea eu dar puiul e prea mic si cursurile abia dupa 3 ani incep.Si noi vrem sa punem gard dar vecinii frineaza :-)

Marianca spune:
Pasapoartele sint moldovenesti ca noi nu sintem cetaten,si nustiu dac o sa fim.Dar ce aveti voi cu vecinii noi il punem singuri.
poze