Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare, ce mai faceti
Lilia multa sanatate Ameliei,sa se faca bine cat mai repede.Si eu am trecut exact prin aceeasi situatie cu Chris,chiar din prima saptamana mi s-a imbolnavit rau,ca asa aveam o ciuda..si asa pe tot parcursul perioadei cat a stat la cresa,la fiecare luna se imbolnavea.Poate era al meu mai sensibil la boli si nu era bine imunizat,ca f.mult m-am chinuit cu bolile lui.
Nataly mersi de pozele superbe,si pt.mine lalelele sunt florile cele mai frumoase,ce bine ca ati facut o plimbare atat de placuta la Pitesti cu fam.Toma
Carina in asa conditii mergi mai putin stresat la dentist,totusi sa fie preturile ceva mai mici.Mai ai putin si mergi acasa in Moldova,cred ca esti f.entuziasmata, ce parere are Lucian? merge si sotul tau cu voi?
Alincic si eu cred acelasi lucru,copiluil e epizat din cauza bolii,stii ca la diaree se pierde multa apa,se deshidrateaza organismul,de aici si pofta ei de a bea intruna apa sau
lichide in general,sanatate micutei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Salut Fetelor!

Marianca, am reusit sa vad pozele tale, ai o familie f draguta, dar Alice e dulce, dulce. In poza cu masa, jucariile fac parte din accesoriile mesei sau sunt cumparate aparte?
Multumesc pentru ideia cu constructorul.

Alincic, cum se mai simte micuta ta? Si Alexandre dupa diaree dormea mai mult, chiar incepusem sa-mi fac griji, dar medicul mi-a zis ca e normal. Eh ce bine ca mai ai alti 2 ajutori mai maricei. Dar totusi cum va discurcati, ma refer si la Marianca, poate aveti ceva secrete, ne spuneti si noua? Caci tati incetul cu incetul a inceput sa ma pregateasca, si mai des tot ia vorba de un fratior sau surioara. Cu toate ca il intreaba pe Alexandre daca vrea si el, dar micutul meu ferm NU, interesant intelege oare ce il intreaba tati?
Multa sanatate, sa nu mai aveti nevoie de dentist.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

MamaElei cum ai spus Paulei ca curind va avea o surioara sau fratior, caci banuiesc ca la acel moment inca nu stiai ce va fi. Ai ales deja numele.
Te mai ocupi cu broderia? Daca te intereseaza am gasit 2 situri mi se par interesante. Cu toate ca in Spania poti gasi f multe reviste.
La moment eu stau acasa, m-am imbolnavit de punctul in cruce, pacat ca sotul meu nu apreciaza.
Nastere usoara si pupici Paulei.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Balbina, referitor la palarioara, nimic deosebit, cotton 100%, de culoare albastra, dar le coasa la cresa. Insa la anul va trebui sa mai cumpar si un halatel, care e si mai scump.
Iti multumesc si eu pentru pozele cu lele, sunt asa de frumoase, pacat ca aici nu prea gasesti asa frumusete.
Tu cum te simti? Cite kg ai luat? Ti se pare aceasta sarcina mai deosebita?

Davina, eu inteleg ca nu e strasnic, si asa sunt copii, se zgirie, se musca... dar imi pare rau ca au ramas semne. Pozele din Hawaii sunt superbe. Tot tin sa te intreb, daca tu cu fetita vorbesti in ro si sotul in engleza, ea raspunde in ce limba? Cu toate ca noi vorbim in ro cu Alexandre acasa, sigur ne mai scapam si in portugheza, insa el mai mult prefera sau poate ma gresesc sa pronunte cuvinte in portugheza.
Succese la invatatul la olita, la noi nu prea se primeste.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
Mariana, ce sinteti bravo, statid eja in fundulet in baita... Mi-e inca mi-e frica s-o pun in baie, cu toate ca asa sta in fundelet binishor... De curind a inceput atit de tare sa dea din miini si picioruse in cada ca totul e numai apa in jur, face podetul si alte minunatii in cadita, cred ca voi incepe si eu sa-i pun jucarii si in fundulet... Azi avem planuri mari, il asteptam acum pe taticu(a se citi bunicul) sa ne duca la magazine, as vrea sa-i cumpar walker, olita, tarc, un marsupiu care sa tina kg noastre - insa sa vedem ce gasim...
Intr-adevar ma dor miinile de numai pot, alaltaieri am fost cu ea la serv si la policlinica - pai ieri toata ziua ma dureau muskii la miini de parca facusem sport de performanta... Dar si in decursul zilei o port binishor, o pun ba pe burtica si o ajut sa se tiriie, ba facem rostogoliri, ba mergem, ba in fundulet cu mingea sau o perna in fata - nu prea vrea sa stea in carseat sau culcata... ii place s-o plimbi sau s-o tii in piciore si ea sa faca diverse nazdravanii, sa apuce totul de pe masa, jucariile de pe frigider, florile de pe geamuri... Alaltaieri mai nu mi-o scos una din radacina ... deja a doua floare sufera din cauza ei...
Am cintarit-o si i-a scos 290g hainele si pampersul si am ramas cu 9100g si medica ma intreaba de ce a sa putin a adaugat luna asta(adica numai 600g), ii zic "pai, ea deja se misca mult, numai sta in pozitie culcata"... Poate o fi crezut ca nu prea maninca... cu toate ca ziua o hranesc la 2-2.5 ore - mai mult nu suporta sa stea flaminda
iaca asa despre noi - ma duc sa ne pregatim ca acus vine si
P.S. noi am aminat vaccina de la 4 luni, asa ne-a recomandat neurologul, o sa le facem un pik mai tirziu...

Alina, permisul il am inca din facultate, insa ba eram ocupata cu invatatul, ba cu afirmarea la serv... si n-am prea facut practica si am uitat ... Iar anul trecut am inceput practica si deja mamica nu-mi dadea voie ca sint insarcinata... Prin imprejurimile Chisinaului merg, insa in oras mi-e frica sa ma bag la cum conduc soferii nostri... Astept sa revvina sotul sau sa-si recapete frate meu permisul si sa ma "bage si prin oras"... Acum au aparut o groaza de masini si soferi baietandri care nu prea respecta reguilile + viteza... O prietena si-a facut permis in USA si deja avea vreun an de mers la volan in USA, insa aici n-a indraznit sa se urce la volan cind a venit... - Zicea ca acolo toti respecta limitele de viteza si regulile si e f usor de condus...
hai ca m-am intins ca o zi de paste...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Lilia, cum se simte Amelia? Multa sanatate si numai bine. Nu te dispera incetul cu incetul va trece tot, doar trebuie sa avem rabdare. Forte.
Si Alexandre cind a inceput sa mearga la gradinita a racit, a avut diaree..., insa acum parca mai bine. Numai ca practic in fiece zi vine zgiriat si muscat. Insa am inteles de la educatoare ca si el face la fel, cu toate ca eu ma stradui sa fie cu unghiile taiate sa nu faca rau, dar..
Pupici Ameliei.
Ce mai nou la VERONICA?

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Amelia doarme putin si eu in loc sa fug in bucatarie la treaba, hop pe-aici.
Multumim de urari, speram si noi sa fie bine cat mai repede.
Alina( Davina) si Amelia bea seara lapte. Tocmai de asta o pun pe oala. Acuma deja se foieste singura si mai si maraie uneori daca vrea la oala. Inainte o puneam singura si ii bodoganeam la ureche in soapta" hai ca vine pipi, psss, hai uite vine.."
Tania, sambata, familia Toma a fost reprezentata doar de mine. Tati si Amelia au ramas acasa. ASa ca eu am fost libera si m-am relaxat.
Nastea, ce reguli ciudate la gradinita aia.
Cornelia, ptiu sa nu fie de deochi ce grasunica e Mirelush. Amelia abia de curand a reusit sa ajunga si ea la multasteptata greutate de 10 kg.. o slabanoaga..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Am vesti proaspete! A NASCUT VERONICA NOASTRA!!! Am sunat-o acum un sfert de ora si mi-a spus ca a nascut ieri prin cezariana, bebe e cam micut, de 2.200 g, un pic lenes la supt, sau poate ca nu are suficienta forta, sa traga. Deocamdata se mulge si ii da cu biberonul.

Felicitari proaspetei mamici! Sa creasca bebe Oliver baiat mare si voinic, sa le aduca numai bucurii parintilor!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Urraaa,ce veste minunata!
Bine ai venit pe lume micutule Oliver,sa fii sanatos si norocos in viata,si mandria parintilor tai! Veronica,felicitari si refacere cat mai rapida

Mergi la inceput

Felicitari Veronica.
Bine ai venit pe lume Oliver,sa cresti mare si voinic.

Mergi la inceput