Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 12
Davina spune:
Felicitari Veronica .Bine ai venit pe lume Oliver.Sa cresti mare si sanatos.Recuperare rapida la mamica.
alincic spune:
FELICITARI PENTRU PROASPATA MAMICA VERONICA !!!!!!!!!!!!!!!
SA CRESTI MARE SI VOINIC MICUTULE SI SCUMPULE OLIVER !!!!!!!!!!!!!!
Marianca spune:

Felicitari pentru Veronica!!!
Sa se simta cit mai bine mamica si
micutul Oliver,sa fie papacios,sanatos si mamica fericita linga el,si taticului felicitari pentru flacau!!! 

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Crinia spune:
Veronica, Felicitari cu nasterea flacaului Oliver. Sa fie Oliver sanatos si papacios, dar mamica sa aiba parte numai de bucurii din partea lui. Si refacere rapida. Te astept cu povestea nasterii.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Marianca spune:
Nastea,nustiu despre ce masa tu vorbesti,ca sa pot raspunde la intrebare.
Cornelia,eu la 4luni vaccinile le-am facut,acum ei ma cheama la 6luni,dar o sa ma duc mai tirziu din cauza vacantei,dar nici nu vreau sa las pe mai tirziu din cauza ca o sa merg la munca si nu vreau sa ramina cu febra cu cineva,as vrea sa o supraveghez eu.
Parca nu avem nimic rau cu sanatatea ca sa aminam,stii pe mine ma mira faptul ca aici nu ne-a vazut neurologul,de parca nu au asa medici,cite ori te duci se uita asa pe deasupra si go home your baby is so good,numai din astea,dar cu kg cind am vazut ca voi cintariti mult am intrebat poate are prea putine kg-tot e bine mi-a raspuns,deja cind ne vom duce la vaccin vom vedea cit a adaugat ca imi pare ca a pus pe ea,dar de voi nici nu retrai pentru asa copil grasut mai mult pe luna nici nu tre.In funduket a mea deabea se invata sa stea dar mai mult ii place in brate,asa ca am hotarit sa merg sa-i cumpar scaunel special care invata sa sada in fundulet ca sa-i fie mai usor si cu oala,daca vreai o sa pun foto ca sa ai idee,dar la voi cred ca cumparaturile e greu adica toate lucrurile pentru bebe sint scumpe,eu am crescut doi cu tot aceleas lucruri,acum cumpar de la ac la ata,surorile mele nu mai vor copii asa ca o sa le vind la garaj sale ca am lucruri bune,sau in pod pina cind cum spune Alina,nici nustii cum in vre-o doi ani mai vrea unul-una.![]()
![]()
Lilia,cum va mai simtiti voi,mai aveti febra?
Nati,am facut "o noapte la venetia" e gustos dar sotul a spus ca nu-l intrece pe "brownies cappucino" si "lapte de pasare" asa ca multumesc pentru recete.
poze
Davina spune:
Mariana ai facut vre-un garaj sale pina acuma ?vreau si eu sa vind lucrurile de care numai am nevoie ,inclusiv chestii de la Deanna ca parca s-au adunat cam multe.ma intereseaza cum faci ?le vinzi la jumatate de pret sau cum ?sa incerci si tortul cu trufe numaidecit ca o sa va placa la sigur.
Cornelia cum au decurs cumparaturile ?ai gasit tot?sa nu-ti faci griji din partea greutatii ca Mirelush nu e manechina :-)sa-ti traiasca si sa fie mereu sanatoasa.Noua mereu ne zicea ca Deanna e prea grasa ![]()
Nastea la noi inca puiul ameasteca limbile nu stiu cind o sa faca diferenta intre ele.Ma ingrijorez oare cum o sa fie in colectivitate si daca o s-o afecteze la invatatura .
Lilia merci de pont.sa stii ca acum cind se foieste noapte ma gindesc ca face pipi ,nu stiu cum de nu mi-a venit in cap pina acuma.
Marea noutate -Deanna doarme singura in camera ei.dimineata pe la 7 vine la noi in dormitor.Nu stiu de ce ne-am lungit atita ..
Marianca spune:
Davina,nu am facut pina acum niciodata ca am avut neamuri care au venit si daca e lucru bun intreb daca au nevoe,dar as incerca ca am adunat ceva,cred ca cind Alice va avea 1an sau putin mai mult ca sa pot aduna mai mult sa fie mai interesant,stiu niste cunoscuti sau apucat intr-o gluma si au adunat 700$,stiu ca americanii fac asta pentru fun dar noi si sa scoatem ceva,vara trecuta am cumparat de la garage sale manej cu doar20$ in care si Loredana a stat in el,acum o sa vie rindul lui Alice,dar cu preturile eu cred ca asa le pui ca sa nu le dai chiar degeaba dar nici ca la magazin doar e sale,costumase cumparasem cu 1$-3$ foarte faine citeva ori purtate in stare foarte buna.
poze
LiliaToma spune:
Neata
Multe felicitari pentru tine, Veronica. Fie ca bebe Oliver sa fie sanatos tun, sa creasca mare si voinic si sa va bucure in fiecare zi. Fie ca schimbarea ce a intervenit in viata voastra, sa va aduca implinire si multa fericire
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
FELICITARI VERONICA PENTRU NASTEREA BBULUI.OLIVER BINE AI VENIT PE LUME.
Veronica recuperare rapida, lapte cit mai mult, si bb sa fie papacios, si nu te intrista ca e mic cica "esentele tari is in sticlute mici".
Sa va fac copy la mesajul care lam scris la mamici.
Guguta e foarte sireata, face doar ce vrea, daca o lasi no auzi deloc, da cind te uiti iti pui minile in cap, nu mai am ordine in nici un dulap de la un metru de la pamint, in casa nici nu mai zic.Eri era ocupata cu o bucatica de banda adeziva si nici nu a observat cum a facut trei pasi, si pe urma ceo so gindit, ia sa ma asez io ca mio fi mai comod, si incetisor so asezat.Nu mai puteam de bucurie, vroiam sal strig pe tatsu da zic sa nu sparii fata ca so mai apuca, da de unde, ea nu are treaba ca eu astept ca ea sa mearga.Intelege cam tot, da de vorbit numai pe limba ei, poate sa pronunte doar cei place, si asta dupa somn cai capu mai odihnit.
Daca nu ajunge la ceva iti face capu calendar sa o ridici, daca ii e foame mirie, nu prea maninca mult, dar maninca si ce maninca si ii place geme de placere.Am inceput sai dam mincare de oameni mari, deja stie a tine si duce la gura furculita si lingura, doar ca le mai intoarce cu fundu in sus pe drum si nu prea ajunge tot in gura, dar ea persevereaza si masina spala, da spala tot si cearsaf si haine. La masa deja e terorista, totul in 5 minute e jos daca no iai de acolo, daca o iai te alegi cu o durere mare de cap ca face sa sirena si se arunca pe jos.
Ce sa mai zic, dinti avem doi de la 8 luni si cred ca pragul de un an tot numai cu ei il trecem.
Nu stam la taiat unghiile, da deloc, ii mare taraboi cind ajungem la asa ceva.La pus pampersul si imbracat tre so string de prin tot patu, ca nu sta si singura nu ma descurc, tre sa ne asiste tatsu.
Cel mai mult o iubeste pe nepoata mea de 9ani, nui trebuie nimeni daca e ea prin peajma, de doua zile o duc la somea sa stea cu ea si e cea mai fericita.
In masina nu mai sta ca inainte, totul sa apuce, si scaunul cela nerusinat nui permite sa umble ea pe unde vra si se enerveaza de numa, sapoi daca vedee ca nui ese se culca si doarme, ca noi face o ora dimineata si una seara cu masina.
Dintre mama si tata cel mai iubit e... bunicu il cunoaste si pe intuneric, da mama chiar nu are valoare decit seara la culcare, vine singura si cere mua(pup) si ma pupa pina deacuma nu mai vreau io, poa sa tine o ora, si tot ce mam inervat io toata ziua pe ea imi trece dintrodata.Daca este si tata prin preajma se rinduieste cu mua, odata mama, odata tata sa nu ramina nimeni obijduit, si poate sa ne mai apuce pe unu deo falca si pe altu de o falca si sa ne puna sa ne sarutam intre noi.
Noaptea navem treaba cu lumea neadormitilor, ca noi suntem lenosi de mici, nu mi sa sculat(decit uneori) noaptea nici nu mai tin minte de cind, aici sunt o norocoasa.
Despre mine, in jumate de an am slabit 10kg, incet, dar nui nimic, pin ma hotarasc la al doilea copil imi revin de tot.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem