Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 24
alincic spune:
Buna si de la noi la toate MOLDOVENCELE frumoase si 

Ne-am sculat si noi....si am vazut ca tare hranicute ati fost.
Elena,felicitari pt cuibusor,sa aveti parte numai de bucurii si copii fericiti acolo.
Oxi,spor si voua in cautarea solutiilor pt" cuib"
Salutari lui Chris
.
Davina,intri la www . protv . md si . ro si vezi stirile din MD si din RO.Cele din RO poti sa si prvesti video iar din MD doar citesti. (am scris asa caci nu stiu daca e voie sa pun linkul)
alincic spune:
Ups, s-a dus mesajul meu...
Eu nici pina acum nu pot sa-mi explic de ce cu Samuel mi-a fost asa de greu.POate si din lipsa de experienta(sunt sigura), dar cred ca asa a fost si el mai cu dureri,si capricii.Cineva zicea ca copiii care se nasc mai mici,sunt mai "greuti"la crescut,eu nu stiu.
Dar cu fetele a fost relativ mai usor,mai ales ultima.Doar minca si dormea.Iar daca nu dormea,vorbea singurica in patuc .Uneori mi se parea ca e "neglijat copilul" ca nu sta prin brate.
Acuma cind privesc in urma ,vad ca am fost prea "stresata" cu Samuel,plingeam la orice voma a lui(acuma vad la Alice ca e ceva OK) si la orice durere de burtica.Imi sunam zilnic sora medicala ca nu mai siam ce sa-i fac. Bine ca am "prins la minte" la urmatorii copii![]()
Deh,si lipsa de informatie mult face,caci cind o "baba" spune intr-un fel si alta in alt fel(asa o pateam) nu mai stiam ce si cum.
Dar s-a trecut totul cu bine pna la urma.
Nati,aici scoala incepe din august(nu stiu inca data).Marti mai avem o intilnire si poate ne spune.
Rodica,tu esti urmatoarea cu nasterea,sa ne anunte cineva ce si cum e si la voi.
Succese cu colegio,sa va primeasca si sa se obisnuiasca Paula mai bine .
MamaElei spune:
Alincic, da, se pare ca eu sint urmatoarea pe lista si sincer ma cam ia cu fiori cind ma gindesc...
De anuntat, cred ca eu personal cu minuta mea, ca sotul nu se baga la asa ceva...
Tania, ce fain ca ai aparut... Si eu va dresc multa bafta cu achizitionarea apt., sa fie cit de curind! Pupici lui Chris!
Rodica
si PAULA AMELIA (02.09.04)
alincic spune:
Curaj Rodica,esti deja "experta",asa imi spuneau mie la a2nastere.
Acuma vei sti mai bine ce si cum si va fi si mai repede.Domnul sa te ajute la nastere sa fie cit mai usor.
Balbina spune:
Tanya, mult succes la gasirea cuibusorului vostru!
Karina, drum bun in Moldova si fara peripetii!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Neata, somnoroaselor! Ia, cine vine la apel? Sau numai eu sint treaza la ora asta? 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
Ia-n te uita ce liniste e azi pe-aici.
Noi am fost pe-afara si nu mai reuseam sa o aduc in casa. Nu se lasa convinsa.
Pana la urma a venit ptr a-l trimite pe tati dupa covrigi.
Acuma doarme deja.
Ce planuri de we aveti?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Si noi am fost pe afara, si tot greu am convins odorul sa ne intoarcem acasa dupa vreo doua ore si ceva.
Acuma sintem in tratative privind somnul de prinz, Vlad zice f. mirat "da am domit deja".
L-am lasat sa se uite la un desen animat si pe urma vad eu ce tactica aplic.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
N-a fost nevoie de nici o tactica, din fericire, baiatul meu singur a cerut la nani, cred ca a obosit de la atita zburdat pe afara. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alincic spune:
Vin si eu la apel![]()
slabut astazi......
acuma ma duc sa hranesc odorii si pe urma mai vedem noi,poate ma lasa ei si pe aici![]()
un we cit mai frumos