Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 15
Davina spune:
Nati saptamina asta am aflat de botez.A fost ieri.De aia vreau sa cumpar ceva de acolo ca iti ia mult timp pina ajunge de aici acolo.
Balbina spune:
Ah, ce pacat, si eu deja, vorba aia, "imi ascuteam dintii" pentru o intilnire cu tine. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Marianca spune:
Asa,dupa cum vad va-ti intors de la plimbari,Nati,Lilia,ce frumos v-ati odihnit.
Lilia,deja ai dovedit sa vezi si casa,numai astazi puseseram foto,casa noastra are aproximativ 200 metri patrati,sau daca stii 2000 de squarefeet,dupa america casa emedie nu prea mare,3 dormitoare,inclusiv al nostru e cu master,si sus deasupra garajului e un bonusroom cit tine garajul,camera separata,pina cind e camera oaspetilor,pina creste Alice daca nu schimbam casa o sa fie a lui Anca.Pe linga asta este Livingroom si diningroom,teren mult si ne obosim cu el la taiat iarba.
Davina,casele la noi sint mai eftine,doi ani in urma am luato cu 146 mii,casa noua,acum in imprejurime e 170 mii,cresc preturile,stiu ca la voi sint mai mari preturile.
Apropo ieri vazuseram la tv ca la voi tare sa incalzit cica saptamina care vine o sa fie 110 F,oare vine vara adevarata? la noi deja de la caldura a ars ceva din paduri.
Eu fug,daca nu va raspund prompt nu va suparati ca vreau sa plec cu fata mai mare in oras.
Sa ne auzim numai de bine.
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Crinia spune:
Buna
La noi parca e totul binesor, s-a mai incalzit un pic, dar se prevede ca se va raci spre sfirsitul saptaminii. Azi am mai fost prin parc si Lucian m-a fugarit de numai numai, si cum vedea vreo minge (sigura ca era jucata sau la fotbal sau la basket) el se ducea si o lua.
In rest ma pregatesc incetisor de plecare. Imi fac gentile, ma duc la shopping.
Marianca am vazut pozele de la casa, dar dormitoarele unde-s? Eu asa vroiam sa vad master-bedroom. Care e marimea lui in squarefeets si la celelalte dormitoare? Aveti si basement?
Mi-a placut mult cum e aranjata casa si bucataria. Draperiile ti le-ai adus din MD? Am vazut ca aveti si multe masini, sunt toate ale voastre? Conduci si tu?
Dar pretul la case e fantastic la asa metraj si cu pamintul din imprejurimi. La noi asa o casa costa la vreo 375 de mii.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Marianca spune:
Seara buna.
Ne-am primblat si noi astazi,eri am fotografiat copii ca tre sa ne facem pasapoarte internationale noi,si ele costa nu putin si mai am de umblat cu pasaportul lui Alice.
Crinia,dormitoarele nu le-am foto,dar dupa rugamintea ta o sa incerc miine,master bedroom e marisor,apropo este foto cu dormitorul lui Vladut,basement nu avem,a fost o dorinta a sotului dar...prea mare e cheltuiala.masterbedroom are in jur la 100squarefeets.Draperiile sint aduse din md numai din dining si dormitor in rest de aici.In Moldova mama mea a avut bussines cu draperiile le aducea din turcia dar eu le cuseam la comanda asa ca gusturile sint de acolo.Masini avem doua,acelea albe primele sint ale noastre,eu am doi ani de cind conduc si vreau sa ma laud pina cind fara nici un ticket.Daca aici e mai eftin treceti in coace,sau aveti acolo neamuri?
Dar tu cind pleci la Moldova,pe ce data?(si mie imi place sa calatoresc dar cu bani mai multi in buzunar)
poze
alincic spune:
Buna,buna si de la noi!!!!!!!!
Am aparut si noi la orizont
Toata ziulica am petrecut-o "in sinul familiei"
Doar seara am ajuns la comp si nu stiam care primul,sotul cu stirile sau eu cu DC-ul.
Dar am cedat eu,caci el se scoala mai dimineata ....s.a.......
Copiii sunt binisor,febra nu mai au,doar ca au ramas niste "mofturi" la Loredana,,,,
Ce frumos au petrecut fetele la iarba verde si cu gratar,mmmm mii pofta si mie.
Lilia,nu stiam ca si voi va pregatiti de constructie,sa va ajute Dumnezeu sa va vedeti in "casuta voastra de vis"
Carina,ce bine ca in curind vei pleca spre MD,parca am si eu un pic de emotii..........(vreau si euuuuu)
Davina,arunca o poza cu televizorul si masa, si desigur Deana nazdravana![]()
Natalia,vom astepta pozele cu rabdare
ce mai face Vladut sau Vlad cum voi il alintati?intreaba despre bb?
Apropo,nu vreti sa povestiti cum ati ales numele copiilor? caci toti au niste nume frumoase si deosebite.
Nu mai aveti noutati de la Veronica?
Mariana,da ce chipes e sotul tau
oare al cui frate e?
despre casa, tu si asa stii ca eu sunt admiratorul "gusturilor" voastre.
Acuma va spun la toate un inceput de saptamina ci mai productiv si MULTA SANATATE.

Marianca spune:
Buna,e inceput de saptamina si fetele sint ocupate?
Davina,am fost informata ca ai poze noi si eu fuga la ele,vai ce frumos sa primit la tine"lapte de pasare"si"Oreo Cake",da-mi si mie receta la al doilea daca poti.Fata ta se vede ca sa schimbat putin,adica creste se face Domnisoara,mi-a placut foto la frizerie.
Voi ce mai faceti ce mai pregatiti la mincare?
Nu cumva sa inceput de azi la voi 1mai ca nu sinteti,la parada nu va duceti?

Mi-am adus aminte de parada cum mergeam cu tata.
poze
Crinia spune:
Marianca e mare master bedroom-ul. Felicitari pentru un condus atit de atent. Eu plec pe 5 mai. Asa ca e pe aicea.
Lilia, Natalia ce frumos ati petrecut la natura. Si cu frigarui mmmm vreau si eu insa cred ca voi ajunge si la asa ceva venind la MD.
Lilia ce super ca v-ati cumparat pamint si veti putea sa construiti o casa a voastra. Sa va ajute Domnul sa o construiti mai repede si asa cum iti doresti.
Natalia intrebai de copii in parc, pai in ziua respectiva chiar erau putini copii, dar si era in timpul cind lucra day-care.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Crinia spune:
Alincic ce bine ca le mai bine la copii. Numai la noi nu mai trece tusea, ieri am fost afara in parc (Lucian fiind imbracat si cu caciulita, pecind canadienii erau in sorti si maiou) si la cit l-am protejat vad ca noaptea aceasta mi-a tusit intr-una. Nici nu mai stiu ce sa-i mai fac...
Davina pune poze cu masuta pentru TV. Cum e timpul la voi? Ce ai decis ca vei lua fetitei nasei?
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Balbina spune:
Am vizionat si eu niste poze acuma, cit doarme Vlad.
Alina, abia acum am vazut pozele noi cu Deanna, desi sint upload-ate pe webshot tocmai de pe 19 aprilie. Nu inteleg de ce m-a anuntat asa de tirziu. Ai fata mare deja, chiar i s-a schimbat expresia fetei, e adevarata domnisoara. In pozele de la frizer zici ca are 5 ani deja.
Oreo cake e dupa reteta lui Michelle, nu? E asa de frumos ornat, si sectiunea arata tare bine, la fel si la tortul "Lapte de pasare". Deanna ce facea, degusta tortul? ![]()
Cornelia, mi se pare mie, sau ai mai slabit? Mirela are o mutrita tare poznasa, ce mi-a placut cum arata in pozele unde se tine in picioruse, e scumpica foc.
Alincic, sincer, nu mai tin minte cum am ajuns la numele de Vlad, cert e ca vroiam un nume scurt si usor de pronuntat, ca sa nu fie pocit de straini, si care sa se scrie fara diacritice.
Imi placuse acest nume dintr-o lista intreaga pe care o consultasem la inceputul sarcinii. Si cum am aflat ca o sa am baiat, primul lucru pe care i l-am zis sotului e ca in burta mea este Vlad si nimeni altcineva.
Ca daca vrea, sa vina si el cu un nume, sa fie doua. Il alintam Vladut, Vladutu, Vladu, Vladuncik (urmat de "krasivuncik"
). Alte nume de alint, mult mai numeroase, nu au legatura cu numele.
La voi cum a fost? Copiii vostri au niste nume f. frumoase si mai putin intilnite.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze