Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
sanatate multa pentru Loredana.
Inteleg ft bine stresul tau, alincic, ca si eu in zilele in care Amelia a avut febra eram terminata. Dar tu esti si cu trei, cred ca nici sa respiri nu ai timp.
Cristina, ce bravo e Vladut. Bine ca ii place carnita. Poate in timp mai gaseste si alte preferinte.
Diana, pupa nazdravana mica. Nu te plictisesti cu asa copil.

Amelia e mai bine.. sau asa sper. Oricum mai e si miorlaita si asta ma innebuneste, ca plange din orice si orice nemultumire e o tragedie si urla de zici ca cine stie ce s-a intamplat.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Neata si de la noi.
Un We cit mai placut la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!
Acum tati a plecat cu "muschetarii" sa cumpere lapticul si ceva pe linga laptic, si eu am ramas sa fac ce mai pot prin casa
Ieri seara si Samuel a facut febra si gitul rosu asa ca eu repede cu propolisul si spalaturile de git......sper sa iesim cit mai repede din "incurcatura".
IN rest parca e mai binisor,Loredana a inceput sa caute mincare,dar tot e cam "somnoroasa".
Sa va zic ce dorinte are baiatul meu(poate cineva s-a priceput deamu)
Astazi dimineata la masa imi zice:
-Mami te rog sa nasti si un fratior,sa am cu cine ma juca si eu.
-Pai ai doua surioare cu care te joci(zic eu)
-Da,dar ele nu ma asculta pe mine,eu vreau sa ma joc si cu baietei.
-Lasa ca mergi degraba la scoala si acolo vor fi multi baietei cu care te vei juca (l-am linistit eu),
si se pare ca a ramas satisfacut de raspuns
Cam astea sunt noutatile noastre,si rizi si plingi...
V-am si fug sa termin lucrul de prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, ce-am ris la dialogul vostru cu Sami! I-auzi, cica "ele nu ma asculta pe mine", tare-i haios! Bine ca ai reusit sa-l impaci cu promisiunea ca se va juca la scoala cu baieti, altfel dadeai de belea, trebuia sa mai faci un copil.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salutare,fetelor.
Foarte slow pe aici,poate incep eu si se mai alatura cineva.
La noi e bine ca duminica,sanatosi tun,si ocupati cu treburi de toata ziua.Ce mai faceti fetelor ca asa ocupate sinteti?
Davina,Carina,demult nu ati fost pe aici,mai povestiti ce nou mai aveti.
Copiilor bolnaviori numai sanatate,ca taare e greu cu ei bolnavi.
Incerc sa revin mai tirziu poate mai prin pe aici pe cineva.
Bay.

A ierta e usor,a uita e greu.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Salutare
Da, chiar ca e slaba miscarea pe aici.
Noi azi am fost plecati in afara orasului. Am fost la bunicii cumnatei mele( din partea sotului). Am trecut pe la ambii bunici ai ei, Amelia a avut ocazia sa vada tot felul de animale si pasari.
I-a placut o casa de vacanta a unor prieteni, foarte draguta, cu iarba, flori si pomi. Si a tot zis" mai-mai ce mi place" si mi-a zis si acasa ca mai vrea acolo. Am avut si gratar si timp frumos( chiar ft cald).
Spre seara a inceput sa ploua, dar a fost taman la timp, cand vroiam sa plecam.
A fost o duminica cu impresii multe pentru Amelia si ma bucur ptr asta.
S-au facut niste poze, dar nu cu aparatul nostru. cand o sa intru in posesia lor, o sa vi le arat.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Mariana, am vazut poze cu casuta voastra. Imi place mult. Cati metri patrati are suprafata ei? CU garaj si fara garaj. Cate camere? Daca ai putea sa imi faci o descriere.
Nu mai tin minte daca v-am zis, noi am luat un mic teren langa Bucuresti si speram in cativa ani sa ne facem o casuta acolo. Asa ca eu acuma cercetez cu atentie orice casa si ma intereseaza toate masurile cat mai detaliat posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Ati disparut la iarba verde ?

Noi sintem bine.In sfirsit ne-a venit masa si am aranjat in sufragerie tv-ul si restul.

Diana felicitari pentru primii pasi ai Natalitzei,la citi mai multi.Mi-a placut cum ai povestit de ea,e tare haioasa.Pupici de la noi.
Cristina ce precoce e Vladut ,bravo.Si eu eram tare fericita cind Deanna a inceput sa face pasi dar tot atunci sau inceput si problemele ca atingea si tragea toate cele... termin ca nu vreau sa te sperii de ce te asteapta .
alincic am ris la dialogul tau cu Evelina si Sami.Bine ca ai ajuns la un compromis ca atunci trebuia sa-i satisfaci poftele baiatului hehe.Lori cum se mai simte ?
Lilia ce frumos ati petrecut we si cu gratar mmmmm.Deci Ameliei ii place la casa pe pamint ?

Am o intrebare pentru fetele de la Bucuresti .Ce magazine stiti unde se poate cumpara online lucruri pentru bebe ,ex. scaun de masa etc.
Sau poate imi dati vreo idee ce sa-i cumpar la fetita nasei la botez.

Sarbatori placute.

Mergi la inceput

Si noi, si noi am fost la iarba verde azi. Cu Elena si sotul ei, si cu un coleg de servici de-al lui Dima si familia lui. Am fost intr-un sat la circa 20 km de Bucuresti. Ne-a placut tare mult, cu mare regret am plecat in graba de acolo dupa vreo patru ore, intrucit a inceput sa ploua torential, altfel am mai fi stat inca tot pe atit. Am poze, dar mi-e lene sa le scot azi din aparat, poate miine.

Alina, stiu mai multe denumiri de magazine online, dar din pacate nu pot fi postate pe DC, intrucit sint considerate reclama. Daca vrei, iti scriu pe PM sau pe MSN, cind mai apari online. Sau poti face mai rapid, da o cautare pe google.ro dupa un cuvint gen "carucioare", sau alt produs pentru bebe, si iti vor aparea o groaza de linkuri spre magazine virtuale cu produse pentru copii. Cit despre idee de cadou, eu zic cel mai bine e sa o intrebi pe mami, ea stie cel mai bine de ce are nevoie bebele si asa n-ai sa dai gres.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nati merci de sugestie.Chiar am sa sun diseara .Astept pozele .Ce bine ca ati reusit sa iesiti inafara orasului ,chiar si pentru 4 ore.
Lilia felicitari pentru cumpararea terenului.Sa va ajute Domnul sa fiti la casa voastra cit mai repede.Si Diana parca avea un proiect de casa la semnatura .
Mariana frumoase pozele cu casa .Si ce mult teren aveti prin jur...le place la copii sa stea afara la joaca ?cit costa o asa casa la voi ?
Karina voi iarasi calatoriti ?

Mergi la inceput

Alina, botezul va fi in Ro? Vii si tu cumva? Ce bine ar fi

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput