Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 17
Marianca spune:
Am venit si eu.
Cristina,multumesc,si mie imi pare fiecare dimineata ca e tot mai mare,noi mincam de toate-supica cu motcov si cartofi,piureu de banane,de mar,de par,si casute facute de mine,dar si voi sinteti mari ca tot timpul v-am urmarit tot timpul.
Davina,sa conduc m-a invatat sotul inca cind eram la New York,deja aici am luat permisul,nu in aglomeratie mai pe stradute mici.Despre glazura,am facuto ca la "Brownies Cappucino".
Nati,multumesc,ca eu inca nu le-am facut poate miine ca azi am fost incarcata.
Carina,sa va ajute Domnul sa ajungeti cu bine si sa va intoarceti tot bine,si sa va petreceti timpul cit mai frumos se poate,si nu uita sa ne aduci bomboane
![]()
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Crinia spune:
Cornelia am vazut pozele. Ce rochita frumusica are Mirelus, dar Mirelus ai zice ca e o printesa. MI-a parut si mie ca tu ai slabit.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Crinia spune:
Marianca mersi de urari si daca vrei iti aduc si bomboane. Dar pe la voi nu sunt magazine rusesti unde sa poti gasi bomboane din MD?
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Marianca spune:
Carina,multumesc dar lasa ca gasim noi,si acum a mai trimis ceva soacramea,eu am glumit,asa cind auzi ca cineva pleaca automat ceva vreai,inca odata multumesc.
Voi pe cit timp plecati?
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Davina spune:
of mi s-a sters mesajul ..
Nati merci de receta de placinte .Deanna in fiecare zi imi cere apa sa se palaceasca ,nici nu-ti inchipui ce murdera e la sfirzit .Ea mai fuge pe iarba si dupa iarasi in apa.Ce mai face Vladut ?
alincic mi-a placut "pticica",numai ca eu am pus esenta de portocale si la sfirsit avea gust de portocale.Mie nu-mi place sa miroasa a oua si de aia am pus .La Oreo crema e cu jelatina.
Marianca multumesc de info.Ai terminat cu pasapoartele copiilor ?ia zi unde va pregatiti sa mergeti ?
Cristina ia baga repejor pozele cu Vladut cel ochios .
Karina cu ce te-ai inoint la shopping ?
Restul fetelor unde aiti disparut ?
La noi ploua
,asa ca stam in casa azi .
pupici
Balbina spune:
Salutare, fetelor!
Si azi am fost la un gratar, la niste prieteni in zona, care au o fetita de 6 luni. Chiar eram curioasa sa vad ce reactie va avea Vlad la vederea unui bebelus (ca n-a avut ocazia sa cunoasca unul pina acum). N-a fost deloc gelos ca am tinut bebelina in brate, ba chiar parea lipsit de interes fata de ea. S-a jucat pe acolo cu diverse chestii, a tras de toate, a cauzat si spargerea unei sticle de vin (m-am repezit sa-l tin, ca fugea pe usa, si am atins sticla de pe masa), uff, numai cu ochii pe el tre sa stau.
Am pus o poza cu burtica mea in contul comun, poza e de azi. Alte poze n-am mai pus, ca n-am aparut in ele, eu am fost fotograful. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
CristinaGoji spune:
Davina - m-am conformat
uite aici 6 poze cu Vladut.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Balbina spune:
Cristina, ce bine ii sta lui Vladic in portocaliu! Si ce maricel pare. Vad ca ati fost si voi la iarba verde, i-a placut puiului?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
CristinaGoji spune:
Natalia - si tie iti sta tare fain cu burtica! In poze eram la o prietena, care sta la tara, la 7 km de Cluj, unde au un aer foarte, foarte curat, ca-s la o altitudine mult deasupra Clujului. Mergem des acolo, si la iarba verde in general, asa ca pe Vlad nu-l prea intereseaza iesirile astea
Eu insa sunt satisfacuta, ca macar nu respira aer poluat de Cluj.![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Balbina spune:
Cristina, acum poate nu-l intereseaza, dar sa vezi mai tirziu ce incintat va fi sa alerge prin iarba. E foarte bine ca aveti posibilitatea sa mergeti des intr-un loc atit de frumos si cu aer curat, si atit de aproape de Cluj totusi. Merci de compliman! 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze