Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
de dimineata incepusem sa scriu un mesaj si s-a blocat compu asa ca acum voi scrie ce-mi aduc aminte...
La noi azi si miine sint zile de odihna...
Lilia, felicitari p/u teren! Citi mai multi bani si idei bune!aaa, si mesteri priceputi! Bravo Ameliei ca i-a placut la curte!
Vad ca bucurestencele au petrecut bine la "iarba verde"
Marianca, aveti o casa f comoda si frumoasa si pretul e destul de ok, pot sa zic ca e comparabil cu MD Acum in zona mai rea ca a noastra, doar terenul costa 30.000 euro/6 ari... Din pacate, nu pot sa le zic prietenelor din USA sa-mi trimita prin posta walker si alte chestii ca te costa o groaza pina ajunge si cine stie daca ajunge ok... Las ca poate gasim noi si aici... Multumesc de intentii de a imprumuta walker-ul E tare draguta Alice in rochita cu bentita... Deja e atit de cald la voi ca o imbraci cu miineca scurta? Bravo p/u asa o soferita!
Alincic, haioasa faza cu Samuel si Loredana cu constructorul in wc... Pupici piticilor sa fie bine! Numele Mirelusei nu are o poveste... pur si simplu am facut o lista si tot taiam nume pina am ramas la astea
Si noi ieri am avut un oaspete drag, prietena din NY, adica viitoarea nana si ne-a adus niste pantofiori si ciorapei superbi p/u botez + alte hainute... Cea mai haioasa e o buburusa care merge merge, se rostogoleste peste cap cade in picioare si iarasi merge...
ma duc sa ne giugiulim ca s-a trezit

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, cind aveti botezul?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salutare.
Cornelia,eu nu am spus ca sa-ti imprumut chiar asa il dadeam ca eu nu am ce face cu el.
Nati,vad ca esti pe aici,am o rugaminte,am nevoie de aluat pentru placinte dar sa se primeasca subtirele,

A ierta e usor,a uita e greu.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salutare de la noi,cei mai "lenosi".
Acuma am culcat copiii la amiaza si fuga si eu aici,caci de citit citesc dimineata dar cu scrisul mai greu
de mincare am facut niste fasole si o baba cu stafide,poate mine mai fac ceva dar inca nu stiu cetre sa mai rasfoiesc internetul
Cum am ales noi numele la copii--parca nimic deosebit dar fiecare are istoria sa.
"Samuel"imi placea mie inca pe cind eram fata mare,am cunoscut pe cineva cu acest nume si tare mia placut ca ii ziceau Sami.Si cind am fost la ecograf cu sotul si ne-au zis ca e baiat si l-am si vazut,am avut ambii niste emotii de numai.Si atunci sotul a spus ca pe baiat il va chema Samuel,si dupa cum imi placea si mie asa si a ramas.
Deh,la unii nu le-a placut numele nostru,dar ce sa-i faci,nu poti impaca tot satul
"Evelina",a avut mai multe incercari dar sotul dorea ceva asemanator cu Alina,si atunci bunelul ne-a ajutat cu ideia ,noua ne-a placut si am aprobat-o."Doris" mi-a placut mie dintr-un film de o eroina si asa a ramas Evelina-Doris.
"Loredana" a fost dorinta sotului si eu am aprobat-o caci imi placea si mie.Si imi placea ca pot s-o alint in mai multe feluri...
Cam asa a fost la noi.
Sorry ca m-am lungit la vorba.Acuma ma "duc" sa privesc si eu pozele despre care povestiti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am vazut poze, multe,multe.
Marianca - ce mare s-a facut Alice! Ii place sa manance fructe si legume?
Davina - Deanna e ca de obicei foarte, foarte dulce, superba!
Lilia,Natalia - astept si poze recente de la voi. Hai Natalia, ca vreau sa te vad cu burtica
Poate mai pun si eu niste poze in albumul nostru, da nu azi, ca mi-i somn
Va pup.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare!
Tot la iarba verde sinteti fetelor ?
Merci de complimente la copil si torturi.Oreo cake e cel de la Michelle,sincer am crezut ca se face mai usor ,da de unde ...www.kuking.ru/my/viewtopic.php?t=31970&start=0" target="_blank">aici e receta....ma asteptam sa aiba un gust mai puternic de la biscuiti.
La noi s-a incalzit dea binelea (30C),la amiaza chiar las copilu sa se balaceasca in apa afara.
Karina wow la sfirsitul saptaminii vei fi la MD.Multa sanatate lui Luci si sa scapati de tuse cit mai repede.Ai teminat cursurile ?
Cornelia si mie mi se pare ca ai slabit.Mi-a placut Mirelush toata in ros si cum sta in picioare ptiu ptiu.
Nati frumos prenume ati ales si mie imi place Vlad .Ce mai face burticuta ?Cind compar pozele atunci realizez cit de mult a crescut Deanna.
Mariana felicitari pentru condus safe.Cum ai invatat sa conduci in oras la aglomeratie ?ce glazura ai facut la tort ca la mine s-a intarit tare si se farma cind taiam tortul.
Alincic o sa pun si o poza cu masa daca nu ma apuca lenea de la calduri hihi,e f. simpla din lemn .

V-am pupat si va doresc o zi /noapte buna.

Mergi la inceput

Cornelia,foarte frumoase fetele din pozele voastre,dar de unde ati gasit body cu "eu si tati o iubim pe mami"? tare mi-a placut

Mergi la inceput

Davina,please arunca cu receta lui Oreo in noi
pare sa fie tare gustos,ce fel de crema are? e diferit de lapte de pasare?Dar lapte de pasare ti-a placut?
Ups,am dat prea multe intrebari,sper ca nu te-am zapacit.
Deana e foarte fericita in bazinul ei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mariana, imi pare rau ca n-am fost prompta, am fost pe afara cu Vlad, apoi ne-am intors, dar aveam treaba prin casa, si tot asa.
Placintele eu le fac in ultimii citiva ani cu foi de placinta, niste aluat subtire ca hirtia, il cumpar, ca de facut e lenea mare. In SUA parca se numeste "fillo" sau nu stiu exact cum se scrie.
Placintele prajite pe tigaie (cum se fac la noi, in Md) le fac mai rar si de obicei, cu aluat dospit (la 1 kg faina: 1 lingura sare, 3-4 linguri de ulei, 500 ml apa, 50 g drojdie proaspata sau 15-20 g drojdie uscata). Pina la urma ce fel de placinte ai facut?

Alina, am uitat sa zic ca am remarcat si poza unde Deanna se balaceste in piscinuta, draga de ea, ce-i place apa! Si Vlad cred ca s-ar balaci toata ziua, daca ar avea ocazia.

Alincic, chiar sint frumoase numele copiilor vostri, sa le poarte noroc!
Reteta de la Oreo e www.kuking.net/my/viewtopic.php?p=684226#684226" target="_blank">aici, in linkul dat de Alina un pic mai sus.

Cristina, o sa fac si poze cu burta, care intre timp a crescut intr-un hal fara de hal (mai ales seara e mare). Da nu stiu cind, vad cind ma lasa lenea. Pozele de la gratar nu le-am scos din aparat inca.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

pina eu scriam ,receta a ajuns deamu,mersi

Mergi la inceput